Plaisir 100gr Sığır Etli Pate Yaş Kedi Maması 32adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Plaisir 100gr Sığır Etli Pate Yaş Kedi Maması 32adet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Türkiye'nin En Büyük Online Pet Shop Mağazası Kedi Maması, Köpek Maması ve Pet Shop Ürün Fiyatları Plaisir 100Gr Sığır Etli Pate Yaş Kedi Maması 32Adet Sığır Etli İçerikler: Et ve hayvansal türevler (sığır eti %4), mineraller, şekerler, renklendiriciler. Teknolojik katkı maddeleri: (Çin tarçını sakızı: 5452 mg) Besin Katkıları: Vitamin D3 163 IU, Vitamin E 93 mg, Vitamin B1 21.01 mg, Biyotin 0.01 mg, Taurin 0.19 g, Manganez 1.13 mg, Bakır 0.09 mg, İyot 0.20 mg, Çinko 14.92 mg. Garantili Analizler: Ham Protein %10, Ham Lif %0.8, Yağ %5, Ham Kül %2,5, Nem %81. Kullanım Şekli: 3-5 kg ağırlığındaki yetişkin bir kediye günlük oda sıcaklığındaki 2-3 paketi en az iki öğün olmak üzere veriniz. Açtıktan sonra buzdolabında saklayın (+4 derece) ve 48 saatte tüketin. Kediler İçin Tam Gıda Evcil dostlarını sevenlerin tek adresi Pet Miyav
  • dünyaca ünlü pet shop markalarını ve ürünlerini aynı gün stoktan hızlı kargo avantajıyla sizlere ulaştırıyor! Kedi maması, köpek maması ve kedi kumlarını bir tıkla sipariş ederek avantajlı petshop alışverişinin keyfini yaşayabilirsiniz. Bu Ürün SNSShop Yazılımı İle Entegrasyon Edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Aroma Kuzu
Geri Bildirim Ver