1
Plak kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

plak724 Neşet Ertaş - Zahidem (PLAK)

420 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
442,99 TL
9.3
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

plak724 Neşet Ertaş - Zahidem (PLAK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLAKSEN Satıcı Ünvanı: BURHAN BAĞLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1322901488800001 Vergi Kimlik Numarası: 1310854879
    Bu ürün PLAKSEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neşet Ertaş - Zahidem / Gönül Dağı - Plak A Yüzü 1- Gönül Dağı 2- Zahidem 3- Kar Yağar Kar Üstüne 4- Sanki Sam Yelisin Estin Bağıma 5- Ne Güzel Yaratmış Seni Yaradan 6- Haydar Haydar B Yüzü 1- Gönül Arzu Ediyor Yari Görmeyi 2- Tatlı Dile Güler Yüze Doyulur Mu 3- Küstürdün Gönülü 4- Sevsem Öldürürler Sevmesem Öldüm 5- Amanın Leyla

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Halk Müziği
  • Sanatçı NEŞET ERTAŞ
Geri Bildirim Ver

Neşet Ertaş - Zahidem (Plak) | plak724

Bozkırın Tezenesi olarak bilinen ve abdallık geleneğinin son büyük temsilcisi olan Neşet Ertaş’ın unutulmaz Zahidem plağı ile gerçek bir müzik ziyafeti yaşayabilirsiniz. 33’lük olan plakta dinlemesi birbirinden keyifli pek çok eser yer almaktadır. Yüksek ses kalitesi sunan plak ile parçalardaki her sesi en ince ayrıntısına kadar duyabilirsiniz.

Neşet Ertaş’ın müzik hayatında önemli bir yere sahip olan ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen günümüzde hâlen dillerden düşmeyen eserlerin yer aldığı Neşet Ertaş Zahidem plak içerisinde toplamda 11 adet parça bulunmaktadır. Albüme adını veren Zahidem ile birlikte Gönül Dağı, Tatlı Dile Güler Yüze Doyulur Mu ve Haydar Haydar gibi gönüllerde taht kurmuş parçalar bu albümde yer almaktadır.

  • Nostaljik plak tasarımı
  • Toplam 11 şarkı
  • Yüksek ses kalitesi

Neşet Ertaş- Zahidem (Plak) Hangi Şarkılardan Oluşur?

plak724 Neşet Ertaş - Zahidem (Plak)

Neşet Ertaş Zahidem albümü, büyük ustanın en çok beğenilen albümlerinden biridir. Neşet Ertaş Zahidem plak, ön yüzünde 6 ve arka yüzünde 5 olmak üzere toplamda 11 adet parçaya sahiptir.

Plağın A yüzünde Gönül Dağı, Zahidem, Kar Yağar Kar Üstüne, Sanki Sam Yelisin Estin Bağıma, Ne Güzel Yaratmış Seni Yaradan ve Haydar Haydar parçaları bulunmaktadır. B yüzü ise Gönül Arzu Ediyor Yari Görmeyi, Tatlı Dile Güler Yüze Doyulur Mu, Küstürdün Gönülü, Sevsem Öldürürler Sevmesem Öldüm ve Amanın Leyla şarkılarını içerir.

Ses kalitesi açısından beklentileri fazlasıyla karşılayan Neşet Ertaş Zahidem plak, adeta evinizde canlı bir performans sergileniyor hissi verir. Sıfır olan ürünü kaliteli bir plak çalar ve amfi ile dinlediğiniz takdirde plağın kalitesini net olarak anlayabilirsiniz.

Neşet Ertaş - Zahidem Hangi Tür Cihazlarda Çalınabilir?

plak724 Neşet Ertaş - Zahidem (Plak)

33’lük bir plak olan Neşet Ertaş Zahidem Plağı, yalnızca pikaplarda çalınabilmektedir. Kullanabilmek için plağı pikaba yerleştirdikten sonra devir ayarını 33’e getirmeniz gerekir. Dinlemek istediğiniz parçaların olduğu yüzü çevirerek istediğiniz şarkıya geçiş yapabilirsiniz. Plağın ve iğne ucunun zarar görmemesi için dikkatli olmanızda fayda vardır.

33’lük ve 45’lik plaklar gramafonda çalmak için uygun değildir. Çünkü gramafonlar sadece 78 devirli olarak çalışabilmektedir ve devir ayarı bulunmamaktadır. Sadece taş plakları çalabilen gramafonda 33 veya 45 devirli plak çalmayı denerseniz iğne ucu ve plağın zarar görmesine neden olabilirsiniz.

Plağın kalitesini tam olarak hissedebilmek için kullanılan pikap ve amfi de büyük önem taşımaktadır. Kaliteli bir pikap, iyi bir pikap iğnesi ve ses kalitesinden büyük oranda ödün vermeden sesi yükseltebilen bir amfi sayesinde pikaptan maksimum verimi alabilirsiniz.

Neşet Ertaş- Zahidem (Plak) Uygun Fiyatlı mıdır?

plak724 Neşet Ertaş - Zahidem (Plak)

Neşet Ertaş Zahidem albümü oldukça uygun bir fiyat etiketine sahiptir. Oldukça yüksek bir ses kalitesi sunan ve içerisinde hepsi birbirinden güzel parçalar barındıran Neşet Ertaş Zahidem albümü, türü sevenlerin mutlaka koleksiyonuna dahil etmesi gereken bir plaktır.

Plaklar her zaman dijital ses dosyalarına göre çok daha yüksek ses kalitesi sunmaktadır. Neşet Ertaş Zahidem / Gönül Dağı Plak da ses kalitesi açısından tatmin edicidir. Sıfır ve orijinal ambalajında olan plağı ilk dinleyen siz olabilir ve mükemmel ses kalitesiyle Neşet Ertaş’ın en sevilen parçalarını dinleme fırsatı bulabilirsiniz.

Trendyol’da yer alan çok sayıda Neşet Ertaş Zahidem (Plak) yorum ile ürünü satın almış olan kullanıcıların değerlendirmelerine göz atabilir ve sonrasında ürünü güvenle satın alabilirsiniz. İlgili kategoride Neşet Ertaş’ın diğer albümlerini de bulabilir ve ayrıca tüm dünyadan birçok farklı sanatçının plaklarına ulaşabilirsiniz.