Planet Butik Regin 2022 Ay Takvimi ( Büyük Boy) Ve Ay Evreleri Tavsiye Kartları / Tarot Yardımcı Kartlar

79,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Planet Butik Regin 2022 Ay Takvimi ( Büyük Boy) Ve Ay Evreleri Tavsiye Kartları / Tarot Yardımcı Kartlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLANETBUTİK Satıcı Ünvanı: SEÇİL ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6940304628200001 Vergi Kimlik Numarası: 0040785019
    Bu ürün PLANETBUTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2022'nin 365 günü için ayın evrelerini görün. Dolunayları ve yeni ayları kolayca takip edin, böylece enerjinizi optimize edebilirsiniz. Ayrıca paket içerisinde her ay evresi için tavsiyeler içeren 8 kart ile birlikte gönderilir. Bu kartları ritüellerinizde gösterge olarak yada tarot açılımlarınızda yardımcı olarak kullanabilirsiniz. Takvim boyutu : 57.5 cm x 32 cm Kartlar : 11.2 cm x 8.2 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Planet Butik Regin 2022 Ay Takvimi (Büyük Boy) ve Ay Evreleri Tavsiye Kartları Tarot Yardımcı Kartlar aytakvimi1

Takvimler evlerde, ofislerde ve okullarda neredeyse hemen her yerde kullanılmaktadır. Birçok çeşidi olan takvimlerin en bilineni duvara asılanlardır. Bunun haricinde son zamanlarda masa üzeri için de üretilen takvimler oldukça ilgi görmektedirler. Takvimlerin bir çeşidi olan ay takvimleri özellikle astrolojiyle ve astronomiyle ilgilenenlerin oldukça kullandıkları bir çeşittir. Planet Butik Regin 2022 ay takvimi büyük boy seçeneğiyle de bu takvim çeşidine bir katkı sağlamaktadır.

 
  • Kolay taşıma
  • Şık görünüm
  • Aylık ve yıllık planlama kullanımına uygun

Planet Butik Regin 2022 Ay Takvimi Özellikleri

Planet Butik Regin 2022 Ay Takvimi Özellikleri

Günümüzde ay takvimleri pek sık kullanılmasa da bazı insanlar tarafından ilgi çekici bulunmaktadır. Kimileri ayın evrelerini estetik bulduğundan büyük poster şeklinde alıp kullanabilmektedirler. Bu gibi durumlarda ay takviminin boyutu önem kazanmaktadır. Planet Butik Regin 2022 ay takvimi özellikleri arasında en önemlisi boyutunun ne kadar olduğudur. Boyutuna bağlı olarak evdeki boş duvarlara asarak evinizi dekore edebilirsiniz. Takvimin boyutu 57.5 x 32 cm dir. Yanında gelen yardımcı kartlar da toplam 8 tanedir ve boyları 11.2 cm x 8.2 cm dir. Ay takvimi siyah fon üzerine altın rengi desenlere sahiptir. Ayın evreleri altın renkle gösterilmiştir ve fon renginin siyah olması gökyüzüne ve geceye benzemesini çağrıştırır. Şık bir tasarıma sahip olduğundan gönül rahatlığıyla tasarım için alınabilir. Yanında gönderilen yardımcı kartların ise ön yüzlerinde ayın evreleri vardır. Ayın evrelerine göre özel tavsiyeler de kartın arka sayfasına yazılmıştır.

 

Planet Butik Regin 2022 Ay Takvimi Avantajları ve Yorumları

Planet Butik Regin 2022 Ay Takvimi Avantajları ve Yorumları

Takvimler genel olarak insanların hayatlarını kolaylaştırmak için birer ajanda görevi görürler. İnsanlar takvimlere bakarak günlerini, haftalarını hatta aylarını planlayabilirler. Ay takvimlerinde bu durum daha farklı olmaktadır. Ayın evrelerine göre yaşanılan bazı olaylar olmaktadır. Özellikle astrolojiyle ilgilenenler ayın evrelerinden çokça faydalanmaktadırlar. İnsanlar yeni bir aya girerken o ayda ne yapacaklarını hangi günleri işaretlemeleri gerektiğini düşünürler. Astrologlar ise yeni bir aya başlamadan önce ayın evrelerine bakarlar. Planet Butik Regin 2022 ay evreleri tavsiye kartları tam da ay takviminden yol gösterici olarak faydalanmak isteyenler için üretilen bir üründür. Uygun fiyatlı ve şık görünümü ile astrolojiye yeni başlayanlar için de idealdir. Pek çok farklı amaç için kullanımına oldukça uygundur. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Planet Butik Regin 2022 ay evreleri tavsiye kartları yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

 

Planet Butik Regin 2022 Ay Takvimi Fiyatı

Planet Butik Regin 2022 Ay Takvimi Fiyatı

Takvim bir yılın aylarını, haftalarını ve günlerini sayılı bir şekilde gösteren duvara asılabilen veya masaya konulabilen çizelge benzeri nesnedir. Uygarlığın en önemli icatlarından olan takvimler zamanı aylara ve haftalara bölerek insanların hayatında büyük kolaylık sağlarlar. Bu yüzden de takvimler insan hayatında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Ay Takvimi diğer bir adıyla Kamerî takvim Dünya’nın Güneş çevresindeki hareketlerini değil Ay’ın tam evrelerini temel almaktadır. Ayın başlangıcı takvimden takvime değişiklik gösterse de bu ana evreler genellikle yeni ay, dolunay ve hilaldir. Birçok kişinin astrolojik amaçlı ve hobi amaçlı kullandığı bu takvimler boyutuna, detaylarına, kullanılan malzemenin kalitesine göre fiyat farklılıkları göstermektedir. Siz de ihtiyaç duyduğunuz ay takvimi için Trendyol’dan hızlı ve pratik bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Üstelik ürünün içerisinde Planet Butik Regin 2022 Tarot Yardımcı Kartları hediyesinden faydalanabilirsiniz.