Platoon P47 Bluetooth Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık PL-2044

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Platoon P47 Bluetooth Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık PL-2044

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Venüs Online Shop Satıcı Ünvanı: DAMLA AKKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8970374733
    Bu ürün Venüs Online Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth 5.0 teknolojisi ile kablosuz bağlantı kuran kulak üstü Bluetooth kulaklık Platoon P47, üstün bir ses kalitesine sahiptir.
  • 40mm sürücü üniteleri ile yüksek ses kalitesi sunan kablolu Bluetooth kulaklık kolayca kontrol edilir.
  • Entegre mikrofonu bulunan kablosuz Bluetooth kulaklık eller serbest moduyla telefon görüşmelerine izin verir.
  • Gürültü engelleme özelliğiyle gelen Bluetooth oyuncu kulaklık oyundaki sesleri daha doğru almanızı sağlar.
  • Dokunmatik hareketleri algılayan silikonsuz Bluetooth kulaklık kolay kullanıma sahiptir.
  • Uzun ömürlü pile sahip siyah Bluetooth kulaklık çok uzun süre şarj gerektirmeden kullanılır.
  • Katlanabilir tasarımla üretilen Bluetooth kulaklık büyük olmasına rağmen rahatça taşınır.
  • Şarj edilebilir Li-ion pile sahip olan Bluetooth telefon kulaklık 2 saatte %100 şarj olur.
  • Çantada ve cepte taşıma kolaylığı sunan katlanabilir kulaklık kompakt bir kullanıma sahiptir.
  • SD kart girişli Bluetooth kulaklık çevrimdışı müzik dinlemeyi mümkün kılar.
  • İnternet olmayan yerlerde radyolu Bluetooth kulaklık sayesinde müziğe erişim sağlarsınız.
  • AUX girişli Bluetooth kulaklık, tercihen kablolu bir şekilde çalışabilecek girişlere sahiptir.
  • Platoon P47 tek şarjla 8 saat boyunca kesintisiz müzik deneyimi yaşatır.

Ürün Özellikleri

  • Model Kulaküstü
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Yok
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Dayanıklı Yapıları ile Platoon Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

Müzik dinlemeyi keyifli hale getiren P47 Bluetooth kablosuz kulak üstü kulaklık, renkli tasarımları ile her zevke hitap eder. Kırmızı, mavi, beyaz renklerden birisini satın alarak müziğin ritmine ayak uydurabilirsiniz. Ruhunuzu dinlendirecek ve kulaklarınızın pasını giderecek bu kulaklık, sizi farklı bir havaya sokar. Pop, rock, klasik, hip-hop gibi farklı müzik türlerinden zevkinize uygun olanı seçerek saatlerce dinleme keyfini yaşayabilirsiniz. Ayrıca yabancı müzik dinleyerek dil becerinizi üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Kolay kolay bitmeyen şarjı sayesinde saatlerce müzik eşliğinde dans edebilirsiniz. Park, bahçe ev gibi dilediğiniz her alanda P 47 kulaklık, huzur ve mutluluğa erişmenizi sağlar. Özellikle de kış aylarında kulaklarınızı kapatan bu ürün, kulağınızın soğuk havada üşümesini önleyebilir. Renkli tasarımı ile giyeceğiniz her kıyafetle uyum sağlayabilen bu model, ruhunuzda çığır açacak müzikleri size sunar.

  • Yüksek Ses Kalitesi
  • Dışarıya Ses Vermeme
  • Kablosuz Kullanım

Birbirinden Farklı Özellikleri ile Platoon P 47 Kulaklık

Birbirinden Farklı Özellikleri ile Platoon P 47 Kulaklık

Müzik dinlerken başkalarını rahatsız etmemeniz için kulaklık kullanmak gerekir. Özellikle otobüs, metro gibi toplu taşıma araçlarını kullanırken müzik dinlemek istiyorsanız bu durumda mutlaka bir kulaklık satın almanız gerekir. Fakat piyasada yer alan birbirinden farklı kulaklık modellerinden birisini seçmek oldukça meşakkatlidir. Kaliteli yapısıyla öne çıkan P47 Bluetooth kablosuz kulak üstü kulaklık özellikleri ile sizi mest eder. Bir kulaklıktan beklenen bütün özellikleri bünyesinde harmanlamış olan bu ürün, kablolu ve kablosuz seçeneklere sahiptir. P47 kablosuz kulaklık nerede olursanız olun size eşlik eder. Dilerseniz telefonunuza Bluetooth aracılığıyla bu ürünü kurabilir, sonrasında sevdiğiniz müziği açarak ritme ayak uydurabilirsiniz. Siz telefondan uzakta olsanız bile kolaylıkla onu algılayan P47 Bluetooth kulaklık, müzik keyfinizi kesintiye uğratmaz. Katlanabilmesi sayesinde portatif bir görünümü olan bu kulaklık, çantanıza da kolaylıkla sığar.

Platoon P 47 Kulaklık ile Müziği Keşfet

Platoon P 47 Kulaklık ile Müziği Keşfet

P47 Bluetooth kablosuz kulak üstü kulaklık ayarlanabilir yapısı ile büyük küçük herkesin kulağına rahatlıkla uyum sağlar. Dâhili bir FM radyoya da sahip olan ürün, farklı kanalları dinlemenize yardımcı olur. Bunun için tek yapmanız gereken radyodan kanal taraması yaparak istediğinizi kanalı hafızaya almaktır. Kanalları kulaklığın hafızasına aldıktan sonra M tuşuna basarak radyoya geçiş yapabilirsiniz. Play tuşu olarak adlandırılan orta tuşa birkaç saniye basılı tutarsanız Platoon P47 Bluetooth kablosuz kulak üstü kulaklık etkinleşir. Böylece dilediğiniz kanalı sağ ve sol tuşlarına basarak değiştirebilirsiniz. Oldukça pratik kullanıma sahip olan bu model, dinleyenlerin müzik ihtiyacını giderir. Uzun saatler boyunca şarjını koruyan ürün, sizi yarı yolda bırakmaz. Platoon P47 Bluetooth kablosuz kulak üstü kulaklık pl- 2044 ile sadece müzik değil aynı zamanda radyodan haberleri de dinleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatı ile PL-2044 Platoon P 47 Kulaklık

Uygun Fiyatı ile PL-2044 Platoon P 47 Kulaklık

Kaliteli müzikler, günün yorgunluğunu atmanıza ve rahatlanmanıza yardımcı olur. Fakat müzik dinlemek her yerde pek mümkün olmayabilir. Özellikle de yüksek sesli müzik kalabalık ortamlarda pek çok kişiyi rahatsız edebilir. Bu durumdan sizi kurtaracak en etkili yol ise P47 wireless bluetooth kablosuz kulaklık kullanmaktan geçer. Kablosuz özelliği sayesinde iş yaparken bile müzik dinleyebilir, haberleri takip edebilirsiniz. Gelişmiş hoparlörü sayesinde net ve kaliteli ses imkanı sunan bu ürün, aynı zamanda hafıza kartı girişine de sahiptir. Siz de bu ürünü satın almak istiyorsanız öncesinde Trendyol üzerinden P47 Bluetooth kablosuz kulak üstü kulaklık yorumları bölümüne göz atabilirsiniz. Platoon P47 bluetooth kablosuz kulak üstü kulaklık PL-2044 kodlu ürünü daha önce deneyimlemiş müşterilerin yorumlarını okuyarak ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kutu içeriğinde yer alan şarj kablosu ile ürünü şarj edebilir, müziğe kaldığınız yerden ayak uydurabilirsiniz.