Platoon Stüdyo Mikrofonu Youtube Mikrofonu Youtuber Mikrofonu Pc Kayıt Mikrofonu Kondenserli Tripod Ayaklı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Platoon Stüdyo Mikrofonu Youtube Mikrofonu Youtuber Mikrofonu Pc Kayıt Mikrofonu Kondenserli Tripod Ayaklı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Stüdyo Youtube Mikrofonu Youtuber Mikrofonu PC Kayıt Mikrofonu Kondenserli Tripod Ayaklı 100% yeni ve yüksek kaliteli taşınabilir kondenser mikrofon. Klasik şık görünüm tasarım kayıt mikrofonu Kalite kondenser mikrofon internette sohbet, online oyun, video sohbet, video konferans MSN gibi, Skype,stüdyo kayıt vb işlerinizde kullanabilirsiniz. Kaliteli ABS malzeme, özel mic üzerinde örgü kablo, sağlam ve dayanıklı 3.5mm ses fişi ile internet sesli sohbet için mükemmel Herhangi bir Windows işletim sistemleri ile tüm PC Modelleri ile uyumlu Elverişli ayarlanabilir yardımıyla mini masaüstü tripod standı (dahil) Tripod yüksekliği: 15-20 cm Tipi: kablolu Bağlantı: 3.5mm Frekans Aralığı: 50Hz-16 KHz Kablo Uzunluğu: 2 m/6.6 ft Frekans tepkisi: 50 mhz- 16 kHz - Hassasiyet:- 55dB +/- 2db( 0dB = 1v/pa1khz) - Empedans: = 2.2k ve omega
  • - - Çalışma voltajı: 1.5v - Ürün Gönderimi: Bulunduğunuz bölge mobil şube değil ise, 800 Km'ye kadar olan mesafelerde 1 iş günü içerisinde teslimatı gerçekleştirir. 900 Km üzeri mesafelerde 2-3 iş günü içerisinde teslimat gerçekleştirilir. İade ve Değişim: Stüdyo Mikrofonu Youtube Mikrofonu Youtuber Mikrofonu PC Kayıt Mikrofonu Kondenserli Tripod Ayaklı Ürünü iade ederken ÜRÜNÜN TÜM AKSESUARLARI ve FATURA ile birlikte tarafımıza göndermeniz gerekmekte aksi takdirde ürün iadesi kabul görmeyerek tarafınıza geri gönderilir Garanti Durumu: Stüdyo Mikrofonu Youtube Mikrofonu Youtuber Mikrofonu PC Kayıt Mikrofonu Kondenserli Tripod Ayaklı Ürünlerin teknik bilgileri hakkında lütfen garanti belgesindeki ithalatçı yetkili servis firmaları ile iletişime geçiniz. Arızalı veya iade işlemlerinde anlaşmalı kargo dışındaki gönderiler kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver