Play Doh Play-doh 12 Renk Jumbo Naturel Kuruboya Ku009

164 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
172,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Play Doh Play-doh 12 Renk Jumbo Naturel Kuruboya Ku009

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kampüs Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ERHAN ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530575456
    Bu ürün Kampüs Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PLAY-DOH 12 RENK JUMBO NATUREL KURUBOYA Çocukların en yakın dostu olan boya kalemleri
  • başlarından geçen bir olayı, özlemlerini, sevgilerini, korkularını, kaygılarını ve isteklerini resim yaparak bize anlatmalarına olanak tanır. El becerisini güçlendiren ve kendilerine güvenini artıran bu etkinlik sayesinde sağ ve sol beyin birlikte çalışır. Resim yapmak çocukların zihinsel ve duygusal yönlerini geliştirirken, hem sosyal ortamda hem de okul hayatlarında başarılı olmalarında da önemli rol oynar. 5,4 mm uç kalınlığı, 10 mm çap, 175 mm uzunluk. Kaliteli ahşap gövde sayesinde kalemtraşla açarken kırılma yapmaz. Özel esnek yapısı sayesinde içi kırılmaz. Boyaların pigment yoğunluğundan renkler doğadaki renkler kadar canlıdır. Çocukların kas becerilerini geliştirmeye uygun tutuş kolaylığı. Ucu baskı basıncına dayanıklıdır. Ürün Avrupa oyuncak standartına (EN71) uygun üretilmiştir. Ürün PVC ve fitalat içermez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver