Play Toys Doğal Oyun Hamuru 5'li

74 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Play Toys Doğal Oyun Hamuru 5'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: attabebe Satıcı Ünvanı: ÖZELCAN BABYMALL MAĞAZACILIK DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0686042541200020 Vergi Kimlik Numarası: 6860425412
    Bu ürün attabebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm Ürünlerimizin Mikrobiyolojik Testlerini Eu820 Standardı Kapsamında Ul Laboratuvarı İtalya'da Test Ettiriyoruz
  • 1.Sınıf Buğday Unundan İmal Edilmektedir. Tamamen Gıda Mamullerinden Üretilmiştir. Çocuk Oyuncak Güvenliği Normlarına Uygun Olarak Test Edilmiş Olup Uluslararası Akredite Olmuş Sgs Ve İntertek Laboratuvarlarından Sağlık Bakanlığımızın Şart Koştuğu Ce Belgesine Sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Paket İçeriği 5'li
  • Yaş 3 - 5 Yaş
Geri Bildirim Ver

Play Toys Natural Oyun Hamuru 5'li

Laboratuvarlarda test edilerek tüm şartların yerine getirildiği ve güvenilir bir şekilde sunulduğu oyun hamuru evlerinizde rahat bir şekilde kullanım sağlayabileceğiniz bir malzemedir. Renk seçeneklerinin avantajını Play Toys Naturel oyun hamuru 5'li set sayesinde yaşayabilir, çocukların sevdiği renklerle istedikleri objeleri ortaya çıkarmasına imkan tanıyabilirsiniz. Çocukların hayal güçlerini sunmasına yardımcı olan oyun hamurları, zeka gelişimlerine katkıda bulunurken aynı zamandan hareket kabiliyetlerini de güçlendirir. Parmak kaslarının gelişerek dokunma yetisi kazanmasına katkı sağlayan oyun hamuru pek çok belgeye sahiptir. Sağlık koşullarının tamamının sağlandığı ürün içerisinde doğal buğday unu yer alır. Sağlığa zararlı ürün içermeyen oyun hamuru ile çocuklar aynı ortamda bulunmaları esnasında, solunum yollarından herhangi bir risk teşkil etmeden kullanıma uygunluk gösterir.

  • Doğal ham madde avantajı
  • Kısa sürede kurumama özelliği
  • Sağlıklı ürün içerme

Renk Avantajıyla Play Toys Natural Oyun Hamuru Özellikleri

Renk Avantajıyla Play Toys Natural Oyun Hamuru Özellikleri

Oyun hamurlarından beklenen performans geç kuruması ve açık kaldığı durumlarda sertleşmemesidir. Sürekli olarak eriyip bütün parmaklara yapışan ve zor bir şekilde çıkan ürünler de pek tercih edilmeyen malzemeler arasında yer alır. Bu durumların yaşanmamasını sağlayan Play Toys oyun hamuru renk avantajı ile size sunulur. Renk seçenekleriyle çocukların dünyasına hitap eden ürün içinde pek çok canlı ton bulunur. Bu özelliği sayesinde çocuklar renkleri yakından tanıyabilir, görsellerinde bulunan ürünleri tamamen uyarlayabilirler. Gerçek dünya ile yakından bağlantı kurulmasını sağlayan oyun hamurları çocukların zihninde canlanan her türlü nesnenin kolay bir şekilde ortaya çıkarılmasını sağlarken aynı zamanda görsel hafızalarına da katkıda bulunur. Turuncu, mavi, kırmızı, sarı, yeşil renk tonlarından hazırlanan ürün sayesinde çocuklar havzalarındaki tüm görselleri gerçekliğe yansıtabilir, objeleri canlandırarak eğlenceli vakitler geçirebilirler.

Sağlıklı İçeriğiyle Play Toys Oyun Hamuru Avantajları

Sağlıklı İçeriğiyle Play Toys Oyun Hamuru Avantajları

Doğal yapısı sayesinde kimyasal hiçbir madde kullanılmadan üretilen Play Toys naturel oyun hamuru 5'li yorum bölümünde size ürünü deneyimleyen ebeveynlerin yorumlarını okuma imkanı sunulur. Çocukların rahat bir şekilde yumuşak hamuru kavrabildiklerini, istedikleri şekilleri verebildiklerini, kaliteli malzemeden birçok obje ortaya çıkarabildiklerini ifade eden yorumlarla karşılaşabilir, güven içerisinde alımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Sıkı bir şekilde oturan kapağı sayesinde hava almadan ürünler oyun sonrası korunaklı bir şekilde muhafaza edilir. Açıkta kaldığı durumlarda kısa sürede kuruma ve sertleşme yapmama avantajı ile çocukların yeniden kullanmasına imkan tanır. Bu avantajı sayesinde ürün ebeveynlerin bütçelerine katkıda bulunurken çocuklar sevdikleri renk tonları ile oynamanın mutluluğunu yaşarlar. 1007168 ürün kodu ile siparişinizi kolay bir şekilde oluşturarak kısa süre içerisinde, ürüne sahip olabilir, çocuklarınızla beraber oyunlar kurabilirsiniz.

Doğal Yapısıyla 5li Play Toys Oyun Hamuru Fiyatları

Doğal Yapısıyla 5li Play Toys Oyun Hamuru Fiyatları

İçeriği tamamen doğal olarak üretilen natural oyun hamuru, sağlık açısından uyumlu malzemelerden elde edilir. Kimyasal madde içermeyen doğal gıdalardan elde edilen ürün, çocukların ellerinde herhangi bir tahriş ve kızarıklık oluşturmaz. Egzama ve mantar gibi hastalıklara sebebiyet vermeyen natural hamur, birçok testten geçerek güvenilir ünvanına sahip olur. Güvenlik koşullarına uygun şekilde üretilmesi, ebeveynlerin hediye olarak çocuklarına tercihte bulunmasına olanak sağlar. Buğday unundan elde edilen oyun hamuru sayesinde çocuklar istedikleri süre boyunca oynayabilir ve yüzlerine dokunduklarında herhangi bir problemle karşılaşma riskini azaltırsınız. Play Toys naturel oyun hamuru 5'li fiyat olarak sunduğu avantaj bakımından uygunluk gösterir. Doğal yapısı sayesinde güvenle oyunlar oynayabileceğiniz, oyun hamuru için Trendyol üzerinden incelemeler yapabilir, siparişinizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.