Play Toys Slime Hazırlama Seti

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Play Toys Slime Hazırlama Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toyaş Oyuncak Satıcı Ünvanı: TOYAŞ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859090935100001 Vergi Kimlik Numarası: 8590909351
    Bu ürün Toyaş Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Play Toys Slime Hazırlama Seti PLAYTOYS KENDİN YAP SLİME SETİ Breau Veritas Laboratuvarı tarafından uluslararası test raporlarına sahip yepyeni sağlıklı bir üründür. Slime yapım seti her şey içinde full set. Çocuklar yaptıktan sonra saklayıp tekrar tekrar oynayabilecekler. Yapım aşamalarını gösteren prospektüs ile hem öğrenecek , hem eğlenecekler . Tamamı yerli , test onaylı sağlıklı bir ürün.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Karakter Elsa
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Play Toys Slime Hazırlama Seti

Çocukların eğlenceli ya da keyifli vakit geçirmelerini sağlayan pek çok işlevsel ve eğitici oyuncak çeşitleri mevcuttur. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan bu ürünler arasında, son dönemlerde oldukça popülerlik kazanan Play Toys slime ön planda yer alır. Çocuklar tarafından yoğun ilgi gören bu ürün, aynı zamanda el ve parmak kaslarını güçlendirmeye yardımcı olur. Kimyasal madde içermeyen ve tamamen doğal materyaller kullanılarak üretilen Play Toys slime hazırlama seti, sağlık bakanlığı onaylı güvenilir bir üründür. Kutuda yer alan malzemeleri bir kap içerisinde kıvam alana kadar karıştırarak hazırlamak büyük keyif verir. Bu karışıma isteğe bağlı olarak arzu edilen renkte sim eklenerek simli slime elde etmek ayrıca mümkün olur. Siz de çocuklarınızı mutlu etmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Sağlık bakanlığı onaylı
  • Kaliteli üretim
  • Eğlenceli renk çeşitliliği

Play Toys Slime Hazırlama Seti Kullananlar

Play Toys Slime Hazırlama Seti Kullananlar

Çocukların gelişimini destekleyen oyun ya da oyuncaklar arasında sıklıkla tercih edilen slimeların birbirinden farklı renk ve çeşitleri vardır. Her yaş aralığındaki bireyin vakit geçirmekten keyif aldığı slime ürünleri, oyun hamurundan daha yumuşak bir kıvama sahip olmasıyla bilinir. Akışkan yapıda olup ele yapışmayan, leke yapmayan, etrafa bulaşmayan ve kolay yıkanabilir özellikleri sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Ayrıca sağlık bakanlığı onaylı olması da Play Toys slime hazırlama seti kullananlar açısından oldukça fazla önem teşkil eder. Çocuklarınız için gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bu ürün, sağlığa zararlı madde içermeyen sağlıklı bir üründür. Arzu ettiğiniz pek çok renkte slime bulmak mümkündür. İhtiyaç duyduğunuzda size kolaylık sağlayan Play Toys slime seti ile evde kendi malzemenizi hazırlamak oldukça keyif verir. Siz de bu seti alarak çocuklarınızla birlikte eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Play Toys Slime Hazırlama Seti Yorumları

Play Toys Slime Hazırlama Seti Yorumları

Rengarenk slime çeşitleri ile birbirinden keyifli oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirmek oldukça mümkündür. Köpüksü ya da jöle kıvamında olan ve sağlık bakanlığı tarafından onay almış olan slime seçenekleri, birçok ebeveynin favori seçimleri arasında yer alır. Play Toys aracılığıyla sunulan ve set halinde temin edilen ürünü evde kendiniz hazırladıktan sonra hava almayan bir kap içerisinde muhafaza ederek kıvamını koruyabilirsiniz. Bunun dışında merak ettiğiniz detaylar hakkında Play Toys slime hazırlama seti yorumları yeterli ve gerekli bilgi vermek açısından avantaj sağlar. Müşterilerin ürün hakkındaki fikir ve görüşlerini net olarak açıklayan yorum bölümünü ziyaret ederek bilgi sahibi olabilirsiniz. Çocukların hayal güçlerini geliştiren ve keyifli vakit geçirmelerine olanak sağlayan bir ürünü tercih edebilirsiniz. Siz de kullanışlı ve ilgi çekici set ile birlikte çocuğunuzun sevdiğiniz renkteki ürünü hazırlayabilirsiniz.

Play Toys Slime Hazırlama Seti Fiyatı

Play Toys Slime Hazırlama Seti Fiyatı

Çocukların ve yetişkinlerin keyiflerini katlayacak çeşitleri ile boş vakitleri eğlenceye dönüştüren slimeler, üretici tarafından belirlenen satış rakamı ile piyasada yer alır. Özellikle çocukların gelişiminde etkili rol oynayan işlevsel bir ürün niteliği taşır. İnsan sağlığına zarar vermeyen içeriklere sahip olan Play Toys slime hazırlama seti fiyatı, müşterinin bütçesine uyum sağlayan rakamlarla sınırlıdır. Çocuğunuzla birlikte kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmek için bu ürün çeşidinin avantajlarından faydalanabilirsiniz. Tek renkli ya da rengarenk oluşturacağınız slime hazırlama seti, yararlı içeriği ile büyük beğeni toplar. Kendi çocuğunuz ya da sevdikleriniz için alabileceğiniz bu ürün, her bütçeye uyum sağlayan çeşitleriyle müşteriye sunulur. Birbirinden renkli ve eğlenceli slime çeşitleri ile eğlenceli ve keyifli vakit geçirmek mümkündür. Siz de Trendyol üzerinden sipariş oluşturarak bu ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz.