Plm Apollo 13-14 Inç Deri Laptop Çantası Aa4 Kırmızı

1.781,01 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Tek Ebat
Orta Boy
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Plm Apollo 13-14 Inç Deri Laptop Çantası Aa4 Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BUNDO Satıcı Ünvanı: PANGEA BİLİMSEL ETKİNLİK DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721063932000001 Vergi Kimlik Numarası: 7210639320
    Bu ürün BUNDO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • RFID* ÖZELLİĞİ İLE DAHA DA ÖZELLEŞTİK.. RFID Temassız özellikli kredi kartlarınızı elektronik hırsızlıktan koruyarak kopyalanmasına engel olan bir özelliktir. Üretim aşamasında iç detaya kaplanarak koruma sağlar.%100 hakiki dana derisinden , el işçiliği ile usta zanaatkarlar tarafından tek tek üretilmiştir. Her biri eşsiz kalitede ve benzersizdir. Bu şık ve modern deri çanta, günlük hayatın koşuşturmasında şık bir ifadeyle gezinmek için tasarlandı. Günlük kullanım için lüks bir seçimdir. Onu yıllarca sevgi ve tutkuyla kullanabilirsiniz.Hediye aldığınızda Bouletta kalitesinden dolayı takdir edileceğinizden emin olabilirsiniz. Bu çanta yumuşak destekli bir yapıya sahiptir. Fermuarlı bir ana bölmesi,Ön kısmında ekstra fermuarlı bölümü vardır.Ana bölme içerisi kaliteli süet kaplıdır. Tablet veya bilgisayarınızı çizilmeden güvenle taşıyabilirsiniz.Ön kısımda telefon ,cüzdan, aksesuar ve kalemler için bölmelere sahiptir.Ekstra RFID* korumalı bölmede cüzdanınızı güvenle taşıyabilirsiniz. Yine bu bölmede anahtarlığınızı asabileceğiniz ekstra aksesuar yer almaktadır.Üretiminde yüksek kaliteli metal aksesuarlar ve kaliteli iç astar kullanılmıştır.Özel tasarım ayarlanabilir yüksek kaliteli tam deri omuz askıları ,deri tutma sapı vardır.Üretim hatalarına karşı 2 yıl garantilidir.Türkiye'de, el yapımı olarak üretilmiştir. Ürün Ölçüleri : 13 inch ve altı ölçüde cihazlar için dizayn edilmiştir. 33 cm x 26 cm x 4.5 cm * Yüksek frekanslı (13.56MHz) RFID tabanlı kredi kartlarından, pasaportlardan ve taşıma kartlarından gelen bilgilerin okunduğu ve kopyalandığı yerdir. RFID engelleme ürünlerimiz sizi RFID skimming denilen hırsızlık türünden korumanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Birçok kart ve pasaport RFID teknolojisini kullanır ve RFID hırsızlığına açıktır. Ürün astarlarımız, RFID sinyallerini engellemek için tasarlanmış bir malzeme içerir. Kartınız veya pasaportunuz bu malzemeye sarılıyken hırsızlık amaçlı tarayıcı içindeki bilgileri okuyamaz. Bouletta Hakkında :2003 yılından bu yana kazandığımız tecrübeyi, dünyada değişen standartlar ve ihtiyaçlar doğrultusunda ürünlerimize yansıtıp kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Bu hedefleri sağlayabilmek için için tasarım, üretim ve paketleme süreçlerinin tamamı güncel ve en kabul edilebilir kalite-fiyat dengesinde planlanmaktadır.Sahip olduğumuz PLM, Bouletta, Barchello, Burkley markalarımızla ürettiğimiz kumaş ve deri ürünlerimizi Dağıtıcı, Retail, E-Satış kanalları ile müşterilerimize ulaştırmaktayız. 2019 yılı itibariyle Almanya, Amerika, Rusya, İngiltere, Hollanda, İsveç, İsviçre, Fas başta olmak üzere 42 ülkede satışlarımız devam etmekte 70 ülkeye ulaşmak için çalışmalarımız sürmektedir. Hedefimiz 2021 yılına kadar 100 ülkede aktif olarak ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunmaktır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Laptop Çantası Boyutu 13 inç
  • Tip Askılı
  • Renk Çok Renkli
  • Desen Düz
  • Ortam Günlük

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% hakiki
Geri Bildirim Ver