Plm Mw Kişiselleştirilebilir Deri Telefon Kılıfı Samsung S20 G2 Kahve

1.154,39 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.219 TL

Ürün Bilgileri

Plm Mw Kişiselleştirilebilir Deri Telefon Kılıfı Samsung S20 G2 Kahve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLM Satıcı Ünvanı: PLM BİLGİSAYAR ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730025680400016 Vergi Kimlik Numarası: 7300256804
    Bu ürün PLM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Satın almış olduğunuz ürünü lazer baskı ile özelleştirebilirsiniz. Kendinizi ve sevdiklerinizi özel hissettirin. Dilerseniz sevginizin veya mutluluğunuzun en güzel anlarını fotoğraf baskısı ile de yansıtabilirsiniz. Bu konuda uzman ekibimizle sizlere hizmet vermekteyiz. Ayrıntılı bilgi için bize mesaj yolu ile ulaşınız. Son olarak, özelleştirilmiş siparişler için iade kabul etmediğimizi unutmayın! Mıknatıslı model olması nedeliyle telefon kılıfınızı iki şekilde kullanabilirsiniz. ( Hem arka kapak hem kılıfla ile birlikte) Magic Wallet model ürünümüz %100 hakiki dana derisinden üretilmiştir. Kalitesini hemen anlayabilirsiniz. Hakiki derinin hoş kokusu size ürünün kalitesi hakkında bir fikir verebilir.Deri doğal bir malzeme olduğu için ürünlerimizin her biri birbirinden farklı ve eşsizdir. Eskidikçe daha özel bir görünüm kazanır. Bu ürün usta zanaatkarlar tarafından tek tek el işçiliği ile yapılmış, dekoratif dikiş ve üstün kalıp kesimi uygulanmıştır. Ürün Özellikleri: 4 adet kart koyma gözü1 adet para, makbuz, çek, kart vb. koyma gözüTelefonun arka tarafını, yan taraflarını ve önünü çiziklerden, kirden ve darbelerden korur. (Düşmelerde,çarpmalarda darbe emici özelliği vardır.)Tüm girişleri rahatça kullanabilirsiniz akıllı telefonunuzun ölçülerine mükemmel uyum sağlar. (Kamera, şarj, kulaklık vb.)Kılıfın içi kadife olarak tasarlanmıştır.Ön kapakta mıknatıslı kapama özelliğiTelefonun ön yüzeyinde olan delikli yapı ile kapak kapalıyken bile konuşma kolaylığıKılıfın farklı duruş özelliği ile telefonunuzu istediğiniz gibi kullanım kolaylığı. (Film seyrederken, uygulamalarda gezinirken vb.)Üretim hatalarına karşı 2 yıl garantilidir.Türkiye'de, el yapımı olarak üretilmiştir. Bouletta Hakkında :2003 yılından bu yana kazandığımız tecrübeyi, dünyada değişen standartlar ve ihtiyaçlar doğrultusunda ürünlerimize yansıtıp kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Bu hedefleri sağlayabilmek için için tasarım, üretim ve paketleme süreçlerinin tamamı güncel ve en kabul edilebilir kalite-fiyat dengesinde planlanmaktadır.Sahip olduğumuz PLM, Bouletta, Barchello, Burkley markalarımızla ürettiğimiz kumaş ve deri ürünlerimizi Dağıtıcı, Retail, E-Satış kanalları ile müşterilerimize ulaştırmaktayız. 2019 yılı itibariyle Almanya, Amerika, Rusya, İngiltere, Hollanda, İsveç, İsviçre, Fas başta olmak üzere 42 ülkede satışlarımız devam etmekte 70 ülkeye ulaşmak için çalışmalarımız sürmektedir. Hedefimiz 2021 yılına kadar 100 ülkede aktif olarak ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunmaktır.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli Galaxy S20 Ultra
  • Materyal Hakiki Deri
  • Model Cüzdan Kılıf
  • Renk Kahverengi
  • Uyumlu Marka Samsung Uyumlu
Geri Bildirim Ver