Plm Rock Cover Deri Telefon Kılıfı Iphone 12 Pro Max G2 Kahve

841,82 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
858,99 TL

Ürün Bilgileri

Plm Rock Cover Deri Telefon Kılıfı Iphone 12 Pro Max G2 Kahve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLM Satıcı Ünvanı: PLM BİLGİSAYAR ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730025680400016 Vergi Kimlik Numarası: 7300256804
    Bu ürün PLM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rock Cover model ürünümüz %100 hakiki dana derisinden üretilmiştir. Kılıfın tümü deri ile kaplıdır , iç kısmında kaliteli süet kumaş kullanılmıştır. Kamera, şarj slotları açık olup kolayca erişim sağlanır.Cihazınızı kolayca takıp çıkarabilirsiniz kılıf ölçüleri telefonunuza mükemmel uyum sağlar. Deri doğal bir malzeme olduğu için ürünlerimizin her biri birbirinden farklı ve eşsizdir. Eskidikçe daha özel bir görünüm kazanır. Bu ürün usta zanaatkarlar tarafından tek tek el işçiliği ile yapılmış, dekoratif dikiş ve üstün kalıp kesimi uygulanmıştır. Ürün Özellikleri: Çok özel bir tasarıma sahip bu kılıf görünüşü ile telefonunuzu daha özel kılacaktır.Bu kılıf yapısından ve üretildiği materyaller sayesinde cihazın düşme anındaki darbeyi emerek telefona zarar gelmesi ihtimalini azaltacaktır.Hafif malzemeden üretilen bu kılıf rahat taşıma ve kullanımın yanı sıra cihazınızdaki ağırlık etkiside en alt seviyede olacaktır.Cihazınızı ürüne kolayca takıp çıkarabilirsiniz ölçüleri mükemmel uyum sağlar.Kamera, Şarj, Ses gibi tüm slotlar açık olup kolayca erişim sağlanır.Hafif ve ince yapısı sayesinde kolayca taşınır.Üretim hatalarına karşı 2 yıl garantilidir.Türkiye'de, el yapımı olarak üretilmiştir. PLM Hakkında :2003 yılından bu yana kazandığımız tecrübeyi, dünyada değişen standartlar ve ihtiyaçlar doğrultusunda ürünlerimize yansıtıp kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Bu hedefleri sağlayabilmek için için tasarım, üretim ve paketleme süreçlerinin tamamı güncel ve en kabul edilebilir kalite-fiyat dengesinde planlanmaktadır. Sahip olduğumuz PLM, Bouletta, Barchello, Burkley markalarımızla ürettiğimiz kumaş ve deri ürünlerimizi Dağıtıcı, Retail, E-Satış kanalları ile müşterilerimize ulaştırmaktayız.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 12 Pro Max
  • Materyal Hakiki Deri
  • Model Arka Kapak
  • Renk Kahverengi
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
Geri Bildirim Ver