PNB Fairy Charms Kalıcı Oje 8 ml 259

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PNB Fairy Charms Kalıcı Oje 8 ml 259

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dfc Kozmetik Satıcı Ünvanı: DFC MEDİKAL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295106744600001 Vergi Kimlik Numarası: 2951067446
    Bu ürün Dfc Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PNB Kalıcı oje uygulaması 1.Nail Prep yardımı ile ellerinizi dezenfekte ediniz ve yağdan arındırınız. İtici yardımıyla kütikülü hareket ettiriniz.Tırnaklardaki parlamayı ve tozu alınız. 2.Nail Dehydrator ile tırnak tabakasını yağdan arındırınız ve 30 saniye hava ile kurumasını bekleyiniz. 3.Bond Control ile tüm tırnak yüzeylerini base coatın daha iyi yapışması için uygulayınız ve 30 saniye hava ile kurumasını bekleyiniz. 4.PNB Base Coat ince bir tabaka uygulayınız. Isteğe göre iki kat vererek kalınlaşmasını sağlayabilirsiniz. Tırnak yanlarını ve uçlarını kapatmayı unutmayınız. 48W üzeri tüm UVLED Lamp özellikli cihazlarda 60 Saniye ile kurutunuz. 5.Tırnaklarınıza iki kat kalıcı ojeyi sırasıyla uygulayınız. 48W üzeri tüm UVLED Lamp özellikli cihazlarda 60 Saniye ile kurutunuz. 6.Seçtiğiniz PNB Top Coat ile üst kaplamayı uygulayınız. 48W üzeri tüm UVLED Lamp özellikli cihazlarda 60 Saniye ile kurutunuz. 7.Işlem sonrası Gel Cleanser ile ıslattığınız tüy bırakmayan bir peçete ile yapışkan tabakayı alınız. Express Top ve Nano Top yapışkan tabakasız sabitleyici kullanıyorsanız bu adımı atlayınız. PNB Ojeler ve kullanılan base ve top coatlar hem kalıcı oje uygulamasında hemde protez tırnak uygulamasında kullanılabilen ürünlerdir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver