Point65 Rum Runner 12.5 Kano Sarı-turuncu

78.000,13 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Point65 Rum Runner 12.5 Kano Sarı-turuncu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Andoutdoor Satıcı Ünvanı: AND DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARETİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069000018900001 Vergi Kimlik Numarası: 0690000189
    Bu ürün Andoutdoor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • the point 65 rum runner 12.5 sup point 65 sup serisinin kendine özgün, sıradışı tasarımı rum runner 12.5 yüksek performans ve portatif olma özelliği ile sürüş rahatlığı sağlar. snaptap özelliği sayesinde suyu kolayca tahliye eder. ön bölmede su geçirmez muhafaza bölmesi mevcuttur. her biri 7 kg ağırlığında, yönetilebilir üç bölümden oluşan rum runner 12.5 kanolarını aracınıza rahatlıkla yerleştirebilir ve yer sıkıntısı olmadan yolculuğunuza başlayabilirsiniz. alt yüzgeci ile hız performansı artar ve su yüzeyinde akıcı bir şekilde ilerlemenizi sağlar. özellikler uzunluk: 381 cm genişlik: 81 cm toplam ağırlık: 25 kg her bir parçanın ağırlığı: 6-10 kg taşıma kapasitesi: 135 kg ön parça uzunluğu: 128 cm orta parça uzunluğu: 140 cm arka parça uzunluğu: 127 cm ön kapak 44 x 26 cm -güçlü & dayanıklı polietilen dış kaplama - su geçirmez oval kapaklı bagaj bölmesi - kurulumu ve ayırması kolay, portatif al-götür özelliği - 2 adet bardaklık - her bir parçada taşıma kulpu - güverte alanını boşaltmak için frengiler - kokpitte şişirebilir yüksek konforlu koltuk *point 65’in tüm kanoları genelde araçlara sığabilecek şekilde tasarlansa da, rum runner 12.5 sup her araca uyum gösteremeyebilir. *siparişinizi vermeden önce, yukarıdaki boyut özelliklerini göz önüne alarak karar veriniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver