Polaris 91.158680.z Kadın Terlik

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 36
Beden Tablosu
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polaris 91.158680.z Kadın Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BenjaminSport Satıcı Ünvanı: ALPARSLAN SPOR GİYİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0056066371500001 Vergi Kimlik Numarası: 0560663715
    Bu ürün BenjaminSport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Malzeme: Suni Deri Sezon: 2022 İlkbaharMenşei: Türkiye Cinsiyet:Kadın

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Polaris 100512298 Siyah Kadın Terlik

Evde veya dışarıda rahat giyilebilecek bir terlik arıyorsanız Polaris 91.158680.Z siyah kadın terlik ürününü güvenle tercih edebilirsiniz. Polaris tarafından üretilen bu terlik, rahatlığı ve şıklığı sayesinde birçok kişi tarafından tercih edilir. Polaris 91.158680.Z siyah kadın terlik yaz aylarında dışarıda ve dört mevsim boyunca evde giymek için uygundur. Dolgu topuklarıyla rahat bir yürüyüş sağlayan terliği uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Yerli üretim olan bu ürün, kemer kısmında bulunan tokası ile şık bir görünüm yaratır. Ortopedik yapısı ile öne çıkan bir üründür. Hem konforlu hem de şık bir terlik arayanlar için idealdir.

  • Topuk Tipi: Dolgu topuklu
  • Beden: 36 - 40 numara
  • Materyal: Suni deri

Polaris 91.158680.Z Siyah Kadın Terlik Özellikleri

Polaris 91.158680.Z Siyah Kadın Terlik Özellikleri

Terlik alırken ayakları rahat ettirecek bir ürün seçmek gerekir. Özellikle ev terlikleri uzun süre giyileceği için iç malzeme önemli bir kıstastır. Polaris 91.158680.Z siyah kadın terlik kaliteli malzemesiyle ayakları rahat ettiren bir yapıdadır. Ortopedik yapısı sayesinde rahatlıkla giyebilir ve uzun süre kullanabilirsiniz. Polaris 91.158680.Z siyah kadın terlik suni deriden imal edilir. Hem iç hem de dış kaplaması bu malzemeden yapılmıştır. Bu sayede şık bir görünüme sahiptir. Ayrıca kaliteli malzemeden imal edildiği için yıpranma, aşınma gibi durumlar olmadan kullanılabilir. Ürünün üst kısmında bir adet toka bulunur. Terliğin üst kayışını tokayı kullanarak genişletebilir ve ayaklarınıza tam oturmasını sağlayabilirsiniz. Rahat bir kullanım için ayak numaranıza uygun bir seçim yapmanız gerekir.

Polaris 91.158680.Z Siyah Kadın Terlik Ortopedik mi?

Polaris 91.158680.Z Siyah Kadın Terlik Ortopedik mi?

Polaris 91.158680.Z siyah kadın terlik ayağınıza tam ölçülerde oturarak rahat ettirecek şekilde tasarlanmıştır. Ürünün dikkat çekici özelliklerinden biri dolgu topuklara sahip olmasıdır. Dolgu topuklar, ayaklarınızın zeminle bağlantısının kesilmesini sağlarken yürüyüş dengesine yardımcı olur. Bu ürün ile ayaklarınız yürüyüş esnasında sürekli dengede kalır. Polaris 91.158680.Z siyah kadın terlik ürününün bir diğer özelliği de rahat iç yapısıdır. Terliğin iç kısmında ayak bası noktalarının rahat ettirilmesi için özel bir tasarım bulunur. Polaris 91.158680.Z siyah kadın terlik topuk ve parmaklar için özel olarak tasarlanmış noktalar sayesinde ortopedik bir kullanım sunar. Zeminden gelen soğuğu ve sertliği belli bir ölçüde önleyici özelliğe sahiptir. Polaris 91.158680.Z siyah kadın terlik ortopedik yapısıyla güvenle tercih edebileceğiniz bir üründür.

Polaris Siyah Kadın Terlik Kaliteli ve Sağlam mı?

Polaris Siyah Kadın Terlik Kaliteli ve Sağlam mı?

Polaris siyah kadın terlik kullanan birçok kişi bu ürünün sağlamlığından ve dayanıklılığından bahseder. Türkiye’nin tanınmış terlik markalarından biri olan Polaris’in sıklıkla tercih edilmesinin sebeplerinden biri kaliteli ve sağlam ürünler üretmesidir. Polaris 91.158680.Z siyah kadın terlik, rahat yapısının yanı sıra dayanıklılığıyla da tercih edilen bir üründür. Terliğin iç ve dış yüzeyi suni deri ile kaplanmıştır. Kaliteli bir karışımdan imal edilen bu kumaş, terlemeye ve uzun süre kullanıma dayanıklıdır. Polaris 91.158680.Z siyah kadın terlik, deformasyon söz konusu olmadan yıllar boyunca kullanılabilir. Ürünün iç yapısı da ayak bası noktalarını destekleyecek şekilde ve sağlam malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Ortopedik yapısıyla ayaklarınızı rahat ettirirken kaliteli ve sağlam malzemesiyle uzun süreli bir kullanım sağlar. Trendyol ürün sayfası üzerinden Polaris 91.158680.Z siyah kadın terlik yorum ve incelemelerini okuyabilirsiniz. Ürün hakkında ihtiyacınız olan bilgileri öğrenebilir. Dilerseniz sadece birkaç tıklama ile ürünü sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz çok kısa süre içinde adresinize teslim edilir.