Polaroid Color I-type Uyumlu 8'li Film Üretim Tarihi :02/22

679 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
694,16 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Polaroid Color I-type Uyumlu 8'li Film Üretim Tarihi :02/22

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAYAT ELEKTRONİK İSTANBUL Satıcı Ünvanı: MURAT USTA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3738505915600013 Vergi Kimlik Numarası: 8960239845
    Bu ürün HAYAT ELEKTRONİK İSTANBUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polaroid Color i-Type Uyumlu 8'li Film Polaroid Color i-Type Uyumlu 8'li Film, OneStep 2, OneStep +, Polaroid Now fotoğraf makinaları ve Polaroid Lab fotoğraf yazıcısı ile uyumlu bir filmdir. Film paketinin içinde 8’li filmden oluşan 1 adet film kartuşu bulunur. Polaroid Color i-Type Film, 107 mm x 88 mm boyutlarındadır. Çerçeveler hariç fotoğraf alanı ise 79 mm x 79 mm’dir. Film çerçevesi, beyaz renklidir. *Film, eski tip Polaroid fotoğraf makinaları ile kullanıma uygun değildir. Kutunun İçinde Neler Var? Polaroid Color i-Type Uyumlu 8'li Film Garanti Süresi Ürün orijinal kutusunda olup Türkiye Distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Tip Fotoğraf Kağıtları
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver