Polarvet Nano Günlük Hijyen Ve Bakım Havlusu 6 Tablet 22x26 Cm

83 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Polarvet Nano Günlük Hijyen Ve Bakım Havlusu 6 Tablet 22x26 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CikletistPetshop Satıcı Ünvanı: GÜRKAN SÜRER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7870412256
    Bu ürün CikletistPetshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polarvet Nano Günlük Hijyen Ve Bakım Havlusu 6 Tablet 22x26 Cm Ürün Açıklaması Polarvet® HygieneTowel 6 Adet Temas ettiği ortamlarda, bakterileri, virüsleri ve mantarları saniyeler içerisinde yok eden çevre dostu, su bazlı vegan bir üründür. Küçük dostlarımızın günlük hijyen ve bakımları için özel olarak geliştirilmiştir. Renksizdir. Alkol, paraben, SLS içermez. Derinlemesine temizleme işleminden sonra kalan inatçı kalıntıları arındırır. Kolloidal gümüş, hayvan sağlığını tehdit eden bakteri ve virüsler gibi patojen mikroorganizmalar üzerinde öldürücü ve kalıcı etki sağlayan antibakteriyel özellikler gösterir. Nano Boyutlu gümüş, gümüşün en etkili şeklidir. Mikroorganizmalar üzerinde en yüksek aktiviteye sahip olduğu belirtilmektedir. Polarvet?ten küçük dostların büyük arkadaşlarına küçük bir hatırlatma: Kendileri için en iyisini onlar bilir. · %100 Selüloz · Non-woven · Hypo-allergenic · Doğa Dostu · Taşınabilir · İnovatif · Biodegradable Diğerlerinden Farklı Doğa Dostu Polarvet®Hygiene Towel diğer havlulardan farklı olarak hem küçük dostlarımız için hem de bize kucak açmış doğa için özel olarak üretilmiştir. İçindeki havlu diğer havlular gibi polyesterden değil %100 selülozdan üretilmiştir. Kullanıp atacağınız havlu 3 ay içerisinde çözünür. Sözün kısası Polarvet®Hygiene Towel aynı zamanda hem küçük dostlarımızın hem de doğanın dostudur. Daha Islak Polarvet®HygieneTowel, PushClean Technology® sayesinde sıvıyı diğer mendiller gibi ilk başta yani üretim aşamasında mendille buluşturmaz. Özel formülü ile Polarvet®HygieneTowel, sıvıyı ancak kullanım aşamasında mendille buluşturma imkanı sunar. Böylelikle kullanacağınız havlular diğer havlulara nazaran daha ıslak ve dolayısıyla daha etkili olacaktır. Kolay Taşınabilir Polarvet ®HygieneTowel, diğer havlulardan farklı olarak daha kolay taşınabilir. Çantanızda küçük dostlarımız için büyük havlu paketleri taşımaktansa ihtiyacınız kadar havlu alıp çantanızda sizin ve dostunuzun diğer ihtiyaçları için yer açabilirsiniz. Hypo-allergenic Paraben, alkol ve SLS içermez. Hem Kedi Hem Köpek Polarvet ®HygieneTowel'ı hem kediniz hem de köpeğiniz için kullanabilirsiniz. Geri Dönüştürülebilir Polarvet®HygieneTowel?ın sıvısını taşıyan plastik (polypropylene) diğer plastiklerden farklı olarak geridönüştürülebilir bir plastiktir. İçindekiler Aqua, CocamidopropylBetain, Mono PropyleneGlycol, Glycerin, Polysorbate 20,Phenoxethanol, ChlorhexidineDigluconate, Peg-40 HydrogenatedCastorOil, Trideceth-9, BenzoicAcid, DehydroaceticAcid, Perfume. Sıvı Taşıyıcı
  • 7 ml Mendil
  • 22x24 cm Genel Uyarılar * Güneşe direk maruz bırakmayınız. Nano Günlük Hijyen Ve Bakım Havlusu 6 Tablet 22x26 Cm
Geri Bildirim Ver