Polarvet Nano Günlük Hijyen Ve Bakım Mendili 12 Tablet 18x22 Cm

59,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Polarvet Nano Günlük Hijyen Ve Bakım Mendili 12 Tablet 18x22 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marka Pazar Satıcı Ünvanı: POLARVET KİMYEVİ ÜRÜNLER SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730072020000001 Vergi Kimlik Numarası: 7300720200
    Bu ürün Marka Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nano Günlük Hijyen Ve Bakım Mendili 12 Tablet 18x22 Cm Polarvet Nano Günlük Hijyen Ve Bakım Mendili 12 Tablet 18x22 Cm Ürün Açıklaması Polarvet® Hygiene Wipe 12 Adet Temas ettiği ortamlarda, bakterileri, virüsleri ve mantarları saniyeler içerisinde yok eden çevre dostu, su bazlı vegan bir üründür. Küçük dostlarımızın günlük hijyen ve bakımları için özel olarak geliştirilmiştir. Renksizdir. Alkol, paraben, SLS içermez. Derinlemesine temizleme işleminden sonra kalan inatçı kalıntıları arındırır. Polarvet'ten küçük dostların büyük arkadaşlarına küçük bir hatırlatma: Kendileri için en iyisini onlar bilir. · %100 Selüloz · Non-woven · Hypo-allergenic · Doğa Dostu · Taşınabilir · İnovatif · Biodegradable DiğerlerindenFarklı Doğa Dostu Polarvet®Hygiene Wipe diğer mendillerden farklı olarak hem küçük dostlarımız için hem de bize kucak açmış doğa için özel olarak üretilmiştir. İçindeki mendil diğer mendiller gibi polyesterden değil %100 selülozdan üretilmiştir. Sözün kısası Polarvet®Hygiene Wipe aynı zamanda hem küçük dostlarımızın hem de doğanın dostudur. Daha Islak Polarvet®Hygiene Wipe, PushCleanTechnology® sayesinde sıvıyı diğer mendiller gibi ilk başta yani üretim aşamasında mendille buluşturmaz. Özel formülü ile Polarvet®Hygiene Wipe, sıvıyı ancak kullanım aşamasında mendille buluşturma imkanı sunar. Böylelikle kullanacağınız mendiller diğer mendillere nazaran daha ıslak ve dolayısıyla daha etkili olacaktır. Kolay Taşınabilir Polarvet ®HygieneWipe,diğer mendillerden farklı olarak daha kolay taşınabilir. Çantanızda küçük dostlarımız için büyük mendil paketleri taşımaktansa ihtiyacınız kadar mendil alıp çantanızda sizin ve dostunuzun diğer ihtiyaçları için yer açabilirsiniz. Hypo-allergenic Paraben, alkol ve SLS içermez. Hem Kedi Hem Köpek Polarvet ®HygieneWipe'ı hem kediniz hem de köpeğiniz için kullanabilirsiniz. Geri Dönüştürülebilir Polarvet®HygieneWipe'ın sıvısını taşıyan plastik (polypropylene) diğer plastiklerden farklı olarak geridönüştürülebilir bir plastiktir. İçindekiler Aqua, CocamidopropylBetain, Mono PropyleneGlycol, Glycerin, Polysorbate 20,Phenoxethanol, ChlorhexidineDigluconate, Peg-40 HydrogenatedCastorOil, Trideceth-9, BenzoicAcid, DehydroaceticAcid, Perfume. Sıvı Taşıyıcı
  • 4.5 ml Mendil
  • 18x22 cm Genel Uyarılar * Güneşe direk maruz bırakmayınız.
Geri Bildirim Ver