Polente Natural Pure Skın Moıst Cream - %5 Niacinamide Içeren Nemlendirici Krem

362 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polente Natural Pure Skın Moıst Cream - %5 Niacinamide Içeren Nemlendirici Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POLENTE NATURAL Satıcı Ünvanı: POLENTE KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732144990300001 Vergi Kimlik Numarası: 7321449903
    Bu ürün POLENTE NATURAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Boyutu 50 ml
  • Cilt Tipi: Yağlı Cilt, Karma Cilt, Normal Cilt, Akneye Yatkın Cilt
  • Etki: Nemlendirici
  • Temel İçerik: Niacinamide, Skualen
  • Doku: Krem
  • Kullanım: Sabah / Akşam
  • Doğal ve değerli içeriklerden oluşan Polente Natural Niacinamide Skualen Nemlendirici Krem özellikle yağlı ve akneye meyilli ciltler için formüle edilmiştir. Su bazlı hafif yapısı sayesinde cildi yağlandırmadan nemlendirir.
  • Niacinamide (B3 vitamini) içeriği geniş gözenekler, akneler, ton eşitsizliği gibi sorunlar için faydalıdır. İçerdiği saf skualen sayesinde cildin nemlenmesini ve beslenmesini sağlarken makademya yağı ve yaban mersini özü cildi yağlandırmadan nemlendirir.
  • Gündüz kremi ve gece kremi olarak cilt bakım rutinlerinde kullanıma uygun olan Niacinamide & Skualen Nemlendirici Krem, Non komedojonik (gözenekleri tıkamayan) doğal formülü ile cildinizin günlük nem ihtiyacını karşılar.
  • İngredients : Aqua, Squalane, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Niacinamide, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Panthenol, Glycerin, Nelumbium Speciosum Flower Oil, Viola Odorata Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Vegan
  • İçerik Niacinamide
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Polente Natural Nemlendirici Niacinamide B3 & Squalane Krem

Deri ve cilt bakımında yararlanabileceğiniz ürünlerden biri de Polente Natural niacinamide & squalane nemlendirici kremdir. Söz konusu losyon oldukça faydalıdır. Ürün kuruyan deriyi nemlendirmede etkilidir. Krem ciltte istenmeyen çatlamaları da giderir. Bunlar genellikle kurumaya bağlı olarak oluşur. Polente Natural niacinamide & squalane nemlendirici krem sayesinde yaşanan negatif durumları tersine çevirebilirsiniz. Ürünün yardımıyla bölgedeki kötü görüntüyü azaltmanız mümkün olur. Kremin yapısı, cilt üzerine uygulanması için özel olarak tasarlanmıştır. Böylelikle ürün deriyi tahriş edebilecek veya zarar verecek bileşenler barındırmaz. Polente Natural niacinamide & squalane nemlendirici krem su bazlı olmasıyla da pek çok kişi tarafından beğenilir. Bakım losyonunun genel özelliklerinden bazıları şu şekildedir:

  • Miktar: 50 ml
  • Tür: Krem
  • Özellik: Nemlendirici

Polente Natural Etkili Formül Nemlendirici Kremin İçeriği Nedir?

Polente Natural Etkili Formül Nemlendirici Kremin İçeriği Nedir?

Polente Natural niacinamide & squalane nemlendirici krem zengin bir içeriğe sahiptir. Üründe kullanılan ayırt edici bileşenler, titiz bir mühendislikle bir araya getirilmiştir. Bu sayede Polente Natural niacinamide & squalane nemlendirici krem deri için faydalı bir yapıya sahip olur. Üründe kullanılan materyaller birbirleriyle uyum içerisindedir. Böylece losyon cilt üzerinde kimyasal dengesizliğe neden olmaz. Polente Natural niacinamide & squalane nemlendirici krem tamamen doğal bir içeriğe sahiptir. Üründe; shi ağacı, macadamia, çeşitli çiçeklerin uçucu yağları, B3 vitamini, su ve yaban mersini özü gibi malzemeler mevcuttur. Ürünün içeriğini okuyarak, maddelerden herhangi birine alerjinizin olmadığından emin olabilirsiniz. Sedef ve benzeri deri hastalıklarının olduğu bölümlerde ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışmanız tavsiye edilir. Ürün hem yağlı hem de kuru cilt tipleri için uygundur.

Polente Niacinamide & Squalane Krem Ne İşe Yarar?

Polente Niacinamide & Squalane Krem Ne İşe Yarar?

Polente Natural B3 & skualen nemlendirici krem oldukça faydalıdır. Losyon cilt üzerindeki istenmeyen durumları gidermeye yardımcı olur. Yaşanılan bölgedeki hava veya genetik faktörler nedeniyle deri üzerinde kuruma gerçekleşebilir. Ciltteki bu durum dirsek, koltuk altı, eller veya yüz gibi birçok farklı alanda olabilir. Polente Natural niacinamide & squalane nemlendirici krem sayesinde istenmeyen durumu tersine çevirmek mümkün olur. Losyon kuru alanlar üzerinde etkilidir. Ürünün nemlendirici etkisi, deriye yeniden esneklik kazandırır. Böylelikle kremin kırışıklıklar üzerinde de faydalı olduğu söylenebilir. Losyon cildi besler. Polente Natural niacinamide & squalane nemlendirici krem kolayca emilim sağlar. Böylece ürünün etkileri hızlıca kendini gösterir. Bunda kremin başarılı formülü de oldukça etkilidir. Losyon deriyi doğru miktarda besler, egzama gibi cilt hastalıklarına neden olmaz. Polente Natural niacinamide & squalane nemlendirici krem hassas yapıdaki derilere uygundur.

Polente Natural Etkili Formül Nemlendirici Krem Nasıl Kullanılır?

Polente Natural Etkili Formül Nemlendirici Krem Nasıl Kullanılır?

Polente nemlendirici krem pratik bir kullanıma sahiptir. Losyonu gün içerisinde uygulayabilirsiniz. Polente Natural niacinamide & squalane nemlendirici krem sabah veya akşam kullanılabilir özelliktedir. Losyonu uyanınca ya da yatmadan sürebilirsiniz. Ürün deriye uygulandıktan sonra emilim başlar. Süreç boyunca Polente Natural niacinamide & squalane nemlendirici krem bakım yapar, besler ve onarır. Ürünün ıslak deri üzerine uygulanması önerilmez. Böylece losyon deriye daha başarılı bir şekilde tutunur. Kremi uyguladıktan sonra birkaç dakika boyunca bölgeye temas etmemeniz tavsiye edilir. Birinci sınıf materyallerden imal edilen losyon oldukça kalitelidir. Ürün yoğunluğunu ve faydalı yapısını uzun süre boyunca muhafaza etmeyi başarır. Dilerseniz Polente Natural niacinamide & squalane nemlendirici krem yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede losyonu daha önce kullananların deneyimlerinden yararlanmanız mümkün olur. Siz de Polente nemlendiriciyi Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.