Poli Portakal Aromalı İçecek Tozu 500 gr

80,34 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Poli Portakal Aromalı İçecek Tozu 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırat Toptan Satıcı Ünvanı: FIRAT İNOVASYON E-TİCARET GIDA TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0386087271500001 Vergi Kimlik Numarası: 3860872715
    Bu ürün Fırat Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Poli portakal aromalı içecek tozu 500 gr artı100 gr
Geri Bildirim Ver

Poli Portakal Aromalı İçecek Tozu ile İçeceğini Hazırla

Yeme içme alışkanlıkları yıllar içerisinde değişkenlik ve çeşitlilik göstermektedir. Toplumlar arasında dahi farklılık gösterebilmesi kültüre de bağlı olarak ilerleyen bir ürün portföyünü gözler önüne sermektedir. Ancak sanayinin gelişmesinden hemen sonra yaşanan teknolojik ilerlemeler ile insanlar arası iletişim de zaman ve mekan sınırlandırmasından çıkmıştır. Nitekim bu durum beslenmeye de yansıyarak farklı ürünlerin farklı alternatiflerine de erişimi kolaylaştırmaktadır. Artık yiyecek ve içecekler belirli bir ülkeye bağlı olmanın ötesine geçerek çeşitlilik gösterir. Geçmiş yıllarda içecek çeşitleri oldukça kısıtlı iken günümüzde farklı alternatifler farklı kullanım alanlarını beraberinde getirir. Bu noktada değişmeyen ürünlerden biri ise şüphesiz Poli aromalı toz içecek çeşitleridir diyebilir. Halk arasında oralet olarak da bilinen toz içecekler farklı aromalara sahiptir. Toz halinde olan ürünü sıcak su ile karıştırdıktan sonra servis edebilmek mümkündür.

  • Toz İçecek
  • Portakal Aromalı
  • 500 Gram

Poli Portakal Aromalı İçecek Tozu Özellikleri

Ülkemizde Poli içecek tozu özellikle kıraathane kültürünün içerisinde yaygın bir kullanıma sahiptir demek doğru bir söylem olacaktır. Buna bağlı olarak çoğu zaman oralet olarak bilinmektedir. Farklı çeşitte aromaları bulunsa da en bilinen biçimlerinden bir şüphesiz portakallı aroması olacaktır. Oralet ismi ile direkt olarak Poli portakal aromalı içecek tozu 500 gr içeriği halk arasında fazlasıyla ilişkilendirilmiştir denebilir. Turuncu rengi ile sıcak içeceklerden ayrılır. Aynı zamanda sıcak içeceklerin çay ve kahve türevlerinde tıkanıp kaldığı düşüncesinin kırılmasına olanak sağlar. Yoğun bir aromaya sahip olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle çocukların çay veya kahveye kıyasla oraleti tercih etme ihtimali yüksektir. Hem renginden hem de kokusundan kaynaklı olarak farklı bir dokuya sahiptir. Geçmişten günümüze değin sık tercih edilen sıcak içecekler kategorisinde varlığını sürdürmektedir. Bu anlamda zamanın eskitemediği bir tattır demek mümkündür.

Poli Portakal Aromalı İçecek Tozu Kullanımı

Çay ve kahve türevlerinin yapılış biçimleri farklılık göstermektedir. Bu anlamda özellikle sıcak içeceklerin tadını, demleme yani yapım aşaması çok etkiler demek mümkündür. Bu anlamda bakıldığında Poli portakal aromalı içecek tozu 500 gr kullanımı da farklı bir yönteme sahiptir. Belirli bir ölçekte toz kullanım için tercih edilen bardağa konur. Tozun üzerine sıcak su ilave edilir. Kullanım olarak Poli portakal aromalı içecek tozu 500 gr özellikleri gereğince en basit uygulamaya sahip sıcak içeceklerden bir tanesidir. Bunun yanı sıra bekletmeye ya da kaynatmaya ihtiyaç duyulmamaktadır. Bu anlamda hızlı ve tatlı bir alternatiftir demek doğru olacaktır. Sahip olduğu portakal aroması yediden yetmişe herkesin seveceği bir lezzet olarak karşınıza çıkmaktadır.

Poli Portakal Aromalı İçecek Tozu Fiyatları

Genel anlamda sıcak içeceklerin aromasını oluşturan kuru bitki ve benzeri dem unsurları uzun bir kullanım süresine sahip olsa da bayatlama eğilimi göstermektedir. Bunun yanı sıra Poli portakal aromalı içecek tozu 500 gr da doğru saklama yöntemi ile uzun bir kullanım süresine sahip olabilmektedir. Bu anlamda nemden uzak kuru ve serin yerlerin seçilmesi bozulmaya ya da bayatlamaya karşı önlem unsurunu oluşturur. Portakallı içecek tozu yalnızca sıcak bir içecek olarak kullanım sınırlamasından uzaktır. Öyle ki Poli portakal aromalı içecek tozu 500 gr yorumları incelendiğinde sadece içecek tozu olarak değil farklı tarifler içerisinde aktif olarak da kullanabilme imkanını sunar. Örneğin tıpkı kakao gibi hamur işlerinde farklı bir aroma vermek amaçlı kullanılabilmektedir. Mutfakta yeni bir üretim gerçekleştirmeye ve yeni tatlar denemeye de bu anlamda imkan sunmaktadır. 8694023200735 kodlu ürünü Trendyol'dan inceleyebilir, güvenle sipariş edebilirsiniz.