3
Sprey Boya kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Polisan Mat Siyah Akrilik Sprey Boya 400 ml

Boya Ağırlığı: 400 ml
400 ml
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %10 İndirim
6.500 TL'ye 125 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Polisan Mat Siyah Akrilik Sprey Boya 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATMACA YAPI Satıcı Ünvanı: ATMACA KUYUMCULUK SARRAFLIK VE GIDA SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103006680100016 Vergi Kimlik Numarası: 1030066801
    Bu ürün ATMACA YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polisan sprey akrilik düz renkler Akrilik esaslı, hızlı kurumalı, solvent bazlı, koruyucu ve dekoratif sprey boya. Içte ve dışta, ahşap, metal, cam, seramik, plastik, kağıt, karton, beton yapmak çiçek vb. Gibi yüzeylerde kullanılır. Makinalar, yedek parçalar, çelik eşya, ahşap mobilya, sert plastik, hobi ve el sanatları, motorsiklet/bisiklet/oto vb. Gibi alanlarda kullanıma uygundur. Solmaya, zor hava koşullarına ve suya dayanıklıdır. Çizilmeye ve darbeye dirençlidir. Kurşunsuzdur, atmosferi kirletici ve ozon tabakasına zararlı cfc gazları içermez. Sprey püskürtme çıkışı kendi kendini temizler özelliktedir. 400ml olup, tek katta 2,5-3 m² boyama imkanı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Tip Mat
Geri Bildirim Ver

Polisan Mat Siyah Akrilik Sprey Boya 400 ml

Beğenilerek alınan ürünlerin zamanla deformasyona uğraması durumu bir gerçektir. Bu sebeple zaman içerisinde bozulmalarını önlemek için Polisan mat siyah sprey boya kullanımını tercih edebilirsiniz. Bu sayede herhangi bir çizik, renk solması gibi durumlardan oluşan yıpranma görüntüsüne karşı önlem alabilirsiniz. Polisan akrilik sprey boya mat siyah geniş bir kullanım alanına sahip sıvı halindeki renksiz bir maddeden oluşur. Aynı zamanda katı ve sıvı maddeyi çözerek bir çözelti oluşmasını sağlar. Bunun yanında modern endüstride sıkça kullanılan akrilik esaslı bir boyadır. Sahip olduğu özellikleri sayesinde tercih sebebidir. Akrilik bir tür asittir ve dekoratif amaçla kullanılan bir yapı malzemesidir. Akrilik denilen madde renksiz olduğu gibi oldukça keskin bir kokuya sahiptir.

  • Çoklu kullanım alanı
  • Zorlu iklim koşullarına dayanıklı
  • Darbelere karşı dirençli olma özelliği

Polisan Mat Siyah Akrilik Sprey Boya Özellikleri

Polisan Mat Siyah Akrilik Sprey Boya Özellikleri

Polisan siyah mat boya müşteriye vadettiği özellikleri önemlidir. Akrilik mat siyah sprey boya hızlı kuruma özelliğine sahip koruyucu ve dekoratif olan sprey bir boyadır. Aynı zamanda boyamak istediğiniz nesnenin iç veyahut dış kısmında kullanım sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte; ahşap, metal, cam, seramik, plastik, kağıt, karton ve beton gibi yüzeyler için rahatlıkla kullanılabilir. Polisan sprey boya mat siyah zamanla solmaya ve değişen mevsim koşullarına karşı dayanıklıdır. Zaman içerisindeki çizilme ve darbelere karşı da direnç gösterir. Bu da kullandığınız nesnenin ilk günkü gibi kalmasını sağlar. Aynı zamanda kurşunsuz olup atmosferi kirletici özelliğe sahip ve ozon tabakasına zararlı olan CFC gazlarını içermez. Spreyin püskürtme çıkışı kendini temizleme özelliğine sahiptir. Tek katta 2.5 - 3 m2 boyama imkanı sunar.

Polisan Mat Siyah Akrilik Sprey Boya Avantajları

Polisan Mat Siyah Akrilik Sprey Boya Avantajları

Bir ürün için müşteriye sunduğu özelliklerin yanı sıra kullanım alanlarının çeşitliliği de oldukça önemli bir unsurdur. Polisan siyah sprey boya; yedek parça, makine, çelik eşya, sert plastik, ahşap mobilya, motosiklet, hobi ve el sanatları, otomobil ve bisiklet yüzeyi gibi oldukça geniş alanlarda kullanımı mümkün kılar. Polisan mat siyah akrilik sprey boya 400 ml kullananlar sayesinde siz de bahsedilen ürünün sunduğu özellikler ile aslında nasıl olduğunu ve beklentileri ne ölçüde karşıladığını görebilirsiniz. Aynı zamanda bütün bunların sonucunda memnuniyet düzeyinin paylaşıldığı yorumları rahatlıkla okuyabilirsiniz. Bu da size bir avantaj sağlar. Ayrıca Polisan mat siyah akrilik sprey boya 400 ml uygulanan yüzeyin ilk günkü gibi şık ve temiz kalmasını sağlar. Ürünü detaylı olarak inceledikten sonra merak ettiğiniz detayları öğrenebilir, dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Polisan Mat Siyah Akrilik Sprey Boya Fiyatı ve Yorumları

Polisan Mat Siyah Akrilik Sprey Boya Fiyatı ve Yorumları

Bir boyadan bahsediliyorsa dayanıklı olmasının yanı sıra güzel boyaması da oldukça önemlidir. Ürünle alakalı yorumları okumak fikir edinmek açısından değerlidir. Bu yüzden siz de bu süreçte Polisan mat siyah akrilik sprey boya 400 ml yorumlarını inceleyebilir, bu sayede detaylı bilgiyi elde edebilirsiniz. Dilerseniz hemen satın alma işlemini gerçekleştirerek rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsiniz. Polisan mat siyah akrilik sprey boya 400 ml fiyatı ürünün vadettikleri göz önüne alınarak belirlenir. Polisan markasının sunduğu bu mat siyah boya için belirlenen fiyat ile kalite ilişkisine bakıldığında sağladığı avantajlar dikkat çeker. Siz de kaliteli bir kullanım imkanı sunan bu siyah mat sprey boyaya online alışverişin öne çıkan adresi Trendyol üzerinden uygun fiyat imkanları ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Satın alma işleminden kısa süre sonra siyah akrilik boyanızı ürünlerinizde güvenle kullanabilirsiniz.