Polisan Elegans Küf Onleyici Tam Silinebilir Antibakteriyel Ic Cephe Boya Marjinal Gri

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 3.5 Kg
3.5 Kg
10 Kg
20 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Polisan Elegans Küf Onleyici Tam Silinebilir Antibakteriyel Ic Cephe Boya Marjinal Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: X-ID Satıcı Ünvanı: MELİH KILINÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5551301988
    Bu ürün X-ID tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Su bazlı, saf akrilik reçine esaslı, maksimum silinebilir, kir ve leke tutmayan, antibakteriyel küf ve mantar oluşumunu engelleyen,kokusuz, esnek yapıda, silikon katkılı dekoratif son kat iç cephe boyasıdır.ÖZELLİKLERGerçek silinebilme Toz ve kir tutmazYağ iticiMantar ve küf önleyiciAntibakteriyelKokusuzDayanıklı boya filmiYüksek buhar geçirgenliğiTeneffüs etme özelliğiRutubetli ortamlarda kabarmayı ve dökülmeyi önlemeDüşük VOCKULLANIM ALANLARITemizliğin önemli olduğu hastane, kreş, okul ve gıda üretilen tesislerÖzellikle banyo ve mutfak gibi temizliğin çok önemli olduğu yerlerYÜZEY HAZIRLIĞIUygulama yapılacak yüzeyler düzgün, sağlam, kuru ve tozdan arındırılmış durumda olmalıdır. Doldurulması gereken çukur veçatlaklar PERLA MACUN ile macunlanmalıdır.UYGULAMAUYGULAMAUygulama yapılacak yüzey üzerinde solvent bazlı boya varsa TRANSFER ASTARI uygulaması yapılır. İlk defa boyanacak mineralesaslı, ham sıvalı iç yüzeylerde DOLGULU ASTAR uygulaması yapılır. Alçı uygulaması yapılan yüzeylerde tozumayı önlemek için A-STAR, ELEGANS ASTAR veya POLİZOLAN uygulanmalıdır. Astar uygulaması yapıldıktan 18-24 saat sonra boya yüzeylere iki katolarak uygulanmalıdır. Katlar arasında en az 4 saat beklenmelidir. Uygulama sırasında ortam ve yüzey sıcaklığı 5-30°C arasındaolmalıdır..Fırça ve saten rulo ile uygulanır.Uygulama Özellikleriİnceltme OranıSu ile % 10-15Uygulama Sıcaklığı (°C)5-30Kaplama Alanı (m/L)220-22 (tek katta)Önerilen Uygulama Ekipmanla

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • RGB #C3C4C2
  • Silinebilirlik Silinebilir
  • Parlaklık Parlak
Geri Bildirim Ver

Polisan Ele25 Elegans Küf Onleyici Tam Silinebilir Antibakteriyel Marjinal Gri 15 l Iç Cephe Boya

Duvar rengi, şık bir mekân dekorasyonun önemli parçaları arasında yer alır. Polisan Elegans 15 lt marjinal gri iç cephe boyası ise hem rengi hem de kalitesiyle öne çıkan ürünlerden biridir. Antibakteriyel özellikli bu boya, kolayca kirlenmez. Ürün, leke tutmayan yüzeyi sayesinde kullanım kolaylığı sunar. İç cepheye özel tasarlanan marjinal gri boya evlerden ofislere, işletmelerden okullara kadar pek çok mekânın dekorasyonunda tercih edilebilir. Kaliteli ve kullanışlı bir iç cephe boyası arıyorsanız bu ürün sizin için ideal tercih olabilir.

  • Antibakteriyel özelliğe sahiptir.
  • Leke tutmayan bir yapıdadır.
  • Küf önleyicidir ve silinebilir.

Polisan Elegans Marjinal Gri İç Cephe Boyasının Özellikleri Nelerdir?

Polisan Elegans Marjinal Gri İç Cephe Boyasının Özellikleri Nelerdir?

Polisan Elegans antibakteriyel iç cephe boyası kullanışlı özellikleriyle dikkat çeker. Söz konusu ürün oldukça esnek bir yapıdadır ve silikon içerir. Bu boyayı avantajlı kılan bir başka özellik ise küf ve mantar oluşumunun önüne geçmesidir. Bahsedilen ürün bu sayede uzun ömürlü kullanım imkânı sunar. Ayrıca gri marjinal iç cephe boyası tamamen kokusuzdur. Ürün bu özelliğiyle ilk uygulandığı zaman rahatsızlık vermez. Polisan Elegans 15 lt marjinal gri iç cephe boyasının reçine esaslı bir içeriği vardır. Ürün aynı zamanda su bazlıdır ve içerisinde saf akrilik bulunur. Söz konusu boya, içeriği sayesinde leke ve kir tutmaz. Ürünün antibakteriyel olması hastane ve okul gibi sürekli hijyenik olması gereken yerlerde kullanım bakımından oldukça avantajlıdır. Üstelik boya, duvarı yüzeylerini kolayca silmeye olanak tanır.

Polisan Elegans 15 Lt Marjinal Gri İç Cephe Boyası Nasıl Temizlenir?

Polisan Elegans 15 Lt Marjinal Gri İç Cephe Boyası Nasıl Temizlenir?

Polisan Elegans marjinal gri iç cephe boyasının temizliği çok zahmetsizdir. Çünkü ürün, zaten kolayca kir tutmayan özelliğiyle öne çıkar. Söz konusu boyanın sürülü olduğu duvarı temizlemek isterseniz sadece nemli bir bez yetebilir. Boyanın bulunduğu duvarı fazla bastırmadan ıslattığınız bir bezle rahatlıkla silebilirsiniz. Söz konusu ürünün kullanıldığı yüzeyi temizlerken ağır kimyasallar kullanmaya gerek yoktur. Polisan Elegans 15 lt marjinal gri iç cephe boyasının sürülü olduğu yüzeyleri, sirke veya karbonat katılmış bir suya batırdığınız bezle de silebilirsiniz. Bu sayede duvardaki kalıntılar daha kolay çıkabilir. Bahsi geçen boya reçine ve silikon içerdiğinden su itici özelliğe sahiptir. Ürünün kolayca silinebilme avantajı ise buradan gelir. Boya, hijyenik kullanım amacıyla tasarlandığından temizlenmesi pratiktir. Çamaşır suyu, deterjan gibi malzemelere ihtiyaç duymadan ürünün uygulandığı tüm duvarları kolayca silebilirsiniz.

Polisan Elegans 15 Lt Marjinal Gri İç Cephe Boyası Nasıl Uygulanır?

Polisan Elegans 15 Lt Marjinal Gri İç Cephe Boyası Nasıl Uygulanır?

Polisan Elegans 15 lt marjinal gri boya, uygulanması ve kuruması basit ürünler arasında yer alır. Bahsedilen ürün temiz ve pürüzsüz bir yüzeye sürülmelidir. Bu nedenle boyayı kullanmadan önce uygulanacak yüzeyi tozdan ve kirden arındırmalısınız. Ayrıca Polisan Elegans 15 lt marjinal gri iç cephe boyasını %15 ya da %20 oranında suyla inceltmek mümkündür. Eğer ürünün sürüleceği yüzeyde solvent bazlı boya bulunuyorsa önce transfer astarı yapılmalıdır. İlk kez boya uygulanacak ham sıvalı duvarlarda ise ürün kullanılmadan dolgulu astar uygulanması gerekir. Söz konusu boya alçılı yüzeylere sürülmeden önce de polizan ya da elegans astar yapılması önerilir. Duvarda çukurlar veya çatlaklar varsa iç cephe boyasını kullanmadan macunlanması gerekir. Ürünü saten rulo ya da fırçayla sürebilirsiniz. Ayrıca boyayı 4 saat arayla iki kat olarak uygulayabilirsiniz. Ürünün kullananların değerlendirmelerini Polisan Elegans 15 lt marjinal gri iç cephe boyası yorum bölümünde bulabilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.