Polisan Popüler Plastik Iç Cephe Boyası 10 Kg Marjinal Gri

525 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 10 Kg
10 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polisan Popüler Plastik Iç Cephe Boyası 10 Kg Marjinal Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kabakçıoğlu Yapı Market Satıcı Ünvanı: KABAKÇIOĞLU YAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484192541000001 Vergi Kimlik Numarası: 4841925410
    Bu ürün Kabakçıoğlu Yapı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Popüler Plastik Su bazlı, akrilik reçine esaslı, dekoratif son kat mat plastik iç cephe boyasıdır. Akrilik kopolimer bag?layıcı esaslıdır. Sıva, beton ve eternit gibi yüzeyler üzerine uygulanan ve kolay sürülen, kokusuz dekoratif bir boyadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Tip Mat
  • RGB #C3C4C2
Geri Bildirim Ver

Polisan Popüler Plastik İç Cephe Boyası 10 kg Marjinal Gri

Bir evin güzel görünmesini, ışığı yansıtabilmesini, eşyaların ve perdelerin uyumunu, genel renk bütünlüğünü sağlayan etkenlerin başında iç cephe boyası gelir. Uygun bir boya ile odalarınızı olduğundan geniş veya dar gösterebilirsiniz. Güneş ışınlarını az alan odalarda uygulanan açık renkli iç cephe renkleri her zaman avantajlı bir yansıtma sunarak ortama aydınlık bir hava katar. Polisan popüler plastik iç cephe boyası 10 kg marjinal gri ile evinizin havasını baştan sona değiştirebilir, ferah ve aydınlık mekanlar yaratabilirsiniz. Dekorasyonu tamamlayan ve bazı iç mekan renkleri ile sonsuz uyum içinde olan bu ürün, su bazlı olarak üretilir. Sağlıklı içeriği, canlı rengi ve kolay sürülebilir formuyla tercih sebebi olan bu ürün ile yaşam alanlarınıza estetik bir dokunuş ekleyebilirsiniz.

  • Canlı renk
  • Kolay uygulama
  • Kokusuz içerik

Polisan Plastik İç Cephe Boyası 10 kg Kullanım Alanları

Polisan Plastik İç Cephe Boyası 10 kg Kullanım Alanları

Dekorasyonu niteleyerek göze hitap etmesini sağlayan boya renkleri bazı eşyaların derinliğini artırdığı için özellikle tercih edilir. LCD ekran bir televizyon veya plazmanın arka fonunda tercih edilen koyu renkler, izlem sırasında televizyona odaklanmayı artırır ve renk tonlarının kusursuz görünmesini sağlar. Polisan popüler plastik iç cephe boyası 10 kg gri tonu sayesinde TV ünitesi arka plan rengi olarak kullanıma uygundur. Ayrıca iç mekan tasarımına katkı sağladığı için sık tercih edilen bir renge sahiptir. Beyaz ve gri tonun kullanıldığı çift renkli mobilyalarla sık kullanılan marjinal gri, gümüş rengi tablolarınız, gümüş çerçeveli aynalarınız ve vazolarınız için de uygun arka fon tonunu içerir. Dekorasyonun havasını bir anda baştan sona değiştirme özelliği bulunan Polisan popüler plastik iç cephe boyası ile evlerinize yeni bir soluk getirebilirsiniz.

Polisan Plastik İç Cephe Boyası Marjinal Gri Yorumları

Polisan Plastik İç Cephe Boyası Marjinal Gri Yorumları

Bir boyadan beklentiniz sadece temiz görünmesi ve iç mekanlarda aydınlık bir hava yaratması ise marjinal gri tonun içerisine bir şişe sim ekleyerek ışıltılı görünümü destekleyebilirsiniz. Polisan popüler plastik iç cephe boyası 10 kg marjinal gri yorumları büyük oranda memnuniyet ve tavsiye içerir. Ürünün kokusuz bir dekoratif boya oluşu sevilen özelliklerinden biridir. Sıva üzerine bile kolay sürülebilen yapısıyla eternit ve beton yüzeylerde şık, ışığı yansıtan mat bir görüntü sergiler. Akrilik kopolimer bağlayıcı özelliğe sahip olduğundan son kat sürülen kapatıcı biçiminde tercih edilir. Yaşam alanlarında sık kullanılan bir tona sahiptir ve ofis, yatak odası, misafir odası, antre, mutfak gibi alanlarda beyaz ve mor gibi renklerle kombin edilerek farklı tarzlar oluşturmaya uygundur. Akrilik reçine esaslı ve su bazlı ürünü kendi tarzınıza uygun biçimde kullanabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Polisan 10 kg İç Cephe Boyası Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Polisan 10 kg İç Cephe Boyası Fiyatı

Polisan popüler plastik iç cephe boyası 10 kg marjinal gri fiyatı ürünün ağırlığına, kaliteli yapısına ve yoğun kapatıcı mat bitişli özelliğine göre belirlenir. Yaşam alanlarınızda iç mekanlar için kullanabileceğiniz dekoratif bir ton olan grinin farklı renklerle kombin edilmesi incelik ve stil gerektirir. Fazla güneş ışığı alan odalarda siyah mobilyalar ve mor, pudra, beyaz renkli dekor ürünleri ile farklı bir tarz yaratan gri duvarlar kişiliğinizden yansımalar taşır. Ciddi ve kişilikli bir duruş sergileyen bu tonlar aynı zamanda prensiplerine bağlı karakterleri simgeler. Kopolimer bağlayıcı özelliğinin avantajı olarak suya ve dış etkenlere dayanıklı olan Polisan ürünü uygun bir nemli bezle silinebilir özelliktedir. Su bazlı olduğundan kurudukça buharlaşır ve geriye kalan plastik akrilik reçine özleri birleşerek güçlü, kalıcı ve dayanıklı bir oluşum bırakır. Çok beğenilen Polisan renklerine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.