Polisan Popüler Plastik Iç Cephe Boyası 20 Kg Marjinal Gri

900 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 20 Kg
20 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,99 TL

Ürün Bilgileri

Polisan Popüler Plastik Iç Cephe Boyası 20 Kg Marjinal Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kabakçıoğlu Yapı Market Satıcı Ünvanı: KABAKÇIOĞLU YAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484192541000001 Vergi Kimlik Numarası: 4841925410
    Bu ürün Kabakçıoğlu Yapı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Popüler Plastik Su bazlı, akrilik reçine esaslı, dekoratif son kat mat plastik iç cephe boyasıdır. Akrilik kopolimer bag?layıcı esaslıdır. Sıva, beton ve eternit gibi yüzeyler üzerine uygulanan ve kolay sürülen, kokusuz dekoratif bir boyadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Tip Mat
  • RGB #C3C4C2
Geri Bildirim Ver

Polisan Marjinal Gri İç Cephe Boyası Çeşitleri Trendyol'da!

İç cephe boyalarının kalitesi ve renk seçimi önemlidir. Polisan Popüler 20 kg marjinal gri su bazlı plastik iç cephe boyası, üstün içeriği ve rengiyle fark yaratmayı başarır. Ürün, su bazlı bir boyadır. Bu özelliği sayesinde içeriğindeki su buharlaşınca kuruyan boya, insan sağlığına zarar vermez. Sentetik boyalardan daha üstün özellikleri olan ürünü evinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Söz konusu ürünün kullanım ömrü de yağlı boyalara göre daha yüksektir. Ayrıca bu iç cephe boyası, parlaklığını uzun süre koruyabilir. Polisan Popüler 20 kg marjinal gri su bazlı plastik iç cephe boyasıyla tek katta 7-9 m²/l alan kaplanabilir.

  • Kısa sürede kurur
  • Ağırlık: 20 kg
  • Parlaklık: Mat

Polisan Popüler Plastik İç Cephe Boyasının Özellikleri Nelerdir?

Polisan Popüler Plastik İç Cephe Boyasının Özellikleri Nelerdir?

Polisan Popüler 20 kg marjinal gri su bazlı plastik iç cephe boyası, duvarları renklendirmek amacıyla kullanılır. Son kat uygulamalarında tercih edilen ürün, mat plastik özelliklidir. Polisan Popüler 20 kg plastik iç cephe boyası, akrilik kopolimer bağlayıcı esaslıdır. Bu sayede pigment yükleme özelliği, alkali direnci ve bağlama kapasitesi oldukça iyidir ve sararma göstermez. Söz konusu ürün, silinebilir özellikli değildir. Böylece uygulandıktan sonra boyanın çıkması gibi sorunlarla karşılaşmanızın önüne geçilir. Ürünün kokusuz olması öne çıkan özelliklerinden biridir. Bu sayede Polisan Popüler 20 kg marjinal gri plastik iç cephe boyası, sürüldükten sonra rahatsız edici kokulara neden olmaz. Ürün, su ile hacimce %20 - 25 oranında inceltilerek kullanılır. Ayrıca, bu boyanın 1 ay garanti süresi mevcuttur.

Polisan 20 kg Marjinal Gri İç Cephe Boyası Hangi Renklerle Uyumludur?

Polisan Popüler 20 kg marjinal gri su bazlı plastik iç cephe boyası, oldukça hoş bir renge sahiptir. Marjinal gri olarak isimlendirilen bu renk, hafif ve yumuşak olması sayesinde evinizdeki pek çok dekorasyon ürünüyle uyum gösterebilir. Polisan Popüler 20 kg marjinal gri su bazlı plastik iç cephe boyası, özellikle siyah ve beyaz renklere sahip ürünlerle bütünlük oluşturabilir. Ürün ayrıca yumuşak pembe, lila, açık mavi, yeşil ve turkuaz tonları ile ahenk içerisinde durur. Gri soğuk bir renk olduğu için, ürün kendisi gibi boyalarla iyi uyum gösterir. Sıcak ve soğuk renkleri bir arada kullanmak isterseniz ürünü, kırmızı ve sarı ile bir araya da getirebilirsiniz. Söz konusu iç cephe boyasını yakıştırdığınız herhangi bir renkle birlikte kullanmanız da mümkündür.

Polisan Popüler Plastik Su Bazlı İç Cephe Boyası Nerelerde Kullanılır?

Polisan Popüler 20 kg marjinal gri su bazlı plastik iç cephe boyasının kullanımının uygun olduğu belli alanlar vardır. Bu ürün, binanın iç kısımlarındaki duvarlar üzerine uygulanır. Binanın dış kısmına sürülmesi uygun olmayan boyayla evinizin içerisindeki tüm duvarları boyayabilirsiniz. Söz konusu ürün; salon, antre veya yatak odasında bulunan yüzeylere sürülmeye uygundur. Polisan Popüler 20 kg marjinal gri su bazlı plastik iç cephe boyası; sıva, beton ve eternit gibi farklı yüzeyler üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. Sentetik olmaması sayesinde kururken zararlı kimyasalların çıkmasına neden olmayan boyayı iç mekânlarda güvenle uygulamanız mümkündür. Özellikle bebek ve çocuk odalarında sağlıklı bir boya seçimi yapmak istiyorsanız, ürünü tercih edebilirsiniz. Kullanıcıların bu kaliteli ürün hakkındaki görüş ve deneyimlerini öğrenmek isterseniz, Polisan Popüler 20 kg marjinal gri su bazlı plastik iç cephe boyası yorumlarını okuyabilirsiniz. Daha sonra bu ürünü Trendyol üzerinden kolay bir şekilde satın almanız mümkündür.