Polisan Popüler Plastik Mat Duvar Boyası 10kg.-şampanya

274,99 TL
Son 1 ürün!
Boya Ağırlığı: 3,5 kg
10 Kg
20 Kg
3,5 kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polisan Popüler Plastik Mat Duvar Boyası 10kg.-şampanya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yıldız Boya ve Dekorasyon Satıcı Ünvanı: OSMAN ATAKAN YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9640852829
    Bu ürün Yıldız Boya ve Dekorasyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Su bazlı, akrilik reçine esaslı, dekoratif son kat mat plastik iç cephe boyasıdır. Silinebilir özelliği yoktur. Akrilik kopolimer bag?layıcı esaslıdır. Sıva, beton ve eternit gibi yüzeyler üzerine uygulanan ve kolay sürülen, kokusuz dekoratif bir boyadır. Polisan Popüler Plastik boyanın TSE, CE ve tüm kalite belgeleri mevcuttur. Hacimce %20-25 oranında sulandırılmalıdır. Uygulama sırasında ortam ve yüzey sıcaklığı 5-30°C arasında olmalıdır. 1 litre Polisan Popüler Plastik boya ile tek katta 7-9 m² alan boyanabilir. 20°C sıcaklıkta, %50 bağıl nem oranında dokunma kurumasını 15 dakikada, toz tutmama kurumasını 30 dakikada, sert kurumasını 4 saatte tamamlar. Satıcı firma Renksan, boyanın yanlış kullanımından kaynaklı hatalardan ve özellikle müşterinin boyaya gereğinden az ya da çok boya katarak olumsuz sonuç almasından hiçbir surette sorumlu değildir. Boya ile ilgili tüm bilgiler üretici firma Polisan Kansai Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş. internet sitesinden alınmıştır. Görseldeki renkler PC/tablet/akıllı telefonların ekran özelliklerine, duvarın ve odanın aldığı ışığa göre farklı algılanabilmekte ve gerçek halinden farklı gözükebilmektedir. Lütfen aklınıza takılan tüm soruları ‘’satıcıya soru sor’’ kısmından sorunuz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Tip Sade
  • RGB #FBDFB7
  • Silinebilirlik Silinemez
  • Parlaklık Mat
Geri Bildirim Ver

Polisan Popüler Plastik Mat Duvar Boyası 10 Kg - Şampanya Rengi

Polisan popüler plastik mat duvar boyası 10 kg şampanya rengi seçeneği, birçok kişi tarafında hem iç ortamlarda hem de dış ortamlarda kullanılmaktadır. Günümüzde duvar boyası olarak tercih edilen ürünler iç ortamlarda hem duvar hem de tavan kısımlarının güzelleştirilmesi için kullanılır. Bununla birlikte dış ortamlarda hava ve iklim koşullarından etkilenmeyecek olan boya seçimi yapılmalıdır.

 
  • Dış etkenler ve suya karşı dayanıklı
  • Özel ürün içeriği
  • 10 kilogramlık paketler

Polisan Popüler Plastik Mat Duvar Boyası Şampanya Rengi İçeriği

Polisan Popüler Plastik Mat Duvar Boyası Şampanya Rengi İçeriği

Boyalar hem iç hem de dış ortamlar için uygun bir şekilde üretilmek üzere planlanır. Aynı zamanda bazı boya teknolojileri vardır ki özel ürün içeriği ile hem iç ortamlar hem de dış ortamlar için kullanılabilen oldukça kullanışlı boyalar olarak bilinmektedir. Dış etkenler ve suya karşı dayanıklı olması farklı alanlarda kullanım olanağı sağlamaktadır. Bu boyalar günümüzde oldukça farklı renklerle üretilebildikleri için insanlar kendi istekleri ve beğenilerine göre de bir büyü çeşidinden yardım alabilmektedir. Boyalar, içerik olarak dört farklı malzemeyi içinde barındırmaktadır. Bağlayıcı ve yapıştırıcı maddelerle birlikte renk pigmentleri ve kurutucu komponentler yer alır. İyi bir boya için tüm bu içeriğin düzgün oranlarda karıştırılması gerekir. Hatalı seçimler ve yanlış boyama tekniklerinin kullanılması kesinlikle kısa sürede kendisini olumsuz şekilde gösterecektir. Boya işleminden fayda almak için kesinlikle ilk yapılması gereken kaliteli ve uygun bir boya seçimi yapmak olacaktır. Polisan tarafından üretilen plastik mat şampanya rengi duvar boyası özellikleri ön plandadır.

 

Polisan Popüler Plastik Mat Duvar Boyası Şampanya Rengi Kimler için Uygun?

Polisan Popüler Plastik Mat Duvar Boyası Şampanya Rengi Kimler için Uygun?

Boya seçimi, uygulandıkları yüzeylere göre farklı seçimlerde olması gerekir. Örnek vermek gerekirse, daha düz yüzeyler için farklı özellikli boyalar kullanılırken aynı zamanda daha engebeli duvarlar için farklı boya türleri tercih edilmelidir. Bu noktada kesinlikle boyalar özelinde profesyonel olan kişilerden ve firmalardan destek almanız önemlidir. Polisan popüler plastik mat duvar boyası 10 kg şampanya rengi yorum ve değerlendirmeler ürün hakkında geniş detaylar sunmaktadır. Genellikle iç ve dış mekan duvar boyaları için bu tarz bir boya tercih edilmektedir. Öte yandan şampanya rengi olmasından dolayı da genellikle duvar kısımlarında kullanılmaktadır. Genellikle tavanlar için renkli boyalar tercih edilmese de bu tarz bir boya istenirse tavan boya uygulamaları için güzel sonuçlar vermektedir. Polisan popüler plastik mat duvar boyası 10 kilogramlık paketler ile, insanların uzun süreler aynı kalitede ve güvende kullanabilecekleri bir işlem yeteneğini sunmaktadır. Bu ürünü polpop20kg kodu ile temin edebilirsiniz.

 

Polisan Popüler Plastik Mat Duvar Boyası Şampanya Rengi Fiyatı

Polisan Popüler Plastik Mat Duvar Boyası Şampanya Rengi Fiyatı

Boya kullanımı son dönemlerde genellikle tasarım noktasında kullanılsa da farklı amaçlar için de boyalar tercih edilir. Örnek vermek gerekirse, boyalar örtücülük özellikleriyle de bilinmektedir. İç mekanların duvarlarında hoş bir görünüm yaratabilmek için bu şampanya rengi boya tercih edilebilir. Yalnızca şampanya rengi değil bununla birlikte birçok seçenek de tercih edilir. Kolay uygulanabilir boyalar teknolojik olarak ortaya konması sayesinde insanlar düzenli olarak evlerinin ya da ofislerinin boyalarını yenileyebiliyor hatta dış ortamlar için çok basit bir boyama imkanı sağlamaktadır. Plastik boya olmasından dolayı tam olarak silinmesi zordur. Bu sebeple dikkatli bir kullanım gerektirmektedir. Polisan popüler plastik mat duvar boyası 10 kg şampanya rengi fiyat bilgisi ve diğer detaylar Trendyol’da yer alır. Aynı zamanda alışverişlerinizi hızlıca yapabilirsiniz.