Polisan Tavan Ultra 1 Kg

98 TL
Boya Ağırlığı: 1 Kg
1 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
99,99 TL
Kurumsal Fatura
124,75 TL
Kurumsal Fatura
150,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Polisan Tavan Ultra 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEYMEN YAPI MALZEMELERİ Satıcı Ünvanı: SEYMEN YAPI MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0767055564000016 Vergi Kimlik Numarası: 7670555640
    Bu ürün SEYMEN YAPI MALZEMELERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Parlaklık Parlak
  • Silinebilirlik Silinebilir
Geri Bildirim Ver

Polisan Tavan Ultra 1 Kg BYMT001

Dekorasyon hayatın her bölümünde önemli bir yere sahiptir. Özellikle evlerinizde ve işyerlerinizde göze çarpan duvarlar sayesinde bulunduğunuz alanı estetik ve ferah bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Dekorasyonun kilit noktası ayrıntılarda gizlidir. Çok küçük bir değişiklik ile evinizin veya işyerinizin atmosferini kolayca değiştirebilirsiniz. Boya seçimi dekorasyonun en önemli parçalarından biridir. İç mekân boyalarında ise tamamlayıcı unsur olarak tavan boyaları göze çarpmaktadır. Doğru bir tavan boyası ile evinize şık bir görüntü kazandırabileceğiniz gibi evinize ferahlık ve derinlik de katabilirsiniz. Tavan dekorasyonları evlerin genel olarak atlanan veya çok fazla önemsenmeyen bir bölümü olabilmektedir. Her rengin ve dizaynın sergilendiği tavanlar evinizdeki eşyalar ile estetik görünümler yaratarak benzersiz bir deneyimi sizlere sunacaktır. Polisan Tavan Ultra 1 Kg BYMT001 bu alanda etkili boyama deneyimleri sunabilecek bir üründür. Duvarlarınızda yeni dekorasyonlar yapmayı seviyorsanız boyama işlemine girdiyseniz tavanınızı da Polisan’ın bu ürünü ile boyayabilirsiniz. Polisan tavan ultra 1 kg yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.

  • Mat ve Pürüzsüz Bir Görünüş İçin Doğru Adres
  • Süper Yüksek Örtücülük
  • Kolay Uygulama ve Ekonomik Boyama

Mat ve Pürüzsüz Bir Görünüş ile Aydınlanan Alanlar

Tavan boyaları genellikle nefes alabilme özellikleri ile dikkat çeker. Rutubet olan yerlerde eğer tavan boyası iyi seçilirse tavandaki lekelenme sorunu ortadan kalkacaktır. Polisan tavan ultra üstün teneffüs özelliği sayesinde sizlere uzun ömürlü bir deneyim sunacaktır. Mat ve pürüzsüz bir görüntüye sahip olan Polisan tavan ultra duvar boyalarınız ile mükemmel bir uyum sağlayacaktır. Boya sektöründe genelde beyaz ve beyazın tonlarında bulunan tavan boyaları tekdüzeymiş gibi gözükse de çok geniş bir yelpazeyi içerisinde barındıran çok çeşitli özelliklerde ve kalitelerde bir yelpaze sunmaktadır. Üstün kapatma gücü ve yüksek beyazlık garantisi veren Polisan tavan ultra sizlere kesin ve kalıcı bir çözüm sunacaktır. Polisan tavan ultra 1 kg kampanya dönemlerinde avantajlı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kolay Uygulanabilme Özelliği ile Zamandan ve Emekten Tasarruf

Tavan boyama işlemi çoğunlukla yorucu ve zaman alan bir işlem haline gelmektedir. Ancak doğru seçilmiş bir boya ile bütün bu negatif etkileri tersine çevirebilirsiniz. Üstün tutunabilme özelliği, kolay uygulanabilmesi, fırça izi bırakmayan ve sıçratma yapmayan özel dokusu, su bazlı ve kokusuz oluşu ile Polisan tavan ultra tavan boyama işlemini sizin için oldukça kolay ve keyifli bir hale getirecektir. Alt zeminine macunlama, astarlama ya da alçı yapılmış olan tavanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün su bazlı yapısı ile hızlı kuruma özelliğine de sahiptir. Tavsiye edilen uygulama ekipmanları arasında ilk sırada fırça ve rulo gelmektedir. Polisan tavan ultra 1 kg oluşu ile oldukça ekonomik bir boya ve kolay kullanıma sahiptir. Bu sayede sizi yormadan konforlu bir deneyim ile boyama işleminizi yapabilirsiniz. Polisan tavan ultra 1 kg indirim zamanlarını takip ederek ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Çatlama ve Kabarma Yapmayan Boyama Seçenekleri

Polisan Tavan Ultra 1 kg BYMT001 her türlü kireç, sıva, alçı ve beton yüzeye uygulanabilme kapasitesine sahiptir. Ancak öncesinde bu yüzeyler boyama işlemi için hazır hale getirilmelidir. Bu yüzeyler kirden, tozdan, eski boya kalıntılarından arındırılmalıdır. Bu sayede boyama işleminiz hem çok daha kolay olacak ve kısa sürecek hem de boyanızın ömrü çok daha uzun olacaktır. Yapacağınız bu doğru uygulama sayesinde tavan boyalarınızda çatlama, kabarma ya da dökülme görme olasılığınız oldukça düşük olacaktır. Polisan tavan ultra fiyat konusunda da oldukça bütçe dostu oluşu ile de sizler için doğru seçim olacaktır. Evinizin iç tasarımı için olmazsa olmazlardan biri olan tavan boyası seçiminizi doğru yapmanız sevdikleriniz ile uzun süre vakit geçireceğiniz eviniz için yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri olacaktır. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü Polisan tavan ultra 1 kg satın al seçeneği ile tek tıkla sipariş verebilirsiniz.