Polisan Ultra Tavan Boyası 17.5 kg.

522,50 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polisan Ultra Tavan Boyası 17.5 kg.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kandemirler Yapi Malzemeleri Satıcı Ünvanı: MİTHAT KANDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4950052132
    Bu ürün Kandemirler Yapi Malzemeleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polisan Ultra Tavan 17.5 kg.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Polisan Ultra Tavan Boyası 17.5 kg

İnşaat işlerinde kullanılan beton, alçı, kireç gibi malzemelerin kalitesi kadar dekorasyonu ve kullanılan boya da oldukça önemlidir. Ultra beyaz etkiye sahip Polisan Ultra tavan boyası 17.5 kg yaşam alanınızı ferah gösterir. Evinizi bu ürün sayesinde pratik bir şekilde renklendirebilirsiniz. Su bazlı yapıya sahip olan bu ürün kokusuzdur. Böylece uygulama sırasında herhangi bir nefes rahatsızlığına neden olmaz. Ürünün yüksek kapatma gücü vardır. Bu ürünü her türlü kireç, alçı ve sıva yüzey üzerinde kullanabilirsiniz. Üstün kaliteli içeriği sayesinde kullanılan alanda kabarma, dökülme ve çatlama gibi problemlere neden olmaz, güvenle tercih edebilirsiniz. Bu boyayı kolay bir şekilde sürebilirsiniz, fırça izi bırakmayan üstün performansıyla keyifli bir kullanım sunar.

  • Kokusuz ve su bazlı
  • Kolaylıkla uygulanabilir yapı
  • Ultra beyazlık ve üstün kapatma

Ultra Etkili Formülüyle Polisan Marka Boya Özellikleri

Ultra Etkili Formülüyle Polisan Marka Boya Özellikleri

Polisan Ultra tavan boyası 17.5 kg kovada ağzı son derece sıkı bir şekilde kapatılarak sizlere ulaşır. Boyama işlerinde yüksek verim elde edebilmeniz için özenle geliştirilen bir formüle sahiptir. Uygulama sıçratma gibi olumsuzluklara neden olmaz. Yaşam alanı, iş yeri gibi mekanlar için tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz. Su bazlı içeriği olan bu ürün plastik bir tavan boyasıdır. Akrilik kopolimer bağlayıcı esaslı bir üründür. Uygulama sonrasında mat ve pürüzsüz bir yüzey elde etmenize yardımcı olur. Ürünün teneffüs edebilme özelliği vardır. Kullandığınız kısımlarda dökülme yapmaz. Bu ürün üstün kalitesi ile uzun süre yeniliğini koruyan bir boyadır. Sahip olduğu ultra beyazlık ile kullanılan mekanın atmosferinde ferahlık verir. Bu ürünü kullanacağınız yüzeyin temiz olmasına özen göstererek verimli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Pürüzsüzlük Veren Polisan Marka Ultra Tavan Boyası Yorumları

Pürüzsüzlük Veren Polisan Marka Ultra Tavan Boyası Yorumları

Polisan Ultra tavan boyası yüksük kapatma gücü bulunan plastik bir boya olarak size sunulur. Bu ürünü iç cephe rulosu ve fırça ile yüzeye kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Son derece başarılı formülü ile üstün bir beyazlık sunar. Kullanacağınız yüzeyin eski boyasını kazıdıktan, kirini giderdikten, tozunu iyice aldıktan sonra uygulamalısınız. Böylece boyanın kapatma gücünden ve beyazlığından ekstra verim elde edebilirsiniz. Ayrıca ürünü 2 kat şeklinde sürmeniz önerilir. Katlar arası 2 ya da 3 saat bekletilmesi gerekir. Ürünün uygulanması sırasında ortam sıcaklığının 5 - 30° C arasında olması önerilir. Bu ürün doğru bir şekilde uygulandığı takdirde çatlama, kabarma ve dökülme sorunlarına neden olmaz. Polisan Ultra tavan boyası 17.5 kg yorumları boyayı kullanan müşterilerin almış oldukları verime dair deneyimlerini içerdiği için okuyabilirsiniz.

Kolay Uygulanabilen Polisan Marka Tavan Boyası Fiyatları

Kolay Uygulanabilen Polisan Marka Tavan Boyası Fiyatları

Polisan Ultra tavan boyası 17.5 kg fiyatı ürünün özellikleri ve içeriği gibi etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterir. Polisan tavan boyası sayesinde çalıştığınız, oturduğunuz, uyuduğunuz, yemek yediğiniz mekanda aydınlık ve ferah bir ortam oluşur. Ürünün lekeleri kapatma performansı oldukça yüksektir. Temiz yüzeylere uygulanan bu ürün fırça izleri bırakmadan sürülebilir özelliktedir. Mat ve pürüzsüz bir yüzey elde edebilmek için boyayı iç cephe rulosu ve fırça yardımı ile sürebilirsiniz. Bu ürün su bazlı ve kokusuz yapısı ile keyifli bir şekilde uygulanabilir, rahatsızlığa neden olmaz. Ayrıca sıçrama yapmayan bu boya üstün bir beyazlığa sahiptir. Bu su bazlı ürün kireç, alçı ve sıva gibi yüzeyler üzerinde uygulanabilir. Kabarma yapmayan kaliteli bir üründür. Bu boyayı satın alıp denemek için güvenli bir alışveriş deneyimi sunan Trendyol’u tercih edebilirsiniz.