6
Dış Cephe Boyası kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Polisan X1 Anti Aging Kokusuz Parlak Beyaz 0.70 L

317 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Polisan X1 Anti Aging Kokusuz Parlak Beyaz 0.70 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEYMEN YAPI MALZEMELERİ Satıcı Ünvanı: SEYMEN YAPI MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0767055564000016 Vergi Kimlik Numarası: 7670555640
    Bu ürün SEYMEN YAPI MALZEMELERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polisan X1 Anti Aging Kokusuz Parlak Beyaz 0.70 LPARLAK KURŞUNSUZ İÇ VE DIŞ YÜZEYLER İÇİN SU BAZLI METAL, AHŞAP VE DUVAR BOYASI Su bazlı, zamanla sararmayan, uzun süre parlaklığını koruyan, maksimum silinebilir, lux iç ve dış cephe boyasıdır. Solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için kokmaz, insan sağlığına ve çevreye zarar vermez. Parlak dokusu ve içeriğindeki reçinenin su itme ve buhar geçirgenliğini arttırıcı özelliği sayesinde yüksek dayanıklılıktadır. Sararmaya karşı direnci yüksektir. Parlak ve yüksek örtücülüğe sahip, kolay uygulanabilen, iyi yayılan ve iyi yapışan bir boyadır. Gerçek anlamda silinebilir. Çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Örtücülüğü yüksektir. Kolay uygulanabilme ve çabuk kuruma özellikleriyle zaman ve işçilikten tasarruf sağlar. UV'ye ve ışığa dayanıklıdır. Zamanla parlaklığını kaybetmez ve sararmaz. Macunlama ve astarlama işlemleri yapılmış sıva, beton, eternit, alçıpan gibi mineral, ahşap ve metal iç/dış yüzeylere uygulanır. Yüzey Hazırlığı ve Uygulama Şekli: Uygulanacak yüzeyler düzgün, sağlam, kuru ve tozdan arındırılmış durumda olmalıdır. Eski yüzeylerde uygulamalar önceki yüzeyde boya performansını arttırmak amacıyla zımparalama işlemi yapılmalıdır. Doldurulması gereken çukur ve çatlakların tamiratları Süper Macun, Wood&Wood Macun veya Natura Duvar Macun'u ile yapıldıktan sonra astar olarak %10-15 inceltilmiş X1 Anti Aging Kokusuz Parlak uygulanmalıdır. Son kat boya uygulaması 2 kat yapılmalı ve katlar arası 4-6 saat beklenmelidir. İnceltme / Karışım Oranı: Kullanıma hazırdır. İstenildiği durumda hacimce maksimum su ile % 5 inceltilir. Boyanabilen (Kaplanabilen) Alan: Tek katta 15-20 m²/L. Kuruma Süresi: 20°C'de dokunma kurumasını 5 dakikada, toz tutma kurumasını 30 dakikada sert kurumasını 24 saatte tamamlar. Önerilen Uygulama Aparatları: Saten rulo, fırça veya boya tabancası.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Tip Parlak
  • Parlaklık Parlak
  • Silinebilirlik Silinebilir
Geri Bildirim Ver

Polisan X1 Anti Aging Kokusuz Parlak Beyaz 0.70 L

Parlak beyaz, birçok farklı mekanda sıklıkla tercih edilen bir boya rengidir. Polisan X1 anti aging kokusuz parlak boya su bazlı özelliğe sahip boya grubunda yer alır. Yüksek kaliteli olmasıyla beğeni toplar. Bu özelliği sayesinde, boyanan cisim üzerinde sararma yapmaz. Kokusuz ve parlak olmasından dolayı evdeki veya ofisteki dolaplara, kapılara ve tavanlara kolaylıkla uygulanabilir. Ürünün parlak özelliğe sahip olması, uygulanan bölgeyi veya cismi dikkat çekici kılar. Boya, tüm bölgelerde uzun zaman parlaklığını korur. Parlaklığının yanı sıra yüksek kapatıcı özelliğe de sahiptir. Bu sayede uygulanan bölgede boyadan tasarruf edilir. Markanın boyası, kolay uygulanabilir özelliğe sahiptir. Çevre dostu olmasıyla birçok kişinin tercihi olur. Böylelikle ürün gönül, rahatlığıyla tercih edebilir ve kullanılabilir.

  • Sararmaz doku
  • Su bazlı formül
  • Kokusuz içerik

Polisan X1 Anti Aging Kokusuz Parlak Beyaz 0.70 L Özelliği

Polisan X1 Anti Aging Kokusuz Parlak Beyaz 0.70 L Özelliği

Ev dekorasyonunda ve bakımında boyalar, oldukça önem taşır. Boyanın kaliteli ve kullanışlı olması, uygulama esnasında kolaylık sağlar. Polisan X1 anti aging kokusuz parlak beyaz 0.70 L, bünyesindeki silikon sayesinde suyu iter. Bu özellik, boyanın silinebilirliğini artırır. Bu sayede boyanın rutubetli ortamlarda kabarması ve dökülmesi engellenir. Tek kat uygulansa dahi renginin beyaz ve parlak olmasıyla uygulanan bölgeyi iz bırakmadan boyar. Beyaz rengi sayesinde renk tercihinde kolaylık sunar. İç ve dış yüzeylere uygulanabilir olmasının yanında ahşap, metal, tırtıklı duvar ve tavan onarımı için de uygundur. Uygulanan yüzey üzerinde aşınma gibi problemlere yol açmayan bir formüldür. Bu sayede eşyalarınızın daha geç eskimesini sağlar. Temizliği kolay olan Polisan X1 anti aging işçiliği azaltır. Böylelikle zamandan tasarruf sağlar. Tüm bu özellikler sayesinde ürün, kalite ve kullanım açısından fark yaratır.

Polisan Anti Aging Kokusuz Parlak Beyaz 0.70 L Kullananlar

Polisan Anti Aging Kokusuz Parlak Beyaz 0.70 L Kullananlar

Polisan parlak beyaz boya, son dönemlerde sıklıkla tercih edilir. Sahip olduğu avantajlı özellikleri ve kolay kullanımı sayesinde güvenilir bir ürün olma özelliği taşır. Polisan X1 anti aging kokusuz parlak, kokusuz olma özelliğine sahip olmasından dolayı insan sağlığına zarar vermez. Kapılara, dolaplara, sandalyelere ve daha birçok alana uyguladığınızda yeni bir görünüm yaratır. Böylelikle yeni bir mobilya satın alma derdinden kurtulmanızı sağlar. Uygulanan yüzeye iyi bir şekilde yayılır. Dolayısıyla ürünü az miktarda uygulayarak boya tasarrufu elde edilebilir. Polisan X1 anti aging kokusuz parlak beyaz 0.70 L kullananlar, üründen duydukları memnuniyeti ifade ederler. Boya kendiliğinden vernikli olduğu için objelerin ve yüzeylerin uzun yıllar darbelere karşı korunmasını sağlar. Bu sayede yüzeyleri kirden ve tozdan korur. Markanın kaliteli boyasını satın alarak her alanda kullanabilirsiniz.

Polisan X1 Anti Aging Kokusuz Parlak Beyaz 0.70 L Fiyatı

Polisan X1 Anti Aging Kokusuz Parlak Beyaz 0.70 L Fiyatı

Parlak beyaz, birçok kişinin dekorasyonda tercih ettiği bir renktir. Polisan marka ürün, kalitesiyle ön plana çıkar. İçeriğinde kullanılan malzemenin kalitesi, ürünün fiyatı üzerinde belirleyici bir etkendir. Özellikle son zamanlarda sağlığa zarar vermeyen içerikteki boyaların sıklıkla tercih edildiğini söylemek mümkündür. Polisan X1 anti aging kokusuz parlak beyaz 0.70 L fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu tüm bu özellikler göz önüne alınır. Polisan X1 anti aging kokusuz parlak beyaz 0.70 L yorumları, boyanın yüksek kapatıcı özelliğiyle alakalı memnuniyet bildirir. Bunun yanı sıra, ürünün kalitesine göre uygun fiyatlı olduğunu da gösterir. Kaliteli ve parlak boya, müşteriler tarafından bütçe dostu olarak değerlendirilen bir fiyata sahiptir. Gelişmiş özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne, Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.