Polisan X1 Su Bazlı Kokusuz Amerikan Panel Kapı Boyası 2,5 Lt

889,99 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 3 Kg
3 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
988,99 TL

Ürün Bilgileri

Polisan X1 Su Bazlı Kokusuz Amerikan Panel Kapı Boyası 2,5 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IŞIKLAR YAPI MARKET Satıcı Ünvanı: IŞIKLAR İNŞAAT TURİZM MODÜLER MOBİLYA NAKLİYE TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Amasya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0468004539800018 Vergi Kimlik Numarası: 4680045398
    Bu ürün IŞIKLAR YAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyaz
  • Su bazlı,
  • Kokusuz,
  • Sararmaya karşı dirençli,
  • İpek mat görünümlü (Yarı parlak)
  • Örtücülüğü yüksek,
  • Amerikan panel ve pervaz kapılar için geliştirilmiş son kat panel kapı boyasıdır.
  • Kolay uygulanır.
  • Yaklaşık 6 kapı için yeterlidir
  • ÜRÜNÜN SİZE SAĞLIKLI ŞEKİLDE ULAŞMASINI AMAÇLIYOR VE KARGOYA HAZIRLARKEN MAKSİMUM ÖZENİ GÖSTERİYORUZ. ANCAK YİNE DE KARGO SIRASINDA ÜRÜNDE OLUŞABİLECEK HASARLARDAN SİZLERİ KORUMAK ADINA, TESLİM ALMADAN ÖNCE LÜTFEN ÜRÜNÜ KONTROL EDİNİZ. ÜRÜNDE BİR HATA VAR İSE TUTANAKLA KARGOYA TESLİM EDİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Ağırlık 2,5 Kg
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver

Polisan Amerikan Panel Kapı Boyası Ürünleri Trendyol’da!

Ev ya da iş yerinin estetik görünüm kazanması ve ferah bir havaya sahip olması için belirli periyotlarla boya yapılması gerekir. Ancak boyama işlemi sadece duvar ve tavanla sınırlı kalmamalıdır. Kapıların da boya işlemine dâhil edilmesi, estetik görünümü tamamlamak açısından önemlidir. Polisan X1 2,5 l su bazlı kokusuz Amerikan panel kapı boyası sıklıkla tercih edilen ürünlerin arasında yer alır. Amerikan kapılar için üretilen ürün, kolay uygulama özelliği sayesinde beğeni kazanır. Polisan su bazlı boya beyaz renklidir. Uygulandığı kapıların yeni gibi görünmesini sağlar. Polisan x1 2,5 l su bazlı panel kapı boyası sayesinde evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

  • Bu ürün, kokusuzdur.
  • Zamanla meydana gelen sararma problemine karşı direnç gösterir.
  • Bir kutu ürünle yaklaşık olarak 6 kapının boyanması mümkündür.

Polisan X1 Kokusuz Amerikan Panel Kapı Boyasının Özellikleri Nelerdir?

Polisan X1 Kokusuz Amerikan Panel Kapı Boyasının Özellikleri Nelerdir?

Polisan X1 2,5 l su bazlı kokusuz Amerikan panel kapı boyası kullanıcıların beğenisini kazanan bir üründür. Kokusuz yapısı sayesinde pratik bir kullanım vadeder. Boya, Amerikan panellerin yanı sıra pervazlara da uygulanabilir. İç dekorasyona doğrudan etki eden ürün, yaşam alanlarını bakımlı ve temiz hâle getirir. Polisan X1 2,5 l su bazlı kokusuz Amerikan panel kapı boyası uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümünü korur. Ürünün kapatıcılığı yüksektir. Su bazlı boya, uygulama esnasında da kolaylık sağlar. Yüzeylere kolayca sürülen ürün, kısa zamanda kurur. Bu sayede zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Polisan Amerikan panel kapı boyası, ipek mat görünüme sahiptir. Yarı mat görünümüyle dekorasyonu şık hâle getirir. Silinebilen yapısı sayesinde kapı temizliğini zahmetli bir işlem olmaktan çıkarır.

Polisan X1 Su Bazlı Amerikan Panel Kapı Boyası Nasıl Kullanılır?

Boya yapmanın keyifli ve kolay hâle gelmesi ürünün özellikleriyle doğrudan alakalıdır. Polisan X1 2,5 l su bazlı kokusuz Amerikan panel kapı boyası hazırlanma ve uygulanma sürecinde kolaylık ortaya koyar. Ürünün yapısı ve özellikleri, kısa sürede istenilen görünümün elde edilmesine yardımcı olur. Polisan X1 2,5 l su bazlı kokusuz Amerikan panel kapı boyasını uygulamaya başlamadan önce ilgili bölgenin temiz, kuru ve düzgün olmasına özen gösterilmesi gerekir. İşlemin temiz kapılar üzerinde gerçekleştirilmesi, estetik görünüm elde edebilmek açısından önemlidir. Su ile inceltilerek kullanıma hazır hâle getirilen Polisan x1 2,5 l su bazlı ipek mat görünümlü panel kapı boyası; saten rulo, fırça ya da boya tabancasıyla uygulanabilir. Ürün, 20°C'de 24 saat içinde sert kuruma sürecini tamamlar.

Polisan X1 Amerikan Panel Kapı Boyası Hangi Renklerle Uyumludur?

Polisan X1 2,5 l su bazlı kokusuz Amerikan panel kapı boyası beyaz renklidir. Genellikle beyaz kapılar ve pervazlar elde etmek için kullanılır. Ürün, farklı renklerde pervazlarla birlikte kullanıldığında da şık bir görünüm ortaya koyar. Bu, birbirinden ilgi çekici dekorasyonlar yapmanızı mümkün hâle getirir. Polisan X1 2,5 l su bazlı kokusuz Amerikan panel kapı boyası beyaz rengi sayesinde birçok dekorasyona kolayca uyum sağlar. Ürünün uyum sağladığı renklerin arasında; beyaz, krem, gri, antrasit ve ahşap bulunur. Polisan X1 2,5 l su bazlı kokusuz Amerikan panel kapı boyasının yorumlarını ve puanlarını inceleyerek diğer kişilerinden deneyimlerinden faydalanmanız mümkündür. Siz de bu kaliteli ve uzun ömürlü boyayı Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.