Polly Boot Poll Boot Vega S4 Çelik Burunlu Çizme

889 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 40
40
41
43
44
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polly Boot Poll Boot Vega S4 Çelik Burunlu Çizme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZOOLİFETRAKYA Satıcı Ünvanı: MERVE HANIM ÇALIŞKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5410402637
    Bu ürün ZOOLİFETRAKYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Avcı Botu Kamp Botu Balıkçı Botu Kamuflajlı Kısa Boy

Ürün Özellikleri

  • Materyal Poliüretan
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Kalın Topuklu
  • Renk Haki
Geri Bildirim Ver

Polly Boot Poll Boot Vega S4 Çelik Burunlu Çizme

Kış ayları için özel olarak üretilen ayakkabılar soğuk havalardan korunmak için önemlidir. Yağışlı havalarda ayağı tamamen saran ve su geçirmeyen Polly Boot Vega S4 çelik burunlu çizme antibakteriyel tabana sahiptir. Teri emen yapısı ve nefes aldıran dış yüzeyi kullanım konforu sağlar. Hafif yapıya sahip çizmeyi çalışırken iş güvenliği kullanabilirsiniz. Haki renkte üretilen çizmeler kombinlerinize şık hava katar. Kaydırmaz alt tabanı zorlu şartlara ve tüm zeminlere uygun olarak tasarlanır. -25 dereceye kadar dayanıklı olan çizme soğuk hava şartlarında ayakları korur. Boyu 37 santimetreden oluşan ürün, diz kapağına kadar bacakları sarar. Çelik burunlu ön kısmı oluşabilecek kazaların önüne geçer. 10.000 watt elektriğe kadar dayanıklıdır. Kaliteli malzemelerden üretilen ve soğuk izolasyonu bulunan çizmeyi kış aylarında kullanmak için tercih edebilirsiniz.

  • Antibakteriyel taban
  • Çelik burun
  • -25 dereceye kadar dayanıklı

Dayanıklı Polly Boot Poll Boot Vega S4 Çelik Burunlu Çizme

Dayanıklı Polly Boot Poll Boot Vega S4 Çelik Burunlu Çizme

Polly Boot poll boot vega S4 çelik burunlu çizme soğuk hava şartlarına ve kaygan zeminlere uygun olarak tasarlanır. Avcılık, balıkçılık, kimya alanı, sanayi, maden ocakları, mermer ve inşaat sektöründe kullanılır. Çizmenin iç bölümünde soğuk ve sıcak izolasyon bulunur. Antibakteriyel astarı nefes alabilen poliüretan kumaştan üretilir. Koku oluşumunu engelleyen yapıya sahip ürünü ayak sağlığınızı korumak için tercih edebilirsiniz. Esnek yapısı ve konforlu tabanı kullanım kolaylığı sağlar. Çelik burunu ve darbe emici taban kısmı oluşabilecek hasarların önüne geçer. Su geçirmez özelliğe sahip olan çizmeleri yağmurlu ya da karlı havalarda da giyebilirsiniz. Haki renkte üretilen modelin topuk boyu 4 santimetredir. Endüstriyel yağlar ve kimyasal maddelere karşı dayanıklıdır. Hava geçirgen özelliği sayesinde nem dengesini korurken bakteri oluşumunu engeller. Tüm hava şartlarına uyumlu olarak tasarlanan ayakkabıyı sağlığınız için kullanabilirsiniz.

Kaliteli Polly Boot Poll Boot Vega S4 Çelik Burunlu Çizme

Kaliteli Polly Boot Poll Boot Vega S4 Çelik Burunlu Çizme

Polly Boot çizme antistatik özelliği ve dayanıklı dış yapısı ile iş güvenliği ayakkabısıdır. Antistatik, elektrik gücünün dağılmasını sağlayarak cihazların üzerinde oluşabilecek elektrik çarpma riskini ortadan kaldırır. 10.000 watt enerji gücüne kadar koruma sağlar. Bu sayede güvenli ve konforlu ayakkabı deneyimi sunar. Çelik burun kısmı 200 joule ağırlığa karşı dayanıklıdır. İç yüzeyinde bulunan yastıklar darbeleri emer ve üstün performans gösterir. İş güvenliği sağlayan çizmeyi zorlu çalışma şartları bulunan alanlarda kullanabilirsiniz. Ürün antibakteriyel ve kaydırmaz tabana sahiptir. Tüm zeminlerle uyum sağlarken bakteri oluşumunu engeller. Kaliteli poliüretan materyalden üretilen ayakkabı uzun süreli kullanım ömrü sunar. Polly Boot poll boot vega S4 çelik burunlu çizme fiyatı ürünün tüm özelliklerine göre belirlenir. Özel olarak tasarlanan ayakkabıyı iş güvenliğiniz için tercih edebilirsiniz.

Polly Boot Poll Boot Vega S4 Çelik Burunlu Çizme Fiyatı

Polly Boot Poll Boot Vega S4 Çelik Burunlu Çizme Fiyatı

Poliüretan malzemeden üretilen çizme, nefes alabilen ve terletmeyen yapısıyla ayak sağlığını korur. Poliüretan dayanıklı plastiğin süngerleştirilmesinden elde edilen taban çeşididir. Hafif yapısı ile çalışma sırasında rahatsızlık vermez. Antibakteriyel özelliği ısı dengesi ve hava alışverişi sağlar. Kimyasal madde, su ve endüstriyel yağlara karşı dayanıklıdır. Darbe emici yastıkları sayesinde zorlu çalışma alanları ve kış aylarında kullanıma uygundur. Topuk desteği sayesinde ayakkabıyı rahat bir şekilde giyip çıkarabilirsiniz. Kaygan zeminlere uygun olarak tasarlanan tabanı, çamur tutmama özelliğine sahiptir. Bu sayede zemine güçlü bir şekilde tutunur ve kolayca temizlenebilir. Soğuk ve sıcak izolasyonu yazın nem oluşumunu engellerken kışın -25 derece soğuğa karşı dayanıklıdır. Ayak sağlığını koruyan Polly Boot poll boot vega S4 çelik burunlu çizme yorumları ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilir, uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.