Polly Pocket Ve Eğlenceli Dünyası Oyun Setleri Gbf85-gbf87

199,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polly Pocket Ve Eğlenceli Dünyası Oyun Setleri Gbf85-gbf87

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OYUNCAKCI DEDE Satıcı Ünvanı: ALPER AVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1040607114
    Bu ürün OYUNCAKCI DEDE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polly Pocket Spor Yapıyor Oyun Setleri GBF87-GBF85 7,5 cm uzunluğunda Polly™ bebek, 7,5 cm uzunluğunda Lila™ bebek, her biri için altı çok şık giysi ve aksesuardan oluşan bu setlerle şık maceralar yaşamaya hazır ol. Giysileri karıştırıp eşleştirerek sportif bir kız olmaya ya da podyumda yürümeye hazırlan! Polly veya Lila™ bebek ile altı giysi ve aksesuarın yer aldığı bu stil setleriyle moda oyunları oynamanın sayısız yolu var. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir. Polly™ bebek ve Lila™ bebek ile macera, moda ve eğlence zamanı! Her stil setinde 7,5 cm uzunluğunda bir oyuncak bebek ile altı giysi ve aksesuar bulunur. Altı süper sportif giysi ve aksesuar ile 7,5 cm uzunluğunda Polly™ bebek veya altı süper sportif giysi ve aksesuar ile 7,5 cm uzunluğunda Lila™ bebekten oluşan setlerden dilediğini seç. Giysileri karıştırıp eşleştirerek sportif olmaya ya da podyumda yürümeye hazırlan! Polly™ veya Lila™ bebek ile altı giysi ve aksesuarın yer aldığı bu stil setleriyle oyun oynamak için sayısız yol bulacaksın.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver