POLOCASSINI Apple Iphone 11 Magsafe Kılıf (kablosuz Şarj Cihazına Uyumlu )

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

POLOCASSINI Apple Iphone 11 Magsafe Kılıf (kablosuz Şarj Cihazına Uyumlu )

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • · ÇEMBER BİÇİMİNDE MANYETİK DİZAYNI SAYESİNDE KILIFI ÇIKARTMADAN KOLAYLIKLA KABLOSUZ ŞARJ EDEBİLİRSİNİZ. ŞEFFAF SİLİKONDUR. KÖŞELERDE DARBELERE KARŞI KORUMALI KALINLAŞTIRILMIŞ BÖLÜMLERİ VARDIR. KAMERA BÖLÜMÜNDEKİ ÇIKINTI SAYESİNDE CİHAZINIZIN LENSLERİNİ KORUR. İNCE YAPISI SAYESİNDE GAYET HAFİF VE RAHAT BİR KULLANIM SAĞLAR. CİHAZINIZI ÇİZİKLERDEN, KİRDEN VE DARBE VE ŞOKTAN TAMAMEN KORUR. HARİKA KALIP KESİMİ SAYESİNDE CİHAZINIZA MÜKEMMEL UYAR. KOLAYCA TAKIP ÇIKARTILABİLİR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

POLOCASSINI ENT-001.TEL.KLF.SLK.0001 Apple iPhone 11 Kablosuz Şarj Cihazına Uyumlu MagSafe Kılıf

Polocassini iPhone 11 MagSafe kablosuz şarj cihazına uyumlu kılıf, özel olarak geliştirilen bir üründür. iPhone 11 telefon modeline uyumlu üretilen kılıf, cihazınızı daha uzun süre boyunca kullanabilmeniz için güvenliği üst düzeye çıkarır. Esnek ve sağlam materyaliyle üstün koruma ve kolay kullanım imkânı verir. Saydam tasarımıyla telefonunuzun renginin dışarıdan görülmesini sağlar. Bu şık ve dayanıklı ürünü kullanışlı yapan bir diğer özellik de MagSafe uyumlu olmasıdır. Apple tarafından iPhone ve AirPods modelleri için geliştirilen MagSafe, kablosuz şarj imkânı sunan manyetik güç aktarım cihazıdır. Polocassini iPhone 11 MagSafe kablosuz şarj cihazına uyumlu kılıf, telefon bataryasının özgür ve pratik şekilde doldurulabilmesini sağlar. Telefonun tüm köşelerine tam olarak oturur ve silikon materyaliyle üst düzey koruma imkânı verir.

  • Materyal: Silikon
  • iPhone 11 ile uyumlu yapı
  • Düşmelere karşı dayanıklı yapı

Polocassini Apple iPhone 11 MagSafe Kılıfın Malzemesi

Polocassini Apple iPhone 11 MagSafe Kılıfın Malzemesi

Polocassini Apple iPhone 11 MagSafe kılıf, şeffaf silikondan üretilir. Ürün, güçlü ve esnek tasarımıyla ön plana çıkar. Telefon kılıfının arkasında bulunan manyetik dizayn, ürünü cihazdan çıkarmadan kablosuz şarj olanağı sunar. Manyetik alan, şarj kolaylığı sağlamasının yanı sıra deseniyle kılıfa estetik bir katkıda bulunur. Şeffaf kılıf, son derece hafiftir. Telefonda fazladan ağırlık yapmadan kullanılabilir. Polocassini iPhone 11 MagSafe kablosuz şarj cihazına uyumlu kılıf, harika dizayn edilmiş kesimi sayesinde ilgili telefon modeliyle rahatlıkla kullanılabilir. Herkesin rengini ve görünüşünü beğenerek satın aldığı telefonunu özgürce sergileyebilmesini sağlar. Saydam ve ince kılıf, telefonda kaba bir görüntüye yol açmadan tarzınızı tamamlar. Düşme veya darbe alma esnasında telefonu yüksek seviyede koruyan kılıf, cihaza zarar vermeden kolayca çıkarılabilir. Yumuşak dokusu sayesinde rahat tutuş olanağı sağlar.

Polocassini Apple iPhone 11 MagSafe Kılıf Dayanıklı mıdır?

Polocassini Apple iPhone 11 MagSafe Kılıf Dayanıklı mıdır?

Polocassini iPhone 11 MagSafe kablosuz şarj cihazına uyumlu kılıf, telefonunuzun kullanım ömrü boyunca tercih edebileceğiniz dayanıklı bir üründür. Darbe emen esnek materyaliyle telefonun da kullanım süresini uzatır. Kılıfın köşelerinde darbelere karşı dayanıklı kalınlaştırılmış bölümler bulunur. Ayrıca kılıfın arkasında bulunan kamera çıkıntısı ile telefonun lensleri de korunur. Kılıfın ön tarafında da çerçeve boyunca çıkıntılar yer alır. Bu detaylı tasarım, cihazınızı yüzüstü bıraktığınızda bile ekranın çizilme riskini minimuma indirir. Polocassini iPhone 11 MagSafe kablosuz şarj cihazına uyumlu kılıf; telefonunuzu çiziklerden, kirden ve darbelerden tam anlamıyla korur. Ürünün silikon materyali genişlemeden yıllarca kullanılabilir. Telefonun her zaman ilk günkü gibi görünmesini sağlar. iPhone 11 MagSafe kılıf, telefonun ses açma kapama gibi komut tuşlarını koruyan bir yapıya sahiptir. Sadece giriş portlarını açıkta bırakır.

Polocassini Kablosuz şarj Cihazına Uyumlu Kılıf Kimler İçindir?

Polocassini kablosuz şarj cihazına uyumlu iPhone 11 MagSafe kılıf, telefonunu darbelere karşı güvende tutmak isteyenler için üretilir. Ürün, MagSafe teknolojisini desteklemesiyle de oldukça beğeni kazanır. Kılıfı çıkarmaya gerek duymadan ürünün arkasındaki manyetik alan sayesinde telefonunuzu kablosuz şarj edebilirsiniz. MagSafe kılıf, yeni nesil teknolojilerle tasarlanmış ve üstün koruma sağlayan bir aksesuar arayan herkes tarafından güvenle tercih edilebilir. Aynı zamanda ürün, ergonomik yapısıyla darbe anında şiddeti olabildiğince azaltır. Kılıf, cihazı darbelerden koruyan sağlam tasarımı sayesinde iPhone 11 kullanıcıları tarafından sıkça tercih edilir. Polocassini kablosuz şarj cihazına uyumlu iPhone 11 MagSafe kılıf yorumlarına göz atarak ürünün aldığı kullanıcı memnuniyetini açıkça görebilirsiniz. Polocassini iPhone 11 MagSafe kablosuz şarj cihazına uyumlu kılıfı Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.