Polosmart MP08 Termal Akım Korumalı Uzatma Kablosu 2m

399 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  399 TL
%5 indirim
4 x  379,05 TL
1.516,20 TL
%6 indirim
6 x  375,06 TL
2.250,36 TL
%8 indirim
10 x  367,08 TL
3.670,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Polosmart MP08 Termal Akım Korumalı Uzatma Kablosu 2m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: özgürkırtasiye35 Satıcı Ünvanı: MEHTİ KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2504865109000000 Vergi Kimlik Numarası: 5110102298
    Bu ürün özgürkırtasiye35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polosmart 3 prizli ve 3 USB çıkışlı 2.1A metre kabloya sahip akım korumalı uzatma kablosuyla elektronik cihazlarınızı güvenle kullanın. PAKET İÇERİĞİ Termal Akım Korumalı Uzatma Kablosu Kullanım Kılavuzu TEKNİK BİLGİLER VE TEMEL ÖZELLİKLER Ürün 220 V'luk 3 adet priz ve 3 adet USB çıkışı içerir. Priz Sayısı: 3 USB Sayısı: 3 Priz Tipi: CEE7 Schuko Nominal Giriş Voltajı: 250 V (Max.) Kablo Uzunluğu: 2 m Renk: Beyaz Koruma Tipi: Termal - Kısa Devre Çalışma Değerleri: 10A, 2500 Watt, 2500 Joule max. 100-250V AC 50/60Hz Kontrol: LED İndikatörlü Güç Anahtarı Not : Cihaz ile işlem yapmadığınız süre zarfında cihazı kapalı tutunuz. 20.000 KEZ TAK / ÇIKAR Yüksek standartlara uygun, gerçek bakır alaşımlı ve yüksek güvenlik serti?kalarına sahip Polosmart çoklu prizlerini güvenle çok uzun süreler kullanabilirsiniz. 10.000 KEZ AÇ / KAPA Kolay açma kapama sağlayan güç anahtarı 10.000 kez kullanıma dayanıklıdır. Bu sayede elektronik cihazlarınızı kullanmadığınız zamanlar priz üzerinden kapatabilir ve elektrik tasarrufu yapabilirsiniz. ÇOCUK KORUMASI Prize takılan ?şi çektikten sonra herhangi bir cisim sokulmasına karşı otomatik olarak kapanan mekanizma ile çocuklarınız daima güvende kalır. SMART AKIM DENGELEME Cihazlarınızı aşırı gerilimlere karşı koruyan teknolojiler ile geliştirilmiştir. Otomatik cihaz tanıma sistemi sayesinde bağlı cihazın ihtiyacına göre akımı kontrol eder 3X USB ÇIKIŞI Dahili 3 adet usb çıkışı ile telefon, tablet gibi tüm cihazlarınızı güvenle şarj edebilirsiniz. YÜKSEK ISIYA DAYANIKLI Yüksek ısıya dayanıklı kalitede PC-ABC gövde yapısına sahiptir. Elektronik cihazlarınızın hasar görmesini engeller. CİHAZINIZIN KULLANMA ÖMRÜ VE GARANTİ SÜRESİ Aşagıdaki bilgiler sadece Türkiye için geçerlidir. * Cihazınızın kullanım süresi 3 yıldır. * Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır. * AEEE’ye uygundur.
Geri Bildirim Ver

Polosmart Termal Akım Korumalı Uzatma Kablosu Beyaz

Elektriğin günlük hayatın her aşamasında kullanımı ile dış mekanlarda da elektrikli cihazlar kullanılmaya başlanmıştır. Bu durum için en ideal çözüm de uzatma kablolarıdır. Uzatma kabloları, elektriğe ihtiyaç duyulan her yerde enerji sağlamak için kullanılan kablolardır. Standart bir uzatma kablosu, PVC yalıtım kaplaması veya plastikle korunan bir ya da daha fazla metal telden oluşmaktadır. Kablonun bir ucunda prize takılabilen çatallı bir fiş bulunurken, diğer ucunda elektrikli cihazlar için fiş giriş bölümü bulunmaktadır. Kablonun uzunluğu ve kablonun ucunda yer alan priz sayısı ile farklı seçeneklerde uzatma kablosu bulunmaktadır. En çok tercih edilen seçeneklerden biri ise 3’lü uzatma kablosudur. Polosmart Akım Korumalı Uzatma Kablosu, 3 usb çıkışlı, 3 prizli ve 2 metre kabloya sahiptir. Bu uzatma kablosuyla elektronik cihazlar güvenli bir şekilde kullanılabilir.

  • 2 Metre Uzunluğunda Kablo
  • 3 Prizli ve 3 Usb Çıkışlı
  • PC-ABC Gövde Yapısı

Polosmart Uzatma Kablosu ile Güvenli Bir Kullanım

Uzatma kabloları, kullanıldıkları alanlara ve özelliklerine göre farklı seçeneklere sahiptir. Bu kabloların uzunluğu 1,5 metreden 50 metreye kadar değişmektedir. Polosmart uzatma kablosu, 2 metrelik bir kabloya sahip olması açısından ideal bir tercihtir. 20.000 kez tak-çıkar, yüksek standartlara uygun, gerçek bakır alaşımlı ve yüksek güvenlik sertifikalarına sahip olan bu beyaz termal akım korumalı uzatma kablosunu uzun süre ve güvenli olarak kullanmak mümkündür. Bir uzatma kablosu seçerken dikkat edilmesi gereken şey, güvenliktir. Güvenlik tedbiri olarak açma kapama özelliği olan kablolar seçilmelidir. Polosmart akım korumalı uzatma kablosu, 10.000 kez aç- kapa özelliği ile kolay açma kapama sağlayan güç anahtarına sahiptir. Bu güç anahtarı 10.000 kez kullanıma dayanıklıdır. Bu özelliği sayesinde elektronik cihazlarınızı kullanmadığınız zamanlarda priz üzerinden kapatabilirsiniz. Böylece elektrik tasarruf da yapabilirsiniz.

Yüksek Isıya Dayanıklı Polosmart Uzatma Kablosu

Bir uzatma kablosu, güvenli olduğu ölçüde kalitelidir. Bu kablonun içerisinden geçecek akımı çekebilecek güçte olması güvenli bir kullanım sağlayacaktır. Polosmart uzatma kablosu, smart akım dengeleme cihazlarını aşırı gerilimlere karşı koruyan teknolojiler ile geliştirilmiştir. Böylece otomatik cihaz tanıma sistemi ile bağlı olan cihazların ihtiyacına göre akımı kontrol edebilir bir yapıdadır. Akım korumalı uzatma kablosu, dahili 3 adet usb çıkışına sahiptir. Bu sayede telefon, bilgisayar ve tablet gibi cihazları güvenli bir şekilde şarj edebilirsiniz. Bu özelliklerinin yanında akım korumalı uzatma kablosu, yüksek ısıya dayanıklı bir yapıya da sahiptir. Bu uzatma kablosunda PC-ABC gövde yapısı bulunmaktadır. PC-ABC yüksek ısıya ve darbeye dayanıklıdır ve bu kablo PC-ABC gövde yapısı sayesinde elektronik cihazların hasar görmesini de engeller.

Polosmart Uzatma Kablosu Fiyatları ve Yorumları

Hızlı ve pratik olarak istenilen yere elektrik ulaştırılmasına imkân sağlayan beyaz termal akım korumalı uzatma kablosunun özelliklerinden biri de çocuk korumasının bulunmasıdır. Prizde bulunan fiş çekildikten sonra herhangi bir cismin sokulması durumunda otomatik kapanan mekanizmaya sahip uzatma kablosu ile çocuklar güvende olur. Korumalı prizler, elektronik arızaları sonucunda meydana gelebilecek sorunları engellediği için de güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. Böylece evinizin her alanında teknolojik aletleri kullanıma uygun hale dönüştürebilirsiniz. Uzatma kablolarının fiyat aralıkları geniş olabilir. Kablonun uzunluğu, priz sayısı ve özellikleri de ürün fiyatında etkili olabilir. Kablo ne kadar uzun olursa fiyat da o kadar yüksek olur. Akım korumalı özelliğine sahip Polosmart uzatma kablosu, hem 2 metre uzunluğu hem de özellikleri ile size güvenli ve uygun bir kullanım sunar. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Polosmart beyaz termal akım korumalı uzatma kablosu kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.