Polosmart Psc12 Akıllı Tartı + Psc06 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici Set

799,75 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polosmart Psc12 Akıllı Tartı + Psc06 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELİTT TİCARET Satıcı Ünvanı: YALÇIN KAYIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5380443791
    Bu ürün ELİTT TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Psc12 Akıllı Tartı + Psc06 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici Set

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bazal Metabolizma Hızı Ölçümü Var
  • Bluetooth Var
  • Pil Göstergesi Var
  • Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Var
  • Vücut Su Oranı Ölçümü Var
  • LCD Ekran Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
Geri Bildirim Ver

Polosmart POLO-0023 Psc12 Akıllı Tartı + Psc06 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici Set

Polosmart PSC12 akıllı tartı PSC06 vakumlu siyah nokta temizleyici set, iki farklı ihtiyacınızı aynı anda karşılayan oldukça avantajlı bir üründür. Bu sayede paket dâhilinde bulunan cihazları ayrı ayrı satın almak yerine bu seti sipariş ederek hem ekonomik anlamda tasarruf edebilir hem de zamandan kazabilirsiniz. Set içinde yer alan Polosmart PSC12 akıllı tartı, standart kilo ölçümü yapabilmesinin yanında vücudunuzdaki yağ oranı ve kas kütlesi gibi konularda da sizi bilgilendirir. PSC06 vakumlu siyah nokta temizleyici ise cildinizdeki gözenekleri tıkayan yağ birikintilerini etkili şekilde giderir. Yani bu set, sağlıklı bir görüntüye kavuşmanıza farklı açılardan yardımcı olur.

  • İki farklı üründen oluşan set
  • Setteki her iki ürün de 2 yıl garantili
  • iOS ve Android cihazlarla kullanıma uygun

Polosmart Tartı ve Siyah Nokta Temizleyici Seti İçeriği

Polosmart Tartı ve Siyah Nokta Temizleyici Seti İçeriği

Polosmart PSC12 akıllı tartı PSC06 vakumlu siyah nokta temizleyici set, iki farklı üründen oluşması itibarıyla çok sayıda kullanıcıya hitap eder. Set içindeki tek bir cihazı almak isteyen kişiler, bu seti sipariş ederek son derece kullanışlı başka bir ürüne de avantajlı biçimde sahip olabilir. Bu tartı, her evin olmazsa olmazlarından olan basküllerin teknolojiyle zenginleştirilmiş bir versiyonu niteliğindedir. Bu seti satın alarak tartının ve siyah nokta temizleyicinin sunduğu faydalardan yararlanabilir. Tartı gibi bu ürün de geniş bir kitle tarafından kullanılabilir. Zira ciltte yağ birikmesi ve dolayısıyla istenmeyen görüntülerin ortaya çıkması, farklı düzeylerde de olsa herkesin karşılaşabileceği bir sorundur. Polosmart PSC12 akıllı tartı PSC06 vakumlu siyah nokta temizleyici set yorumlarında da kullanıcıların ürünle ilgili deneyimlerini görmek mümkündür.

Polosmart PSC12 Akıllı Tartının Özellikleri Nelerdir?

Polosmart PSC12 Akıllı Tartının Özellikleri Nelerdir?

Polosmart akıllı tartı vakumlu siyah nokta temizleyici set içinde yer alan PSC12, kilo kontrolü ve vücut sağlığı açısından pek çok önemli özelliğe sahiptir. Bu cihazla yaptığınız ölçümlerin sonuçlarını, iOS ya da Android işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonlara indireceğiniz OKOK International isimli uygulama yardımıyla kaydedip istediğiniz zaman inceleyebilirsiniz. Böylece kilo kontrolü yapmak istediğiniz dönemlerde manuel olarak not alma gerekliliği ortadan kalkar. Ürün, kilonuzdan çok daha fazlasını ölçebilmesi sayesinde vücut sağlığınızı korumanıza farklı açılardan da yardımcı olur. Kas, yağ ve protein oranlarını belirleyebilmesi ve kemik ağırlığınızı tartabilmesi bu alanda verilebilecek örneklerdendir. Suya dayanıklı yapısıyla dikkat çeken Polosmart PSC12 akıllı tartı, 3 ila 180 kg arasında ölçüm yapabilmesi sayesinde de geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından tercih edilebilir.

Polosmart PSC6 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici Nasıl Kullanılır?

Polosmart PSC6 Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici Nasıl Kullanılır?

Polosmart PSC12 akıllı tartı PSC06 vakumlu siyah nokta temizleyici set içinde yer alan bu ürün, kolay bir kullanıma sahiptir. Uyguladığı güçlü vakum sayesinde deride oluşan kirlenmeleri, akneleri ve siyah noktaları derinlemesine temizler. Cildinizin çok daha sağlıklı ve çarpıcı görünmesini sağlar. Kan dolaşımını verimli hâle getirerek deriye canlılık katar. Duş ya da banyodan sonra cihazı yüzünüze uygulayarak etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Doğrudan kuru cilt üzerine kullanılmaması gereken bu ürünle gerekli işlemi yapmadan önce yüzünüze 5 dakika boyunca sıcak bir havlu da koyabilirsiniz. Kuru, yağlı ve karma ciltler için uygun olan cihazın tek seferde beş dakikadan fazla kullanılması tavsiye edilmez. İşlemi tamamladıktan sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayıp bir bakım serumu uygulayabilirsiniz. Uygulamanın ardından başlıkların temizlenmesi hijyen açısından önemlidir. Polosmart PSC12 akıllı tartı PSC06 vakumlu siyah nokta temizleyici seti Trendyol'dan güvenle sipariş edip içeriğindeki iki ürünü hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.