Polosmart Pssw01 Smart Fit Akıllı Bileklik Siyah

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polosmart Pssw01 Smart Fit Akıllı Bileklik Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Polosmart Satıcı Ünvanı: MONOFİYAT ELEKTRONİK HİZMETLER VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622171881900001 Vergi Kimlik Numarası: 6221718819
    Bu ürün Polosmart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • İşletim Tipi Android
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Adımsayar Var
  • GPS Yok
  • Elektriksel Kalp Sensörü Var
  • Kamera Yok
  • Suya/Toza Dayanıklılık Yok
  • Sesli Görüşme Yok
  • Titreşim Var
  • Uyku Takibi Var
Geri Bildirim Ver

Polosmart POLO-193 Pssw01 Smart Fit Akıllı Siyah Bileklik

Akıllı bileklikler günümüz dünyasının vazgeçilmez elektronik cihazları arasında yerini koruyor. Polosmart PSSW01 smart fit akıllı bileklik siyah fiyatının uygunluğu ve şık tasarımıyla teknoloji meraklılarıyla buluştu. Tek şarjla 7 güne kadar kullanım imkanı, Bluetooth 4.0 destekli olması ve hem günlük kullanımlara hem de aktivite kullanımlarına uygun olmasıyla kullanıcıların beğenisini topladı. Siz günlük işlerinizi hallederken telefonunuzu elinize bile almanıza gerek kalmadan Polosmart PSSW01 akıllı bileklik siyah üzerinden bildirim görüntüleme gibi işlemlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.

  • Bluetooth 4.0 destekli.
  • Tek şarjla 7 güne kadar çalışma süresi.
  • Şık tasarım.

Polosmart Smart Akıllı Siyah Bilekliğin Teknik Özellikleri Nelerdir?

Polosmart Smart Akıllı Siyah Bilekliğin Teknik Özellikleri Nelerdir?

Polosmart PSSW01 smart fit akıllı bileklik siyah ürün kutu içerisinden bir adet akıllı bileklik ve kullanım kılavuzu bulunmaktadır. Kutu içerisinde şarj cihazı bulunmamakla beraber ihtiyaç da duyulmamaktadır. Saatin kordonunu çektiğinizde ulaşacağınız USB şarj girişi sayesinde herhangi bir telefon adaptörüne bilekliğinizi takarak kolaylıkla şarj işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Şarja taktıktan sonra ortalama 2 saat içerisinde bileklik tamamen şarj olacaktır. Şarj ettikten sonra 7 güne kadar kullanma imkanı sunmasıyla sürekli şarj etmek zorunda kalmadan bilekliğinizi keyifle kullanabilirsiniz. Cihaz bluetooth 4.0 uyumlu olarak çalışmaktadır ve adımsayar, kalp atışı ölçme, tansiyon ölçme ve mesafe ölçme özellikleri bulunmaktadır. Aynı zamanda siz uyurken belirli parametreler kullanarak uyku kalitenizi de ölçebilmekte ve bu bilgileri kendi uygulaması üzerinden istatistiki olarak size sunulabilmektedir.

Polosmart Pssw01 Smart Fit Akıllı Siyah Bileklik Nasıl Kullanılır?

Polosmart Pssw01 Smart Fit Akıllı Siyah Bileklik Nasıl Kullanılır?

Polosmart PSSW01 smart fit akıllı bileklik siyah kullanımı oldukça kolaydır. Kullanım kılavuzunda yer alan QR kodunu tarayarak cihazın kendi uygulamasını indirdiğinizde, cihazınız ve bilekliğinizi eşleştirmeniz gerekmektedir. Telefon üzerindeki bu uygulama sayesinde bilekliğe ait tüm bilgiler telefondan görüntülenebilmektedir. Aynı zamanda uygulama üzerinden kişisel bilgilerinizi girerek bilekliğinizi kendinize özel şekilde ayarlayabilirsiniz. Bileklik içeriğinde 6 adet ekran bulunmaktadır. İlk ekran saat ve tarih gibi verilerin göründüğü genel ekrandır. İkinci ekranda adım sayar, üçüncü ekranda mesafe bilgileri, dördüncü ekranda aktivitelere bağlı ne kadar kalori yaktığınızı gösteren kalori sayım bilgileri, beşinci ekranda ise bileklik üzerindeki özel sensör ile kalp atış hızı ölçümlerinin bilgileri bulunmaktadır. Altıncı ve son ekran ise tansiyon ölçüm ekranıdır. Özel sensörlerinden aldığı veriyi bu ekrana yansıtarak size güncel tansiyon durumunuzu göstermektedir.

Polosmart Pssw01 Smart Fit Akıllı Siyah Bileklik Nerelerde Kullanılır?

Polosmart Pssw01 Smart Fit Akıllı Siyah Bileklik Nerelerde Kullanılır?

Polosmart PSSW01 smart fit akıllı bileklik siyah şık tasarımı ve hafif yapısıyla günlük kullanımlarda tercih edilebileceği gibi spor aktivitelerinde de tercih edilebilmektedir. Eğer bir diyet programı uyguluyor, gün içerisinde attığınız adımlara ve yaktığınız kalorilere dikkat ediyorsanız Polosmart PSSW01 akıllı bileklik sizler için oldukça uygun. Özellikle yoğun bir spor programı uygulayan bireylerde yağ yakımı için nabız artışı istenen bir durum olarak karşımıza çıkar. Akıllı bilekliğinizle koşuya çıktığınızda veya ağır bir antrenman gerçekleştirdiğinizde anlık olarak nabzınızı takip edebilmeniz mümkün. Aynı zamanda bileklik üzerinde telefonunuza gelen bildirimleri de anlık olarak görebilirsiniz. Bu özelliğiyle birlikte siz günlük işlerinizle uğraşırken telefonunuzu elinize almadan arama, mesaj veya sosyal uygulamalardan gelen bildirimleri takip edebilirsiniz. Kısacası Polosmart PSSW01 smart fit akıllı bileklik tüm alanlarda kullanıma uygundur ancak ürününüz su geçirmez olmadığı unutulmamalı ve bileklikle yapılacak aktiviteler dikkatle seçilmelidir. Polosmart PSSW01 smart fit akıllı bileklik siyah yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilir ve site üzerinden sipariş verebilirsiniz.