Polsis Stropiyer-kartonpiyer Gizli Led Işık Profili 2mt 4 Adet

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polsis Stropiyer-kartonpiyer Gizli Led Işık Profili 2mt 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IŞILTI DEKORASYON Satıcı Ünvanı: SUAT BAŞAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1440165523
    Bu ürün IŞILTI DEKORASYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • POLSİS STROPİYER-KARTONPİYER GİZLİ LED IŞIK PROFİL 2MT 4 ADET ÜRÜN İÇERİĞİ 4 ADETTİR. *Polsis stropiyer- Kartonpiyerler 36-38 yoğunlukta üretilen dekoratif amaçlı ürünlerdir. *Montajı kolay ve düşme riski yoktur. Polsis PKG03 Strafor Gizli LED Işık Profili Ürün genişliği: 12 cm x 5 cm XPS ALÇISIZ Polsis TAVAN LED UYGULANABİLİR GİZLİ IŞIK BANDI dekoratif amaçlı ürünlerdir. Montajı kolaydır ve düşme riski yoktur. Solvent bazlı olmayan herhangi bir silikon yapıştırıcı veya saten alçı ile montajı yapılabilir. Ürünlerimiz BEYAZ renkli olup su bazlı boyalarla istenilen renkte boyanabilir. Uzunluk 200 cm ve 15 mm net kalınlığı sayesinde kalite ile ilgili hiçbir sorun yaşamazsınız. LED uygulamasına hazır olup iç bölüme koyulacak led armatürlerle evinizde çok uygun maliyetlerle asma tavan görünümlü ldekoratif aydınlatmalar yapabilirsiniz. Köşelerin kesimi sırasında, gönye kesim aparatı kullanmak işinizi kolaylaştırır. Kartonpiyerin birleşim yerlerinde (mastik veya saten alçı) kullanın. Zira esnekliği sağlar ve çatlamaları engeller. DİĞER MODELLERİMİZ İÇİN LÜTFEN MAĞAZAMIZA BAKINIZ...!
Geri Bildirim Ver