Polygold Fineblue F910 Bluetooth Kulaklık Makaralı Titreşimli Siyah

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polygold Fineblue F910 Bluetooth Kulaklık Makaralı Titreşimli Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 5 saate kadar müzik dinleme süreli kablosuz bluetooth kulaklık, uzun pil ömrünü sunar. Seyahatler ve spor etkinliklerinde kullanıma uygundur.
  • Gürültü önleyici bluetooth kulaklık dış sesleri yalıtır. Bası, tizi rahatlıkla duymayı sağlar.
  • Dahili mikrofonlu bluetooth kulaklık telefon görüşmeleri yapmayı pratikleştirir.
  • Metal tasarımlı, şık görünümlü silikonlu bluetooth kulaklık kulak içi sağlığını korur.
  • Çift telefon destekli bluetooth kulaklık iki telefonda aynı anda kullanılmaya uygundur. Bireysel ya da iş kullanımlarında çift telefondan görüşme yapmayı destekler.
  • Bluetooth Ver 4.0 + EDR teknolojili F910 uzun mesafelerde bluetooth desteğini sunar.
  • Bluetooth telefon kulaklık iOS, Android işletim sistemleriyle uyumludur.
  • Ergonomik kullanım yapılı F910 bluetooth kulaklık makaralı rahat taşınabilir özelliktedir.
  • Telefon sessiz modda olmasına rağmen titreşimli bluetooth kulaklık uyarı olarak titreyerek gelen çağrılarda bilgi verir.
  • 4.0 bluetooth kulaklık 10 metreye kadar bluetooth çekim gücüne sahiptir.
  • F910 bluetooth kulaklık fiziksel tuş sistemiyle kolay kontrol edilir.

Ürün Özellikleri

  • Model Tek Kulak
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Polygold Bluetooth Kulaklık Titreşimli Makaralı Fineblue F910 Siyah

Pek çok iş insanı, aynı gün içerisinde birbirinden önemli telefon çağrılarına cevap verirken bir yandan da e-postalarını kontrol etmek isteyebilir. Tüm telefonlarla uyumlu Polygold Bluetooth kulaklık titreşimli makaralı Fineblue F910 siyah F910POL, aynı anda pek çok işi yapmanıza imkan sunar. Kolayca kulağa yerleşen bu kulaklık sayesinde, iş yerindeyken kahve almaya gittiğinizde telefonla konuşmaya devam edebilirsiniz. İş çıkışı spor yaparken müzik listenizi dinleyebilirsiniz. Aynı anda iki cihaza bağlanabilen Bluetooth kulaklık Fineblue, uzun saatler kullanım imkanı sunar. Günlük hayatı kolaylaştıran kullanışlı özellikleri sayesinde kullanan herkesi memnun eder. Şık tasarımı ile birçok kişinin tercihidir. Polygold bluetooth kulaklık titreşimli makaralı Fineblue F910 siyah fiyatları belirlenirken modelin tüm özellikleri göz önünde bulundurulur.

  • Birden fazla cihaza bağlanabilme
  • Titreşimli uyarı özelliği
  • Ergonomik tasarım

Hayatı Kolaylaştıran Polygold Bluetooth Kulaklık Kullanımı

Hayatı Kolaylaştıran Polygold Bluetooth Kulaklık Kullanımı

Polygold kulaklık, Bluetooth özelliği sayesinde tüm telefonlara kolayca bağlanır. Telefonun Bluetooth özelliğini açarak Polygold kulaklık ile bağlantı kurulması sağlanır. Polygold Bluetooth kulaklık titreşimli makaralı Fineblue F910 siyah yorumları da ürünün kolay kurulumu ve pratik kullanımına dair olumlu geri bildirimler içerir. Bu ürün, ergonomik tasarımı sayesinde her kulağa uygun kulaklık başlığı seçimi sunar. Manuel bir şekilde açılıp kapanabilen bu ürün, aynı anda iki cihaza bağlanarak her iki cihaz ile de görüşme yapabilme imkanı sunar. Birden fazla telefon kullanan kişiler, bu sayede tüm aramalara aynı kulaklık üzerinden yanıt verebilir. Hayat kolaylaştıran teknolojisi ve şık tasarımıyla Polygold Bluetooth kulaklık Fineblue F910 tercihleriniz arasında yer alabilir. Dilerseniz siz de pratik özelliklere sahip Fineblue F910 Bluetooth kulaklık makaralı ürününü hemen satın alabilirsiniz.

Pratik Polygold Fineblue Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Pratik Polygold Fineblue Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Polygold Bluetooth kulaklık, kulak içine uyumlu kablosuz bir tasarım sunar. 10 metre mesafeye kadar Bluetooth çekim özelliği bulunur. Gürültü azaltıcı ve yankı azaltıcı özellikleri sayesinde bu ürün, dış etkenlerden bağımsız bir şekilde tüm işlerinize odaklanma imkanı sunar. Titreşimli özelliği sayesinde telefonunuz sessizde olsa dahi çağrılardan sizi haberdar eder. Bluetooth özellikli Polygold kulaklık, 6 saat boyunca konuşma süresi ve 15 saat bekleme süresi özelliklerine sahiptir. Fineblue F910, Bluetooth Ver 4.0 + EDR teknolojisine sahiptir. Ergonomik kulak içi tasarımı sayesinde, kulak ağrıtmayan özelliktedir ve her kulak tipine göre değiştirilebilir başlıklar sunar. Şık tasarımı ve her kıyafete uyumlu rengi sayesinde hem iş, hem spor yaparken kullanılabilir. Polygold Bluetooth kulaklık titreşimli makaralı Fineblue F910 siyah kullananlar, ürünün özelliklerinin rahat bir kullanım alanı sağladığını ifade eder.

Dikkat Çeken Polygold Fineblue F9 Siyah Yorumları

Dikkat Çeken Polygold Fineblue F9 Siyah Yorumları

Polygold Bluetooth kulaklık titreşimli makaralı Fineblue F910 siyah, hayat kolaylaştıran özellikleri sayesinde zaman yönetimi sürecinde sizlere yardımcı olur. Telefon görüşmelerini gerçekleştirirken aynı anda bir başka önemli işin de tamamlanmasına imkan sunar. F910 Bluetooth özelliği sayesinde tüm telefonlara kolayca bağlanabilen bir modeldir. Ürün, aynı anda birden fazla cihaza bağlanabilir özelliği sayesinde yoğun iş temposunda çalışan kişiler tarafından sıklıkla tercih edildiği görülür. Bu ürün, ses kalitesinin niteliği sayesinde müzik severler tarafından da olumlu geri bildirimler alır. Spor yaparken müziğin size eşlik etmesini isterseniz Bluetooth özellikli bu ürünü tercih edebilirsiniz. Uzun kullanım sürelerine sahip Fineblue F910 Bluetooth kulaklık, tüm teknolojik özelliklerine dair olumlu yorumlar alır. Bu ürünü Trendyol’da bulabilir, müşteri yorumlarından yararlanarak performansı hakkında fikir edinebilirsiniz. Aynı zamanda markanın Fineblue modelini uygun fiyat avantajları ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.