Polygold Işıklı Mini Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Kablosuz Speaker Ses Bombası Şarjlı Mp3 Çalar Player

110 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polygold Işıklı Mini Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Kablosuz Speaker Ses Bombası Şarjlı Mp3 Çalar Player

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pink ithalat Satıcı Ünvanı: AHMET ÇÖLMEKÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2630228337
    Bu ürün pink ithalat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth Bağlantısı ile Cep Telefonunuzdaki Müzikleri İstediğiniz Yerde İstediğiniz Zaman Keyifle Dinleyebilirsiniz MULTİFONCTİON TUŞU İLE TEK TUŞLA ÖZELLİKLER ARASINDA GEÇİŞ YAPABİLİRSİNİZ Bluetooth
  • Renk Değiştiren Disko Işıkları
  • Micro SD Kart Desteği
  • Multifunction Tuşu Nasıl Kullanımı? Bu tuşa basılı tutmanız durumunda modlar arasında geçiş yaparsınız (bluetooth, aux-harici hoparlör) Tuşu sağ sol iterek çalan müziği değiştirebilirsiniz Tuşa sağ sol uzun basarak ses açma kısma işlemini gerçekleştirebilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Polygold Işıklı Mini Hoparlör

Işıklı bluetooth hoparlör, ihtiyaç duyduğunuz her an müziği yanınıza getiriyor! Polygold ışıklı mini hoparlör ses bombası sayesinde dilediğiniz şarkıyı bulunduğunuz ortama taşıyabileceksiniz. Işıklı mini hoparlör sağladığı yüksek ses kalitesiyle, taşınabilirliği ve bluetooth bağlantısıyla aradığınız hoparlör olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Sayılan tüm özelliklerine ek olarak SD kart desteği imkanını da sunmaktadır. Polygold ışıklı mini hoparlör ses bombası, yüksek titreşimlerle size ulaşan müziğin ritmine kendinizi rahatça bırakabilirsiniz. Çünkü sahip olacağınız bluetooth bağlantılı hoparlör, cep telefonunuzdan en sevdiğiniz şarkıları bulunduğunuz ortama yayarken aynı zamanda ışığıyla aydınlatacak. Sizi endişelenecek hiçbir durumla karşı karşıya bırakmayacak ışıklı mini bluetooth hoparlör, en küçük çantanıza bile sığarak müziğiniz, gittiğiniz her yere sizinle birlikte gelebilecek. Ayrıca mini hoparlörün, prizden veya powerbank’lerden aldığı elektrik gücüyle şarj edilebilir olduğunu unutmayın.

  • Kolay Taşınabilir
  • Renk Değiştiren Işıklar
  • Bluetooth Bağlantısı

Kolay Kullanımın Keyfini Çıkarın

Kolay Kullanımın Keyfini Çıkarın

Oldukça basit tasarlanmış etkileyici bir modele sahip Işıklı Mini Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Kablosuz Speaker Ses Bombası Şarjlı Mp3 Çalar Player, tek tuştan ibaret olan ayarlarıyla kolay bir kullanımı garanti eder nitelikte. Bu sayede her yaştan ve kesimden insana hitap etmekte. Örneğin Multifunction tuşunu sola ittirerek hali hazırda çalmakta olan müziği, çalma listenizdeki başka bir şarkıyla değiştirebilirsiniz. Aynı tuşa sağ veya soldan uzun basarak ses açma kısma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Görüldüğü gibi tek tuşla tüm özelliklere erişmeyi mümkün kılan ışıklı mini bluetooth hoparlör taşınabilir kablosuz speaker ses bombası, güçlü ses desteği ve minik boyutunun yanında aynı zamanda kullanım kolaylığıyla da öne çıkmaktadır. Üstelik sağlam materyalden üretilmiş yapısı ile uzun yıllar boyu çalışarak dilediğiniz müziği dinleme imkanına sizi gönül rahatlığıyla eriştireceğinden emin olabilirsiniz.

Kendinizi Müziğin Ritmine Bırakın

Kendinizi Müziğin Ritmine Bırakın

Doyasıya eğlencenin tadını çıkarın! Polygold ışıklı mini hoparlör ses bombası yüksek ses kalitesiyle, kuvvetli bas ve tizleri hissedecek, müzik dinlemek için her zamankinden daha istekli bir duruş sergileyeceksiniz. Harici hoparlör olarak da kullanabileceğiniz ışıklı mini hoparlör, kapalı veya açık her türlü ortamda kullanılabilir. Aynı şekilde gece ve gündüz fark etmeksizin her zaman yanınızda bulunabilir. Ses bombası oluşundan ileri gelen yüksek ses çıkarma kabiliyetine hayran kalacağınız bu minik alet, şarkılarınızın adeta yankılanmasına sebep olacak. Eğer çoğunlukla dışarıda kullanacaksanız aklınıza gelebilecek bütün hava koşullarında kaliteli bir deneyim sunacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca kapalı alan ses sistemi açısından da oldukça başarılı bir hoparlör deneyimi yaşayacaksınız. Polygold ışıklı mini hoparlör ayarları bölümünden Multifunction tuşuna basılı tutarak bluetooth ve aux-harici hoparlör modları arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.

Işıklı Mini Hoparlör Fiyatları ve Yorumları

Işıklı Mini Hoparlör Fiyatları ve Yorumları

Dinlediğiniz parçalarını hemen hareketlenmesini sağlayan ışıklı özelliği sayesinde modunuz birden değişecek! Hem ortamı hem de sizi dinamik bir havaya sokacak disko ışıklarının oluşuyla Polygold ışıklı mini hoparlör önerisi tüm arkadaşlarınıza sunabileceğiniz bir ürün olacak. Aynı zamanda Polygold ışıklı mini hoparlör fiyatları ile de memnun edici bir gülümseme edineceksiniz. Şarj edilebilir, her telefona bağlanabilir, kuvvetli ses kalitesiyle her ortamda müzik dinlenebilir, bulunduğu ortamı aydınlatabilir, küçük oluşu nedeniyle kolay taşınabilir, kablosuz ışıklı hoparlör tüm özellikleriyle kalbinizde büyük bir yer edinecek. Ek olarak Işıklı Mini Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Kablosuz Speaker Ses Bombası Şarjlı Mp3 Çalar Player yorumları, bu ürünü satın almayı düşünen herkesin aklındaki soru işaretlerini bir bir silecek. Müşteri memnuniyetinin oldukça yüksek olduğu bu üründen beklediğiniz performansı elde edeceğinizden emin olun.