4
Oyuncu Klavye Mouse Seti kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Polygold Işıklı Oyuncu Klavye ve Mouse Seti Gaming Set Pg 8017

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL

Ürün Bilgileri

Polygold Işıklı Oyuncu Klavye ve Mouse Seti Gaming Set Pg 8017

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Everest Grup Satıcı Ünvanı: BEKİR ÖLMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2263724723800000 Vergi Kimlik Numarası: 6540232773
    Bu ürün Everest Grup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Işıklı Oyuncu Klavye Ve Mouse Seti Gaming Set Pg 8017

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Ürün İçeriği Klavye, Mouse
Geri Bildirim Ver

Polygold PG-8017 Klavye Mouse Seti Işıklı Oyuncu Gaming Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Birçok kişi vakit geçirmek için oyun oynamayı tercih eder. Bu eğlenceli aktivite için müşteriler, oyun esnasında performanslarını yükselten, başarılarını artıran bilgisayar donanımları edinir. Polygold markalı ışıklı klavye ve mouse seti, ergonomik dizaynı ve şık tasarımıyla öne çıkar. Özel tasarlanan klavye düzeni, hem konfor hem hız sağlar. Mouse, yüzeyinin dokusu sayesinde ele oturur ve kayma yapmaz. Böylece rahat bir şekilde kullanılabilir. Polygold ışıklı oyuncu klavye ve mouse seti gaming set, ışıklı tasarımı sayesinde geceleri de oyun oynamayı mümkün kılar. Şık ve renkli dizaynı, aktiviteleri oldukça keyifli hale getirir. Bunların yanı sıra klavye tek seferde birden fazla tuşa basmayı mümkün kılarak hız kesmeden oyuna devam etmenize yardımcı olur. Ürünün öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Rahatsızlık vermeyen ince kablolu yapısı
  • Beyaz renkli şık tasarımı
  • Ergonomik dizayn

LED Işık Aydınlatmalı Polygold Oyuncu Klavyesi

LED Işık Aydınlatmalı Polygold Oyuncu Klavyesi

Oyuncuların birçoğu bilgisayarı ve klavyeyi normalden farklı şekilde kullanırlar. Çünkü oyun esnasında aynı anda birden fazla tuşa basma gereksinimi duyarlar. Polygold ışıklı klavye bu durum dikkate alınarak membran tuş dizaynı ile üretilir. Böylelikle kullanım esnasında parmak uçları tuş yüzeyine rahat bir şekilde tutunarak hız kazandırır. Membran versiyon tuş dizaynında kullanım esnasında tuş sesleri baskındır. Bu sayede kendinizi oyunun içinde gibi hissedebilir ve aldığınız keyfi katlayabilirsiniz. Q klavye düzeniyle tasarlandığından kullanımı kolaydır. LED ışıklı arka plan yansıtması ile loş bir ortamda da rahatlıkla oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayarda vakit geçirirken ekstra ışık kaynağı gözleri yorabilir ve dikkat kaybına sebep olabilir. Karanlıkta vakit geçirmeyi seven müşteriler düşünülerek tasarlanan oyuncu klavye mouse set ışıklı sayesinde ortamda ekstra ışık kaynağı olmadan da bilgisayarda vakit geçirebilirsiniz.

Ergonomik Tasarımlı Polygold Işıklı Klavye

Ergonomik Tasarımlı Polygold Işıklı Klavye

Bilgisayar başında yapılan işler kimi zaman çok vakit alır ve süre uzadıkça konfor kaybolabilir. Polygold oyuncu klavyesini satın alarak, günlük işlerinizi yaparken de konforlu kullanımı hissedebilirsiniz. Hızlı geçen oyunlarda mouse kullanımı esnasında fazla baskı yapılabilir ve ürünün kullanım ömrü azalabilir. Polygold mouse bu ve benzeri durumlar dikkate alınarak güçlendirilir. Ergonomik yapısı sayesinde uzun süreler boyunca el veya bilek ağrısı çekmeden mouse kullanabilirsiniz. Şık tasarıma sahip ürün, bilgisayar başında geçirilen vakti keyifli hale getirir. Ayrıca renkli ve ilgi çekici tasarımı, profesyonel oyuncu odası görüntüsü sağladığı için motivasyonu maksimum hale getirir. Dolayısıyla bilgisayar kullanırken aldığınız verimi ve keyfi artırabilirsiniz. Şık tasarımlı ve kullanışlı Polygold ışıklı oyuncu klavye ve mouse seti gaming set PG 8017 satın alarak oyun zamanındaki başarınızı artırırken konforunuzdan da ödün vermezsiniz.

Bütçe Dostu Polygold Işıklı Klavye ve Mouse Seti Fiyatları

Bütçe Dostu Polygold Işıklı Klavye ve Mouse Seti Fiyatları

Hızlı klavye ve mouse teknik sistemi ile yazım işlerinizi maksimum hızda yürütebilirsiniz. Oyunun yanı sıra iş ve okul hayatı için de üst düzey konfor sağlayan ürünleri kullanabilir, aldığınız verimi artırabilirsiniz. Polygold ışıklı oyuncu klavye ve mouse seti gaming set kullananlar, az enerji harcayarak bütün işlerini tamamlayabilirler. Yoğun yaşam tarzına sahip müşteriler için de uygun olan ürün, ekstra hızlı çalışarak vakit kaybının önüne geçmenizi sağlar. Maksimum verim sağlaması ve ekonomik olması sayesinde Polygold ışıklı oyuncu klavye ve mouse seti gaming set fiyatları bütçe dostudur. Ürünü satın alarak işlerinizi kolayca halledebilir, az zamanda çok iş yaparak kendinize vakit ayırabilirsiniz. Polygold ışıklı oyuncu klavye ve mouse seti gaming set yorumlarından yararlanarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Kullanışlı ve konforlu ürünü Trendyol’dan temin edebilirsiniz.