Polygold Level U Kablosuz Bluetooth Kulaklık Profesyonel Müzik Sporcu Kulaklık Sport Kulaklık Kulak Içi

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Polygold Level U Kablosuz Bluetooth Kulaklık Profesyonel Müzik Sporcu Kulaklık Sport Kulaklık Kulak Içi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pasxasporcom Satıcı Ünvanı: VEYSEL ŞİMŞEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8130931613
    Bu ürün Pasxasporcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Level u bluetooth kulaklık kulak içi spor kulaklığı Ürün özellikleri
  • Titreşim: Var Mikrofon: Var Bağlantı: Kablosuz (bluetooth) Şarj kablosu: Microusb Çağrı reddetme: Var Ses yükseklik ayarı: Var Level u yaka bluetooth kulaklığı ile ses seviyesini ayarlayabilir, müzik durumunu kontrol edebilirsiniz. Boyun bantları esneyebilen malzemeden yapılmıştır ve konfor amaçlar. Boyna ağırlık yapmaz, sıkmaz, rahatsız etmez. Mıknatıslı kulaklık yapısı sayesinde banttan uzanan kulaklıklar açık bırakıldığında kendi kendine yan yana gelir. Ürün üzerinde ses ayarı ve ileri-Geri sarma tuşları bulundurur. Bant üzerindeki micro usb girişinden şarj gerçekleşir. Batarya kalitesi ile öne çıkan kulaklık 500 saat bekleme, 10 saat müzik dinleme ve 11 saat konuşma süresi ile tek şarjla uzun etkinlik sağlar. Çantada kolaylıkla taşınabilen kulaklıklar, günlük aktivite için de kullanılabilir. Hareketli yaşam sürenler için uygundur. Nasıl kullanılır: Eşleştirme işlemi için aşağıdaki adımları izleyiniz
  • 1. level u kulaklığı açmak için güç düğmesini kaydırın. 2. ilk cihazın bluetooth özelliğini etkinleştirin ve kulaklığı arayın. 3. ilk cihazın bluetooth listesinden level u kulaklık üzerine dokunun ve cihaza bağlayın. 4. level u kulaklığın çoklu fonsiyon/konuş tuşuna 3 saniye basılı tutarak bluetooth eşleştirme moduna alın. = ilk cihazın bağlantısı kesilecektir. 5. ikinci cihazın bluetooth özelliğini etkinleştirin ve kulaklığı arayın. 6. ikinci cihazın bluetooth listesinden level u üzerine dokunun ve cihaza bağlayın. 7. ilk cihazı bluetooth listesinden tekrar level u kulaklığa bağlayın. Not: = kulaklığı ilk kez açtığınızda, otomatik olarak bluetooth eşleştirme moduna geçer. = eğer kulaklık doğru çalışmazsa, yeniden başlatın veya cihazları tekrar eşleştirin.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver