polytop Velox Shine Hızlı Cila 5lt.

495 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

polytop Velox Shine Hızlı Cila 5lt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yamaçlar boya malzemeleri tic ltd şti Satıcı Ünvanı: YAMAÇLAR BOYA MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0934049480100013 Vergi Kimlik Numarası: 9340494801
    Bu ürün yamaçlar boya malzemeleri tic ltd şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polytop Velox Shine Hızlı Cila 5lt. Velox Shine parlaklık arttırıcı, hızlı bakım ürünüdür. Yıkama Aralarında boya tazeleme ve Boya bakımı için idealdir. Hafif kirlenmeyi giderir ve iz bırakmayan ıslak görünümlü derin bir parlaklık bırakır. Yüksek su boncuklama etkis Yaratır. Tam parlaklık potansiyelinden yararlanmak için mevcut bir wax veya sealant katmanına uygulanabilir.
Geri Bildirim Ver