Pons Kompaktwörterbuch Almanca Türkçe Büyük Boy Kodlu Sözlük Pons Yay

1.700 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pons Kompaktwörterbuch Almanca Türkçe Büyük Boy Kodlu Sözlük Pons Yay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: melihpazarlama Satıcı Ünvanı: MELİH YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614135400300001 Vergi Kimlik Numarası: 6141354003
    Bu ürün melihpazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pons Kompaktwörterbuch Almanca Türkçe Büyük Boy Kodlu Sözlük Pons Yay

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Almanca
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pons Kompaktwörterbuch Almanca Türkçe Sözlük

Ders esnasında ya da sınava hazırlık sürecinde sözlüğe ihtiyaç duyarsınız ve kaliteli içeriğe sahip, kelime sayısı fazla olan, kompakt sözlük arayışına girersiniz. Yazılarda kullandığınız kelime dağarcığınızın geniş olması gerekir. Kullanabileceğiniz önemli materyallerden biri sözlüktür. Kompakt sözlüğe eğitim ortamında olmadığınızda, evde kelime araştırması yaparken kurtarıcınız olur. Alfabetik sıraya göre hazırlanan, kelimelere ulaşım kolaylığı sağlayan Pons Kompaktwörterbuch Almanca Türkçe büyük boy kodlu sözlük bütçe dostu oluşuyla da müşterileri memnun eder. Seçtiğiniz sözlüğün kaliteli içeriğe sahip olması kadar görseli de sizin için önem arz eder. Büyük boy halinde tasarlanan, Almanca ile Türkçenin bir araya getirildiği 120 bin kelimelik bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Üniversite düzeyinde hazırlanan Pons sözlük için kitaplığınızda, masanızda, çantanızda yer açabilirsiniz.

  • Büyük boy
  • 120 bin kelime
  • Almanca Türkçe Sözlük

Kaliteli Pons Kompaktwörterbuch Almanca Türkçe Sözlük

Kaliteli Pons Kompaktwörterbuch Almanca Türkçe Sözlük

İletişime her an ihtiyaç duyulur. İnsanlar farklı dilleri merak eder ve öğrenmek ister. Sözlükler içerdiği kelimeleri alfabetik sıraya koyarak hazırlanır. Dil öğreniminde ihtiyaç duyduğunuz bir üründür. Pons Kompaktwörterbuch Almanca Türkçe büyük boy kodlu sözlük kullananlar kelimelerin doğru yazılışını ve nerelerde kullanıldığını öğrenir. Bu sözlüğü kullanarak kelime hazinenizi genişlettiğinizde anlatma beceriniz artar ve öz güvenli olursunuz. Okulda, evde yanınızdan ayıramayacağınız bu ürün iş yerinizdeki masanızda da yerini alır. İçeriğindeki kelime sayısının fazla olması ve Almanca Türkçenin birleştirilmesi sizin için avantaj sağlar. Öğrencilerin ya da Almanca öğrenmek isteyenlerin sözlük ihtiyacını karşılayan bu ürün, kaliteli içeriği ve uygun fiyatıyla karar vermenize yardımcı olur. Atasözü ve deyim araştırması yaparken ya da kelimelerin farklı dildeki anlamına bakarken kelimelerin doğru yazılışını da öğrenmiş olursunuz.

Kullanım Kolaylığıyla Pons Kompaktwörterbuch Sözlük

Kullanım Kolaylığıyla Pons Kompaktwörterbuch Sözlük

Bir ürüne sahip olurken kullanım kolaylığı avantajlarını, içeriğini merak edersiniz. Tüm bu özellikleriyle sık tercih edilen Pons büyük boy sözlük beğeninizi toplar. Kelime sayısının çok olması, alfabetik sıralamada kolay arama yapılması ürünü avantajlı hale getirir. Uygun fiyatlandırmayla satışa sunulan bu sözlük, sözlü ve yazılı iletişimde kalitenizi arttırmaya yarar. Yabancı dil öğrenirken yazım kuralları hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar. Almanca konuşulan bir ülkeye gitmek isteyenlerin, dil sınavına hazırlananların ya da günlük hayatta yabancı dil bilmek isteyenlerin başvurabileceği Pons Kompaktwörterbuch Türkisch birçok ihtiyacınızı gidermeye yöneliktir. Pratik kullanımıyla size kolaylık sağlayan ürünler her zaman ilk tercihinizde yer alır. Her yerde rahatlıkla kullanıma uygun olan bu ürünle kelime dağarcığınızı geliştirebilirsiniz. Pons Kompaktwörterbuch Almanca Türkçe büyük boy kodlu sözlük yorumları okuduğunuzda bu ürünü almaya karar verme aşamasında fikir sahibi olursunuz.

Pons Kompaktwörterbuch Almanca Sözlük Faydaları

Pons Kompaktwörterbuch Almanca Sözlük Faydaları

Sınava hazırlanırken ya da okul derslerinde verilen ödevleri yaparken size lazım olan bu sözlüğü masanızda bulundurursunuz. Geleceğe yönelik başarılı olma planlarınızı, kaliteli yaşama hayallerinizi bu sözlük sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Almanca kelimelerin Türkçedeki anlamını öğrendiğinizde kelime bilginiz çoğalır ve konuşma kaliteniz artar. Hedeflediğiniz yönlerde başarılı olma seviyenizi yükseltir. Dil öğrenmek veya dil sınavlarına hazırlanmak zor görünebilir fakat bu sözlük sayesinde öğrenme yeteneğinizin gelişim gösterdiğini fark edersiniz. Pons Kompaktwörterbuch Almanca Türkçe büyük boy kodlu sözlük satın almak isteyenler, zamanla ne kadar doğru karar verdiğini görür ve başka kişilere rahatlıkla bu ürünü tavsiye eder. Üniversite düzeyinde hazırlandığı için zengin içeriklidir. Kelime sayısının fazla oluşu müşteriler tarafından dikkat edilen bir kriterdir. Pons Kompaktwörterbuch Almanca Türkçe büyük boy kodlu sözlük fiyatı ile de sizi memnun eder. Ürüne Trendyol’dan ulaşıp sipariş verebilirsiniz.