Genel Markalar Lastik Tamir Kiti Spreyi Acil Lastik Şişirme Kiti 400 ml (SON TÜKETİ?M YİLİ 08.2027)

89,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  89,90 TL
%5 indirim
4 x  85,41 TL
341,62 TL
%10 indirim
8 x  80,91 TL
647,28 TL
%12 indirim
10 x  79,11 TL
791,12 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Lastik Tamir Kiti Spreyi Acil Lastik Şişirme Kiti 400 ml (SON TÜKETİ?M YİLİ 08.2027)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POOLL-CHEM Satıcı Ünvanı: NAGÜ ENDÜSTRİYEL KİMYASALLARI DEMİR ÇELİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627103109700001 Vergi Kimlik Numarası: 6271031097
    Bu ürün POOLL-CHEM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • POOLL Lastik Tamir Kiti Spreyi Acil Lastik Şişirme Kiti 400 ml Geri Bildirim Ver POOLL lastik tamir kiti patlayan lastiğinizin sökülmesine gerek kalmadan lastiği tamir eder ve şişirir. Tüm otomobillere, hafif ticarilere, motosikletlere ve karavanlara uyumludur. Lastik tamir spreyi acil durumlar için lastik patlamalarını tamir edici ve şişirici özellikte üretilmiştir. Aracınızın olmazsa olmazı lastik tamir köpüğü sizleri zahmetli ve yorucu olan lastik değiştirme işinden kurtarmaktadır. Oto lastik tamir spreyi patlayan lastiğinizi içeriden tamir eder ve yaklaşık 20ps şişirir. Lastiğe zarar vermez, tüm jantlarla ve lastiklerle uyumludur. Metal ucu sayesinde akma, damlama ya da kaçırma yapmaz. Jantlardan kaynaklanan yamukluk ve yarıkları tamir etmez. Pooll bisiklet lastik tamir kiti, motosiklet lastik tamir kiti , oto lastik tamir kiti , araç lastik tamir kiti, lastik kiti. Ürün açıklaması:POOLL lastik tamir kiti spreyi 400ml. Güvenilir, pratik, hızlı. Lastiğinizi hızlıca tamir edip yolunuza devam edin. Pooll lastik tamir kiti ambalaj ve içerik kalitesiyle her araçta bulunması gereken bir üründür. Kullanımı:lastik tamir spreyini kullanmadan önce iyice çalkalayınız, ürünün hortumunu lastiğin sibop kısmına gelecek şekilde yerleştirip tüpün içindeki kimyasal oluşumu lastiğin içine boşaltın. Ürün bitene kadar uygulayınız ve biter bitmez aracınızı hareket ettirerek kimyasalın lastik içerisinde eşit bir şekilde dağılmasını sağlayınız. Yutulması durumunda derhal doktora başvurunuz. Göz ve deriye temasından kaçınınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Kutuyu delmeyiniz, 45 derece sıcaklığın altında muhafaza ediniz. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. Son tüketim tarihi 2027 dir.
Geri Bildirim Ver