POPULUS Death Note Defter, Tüy Kalemli,death Note Defteri Anime

167 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

POPULUS Death Note Defter, Tüy Kalemli,death Note Defteri Anime

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POPULUS Satıcı Ünvanı: REFİKA POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7320843417
    Bu ürün POPULUS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Death Note Defter ve Kalem Death Note animesinde Kira'nin kullandığı Defteri ve Kalemi'dir. Paket İçeriği: Siyah Sentetik Deri Kaplama Defter, Tüylü Kalem. Boyutu: 21x15 cm İlk sayfalarında açıklama kısmı vardır defterin kurallarını anlatmaktadır. Türkçe değildir. Diğer kalan sayfaları çizgili ve boştur. Kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kapak Türü Sert
  • Tel Tipi Düz
  • Sayfa Tipi Çizgili
  • Sayfa Sayısı 100 Yaprak
  • Renk Siyah
  • Defter Tipi Konsept Defterler
  • Kağıt Boyutu A4
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

POPULUS Death Note Tüy Kalemli Defter

Defterler, çeşitli boyutları ve sayfa tipi özellikleriyle sıklıkla tercih edilen kırtasiye ürünlerinden biridir. Death Note tüy kalemli defter, anime konseptinde üründür. Death Note olarak bilinen manga uyarlaması olan animedeki defterle aynı şekle sahiptir. Mangadaki Kira karakterin kullandığı defter, bu animeyi seven herkes tarafından kullanılabilir. Sert kapağa sahip olan defter okul için kullanılabileceği gibi kişisel kullanıma da uygundur. Ortaokul ve lise öğrencilerine hitap etmesinin yanında anime karakterini seven ve bu mangayı okuyan herkes tarafından kullanılabilir.

  • Konsepte sahip bir defterdir.
  • Anime ve manga fanlarına hitap eder.
  • Sert kapağa sahiptir.

Death Note Tüy Kalemli Defterinin Özellikleri Nedir?

Death Note Tüy Kalemli Defterinin Özellikleri Nedir?

Death Note tüy kalemli defter, manga/anime konseptine sahip bir defterdir. Manganın karakterlerinden Kira’nın kullandığı defterin iç tasarımı animede ki ile aynıdır. Çizgili sayfa dizaynına sahip olan ürün sert kapaklı ve telsizdir. Deri kapak tasarımına sahip olan defter sade ve siyah renktedir. Death Note tüy kalemli çizgili defter, deriden yapılmış olan kapağı sayesinde vegan bir ürün olmasının yanında yıpranmalara karşı dayanıklıdır. 100 yaprak çizgili kağıt içeren defter içerisinde 31 yaprak siyah sayfa yer almaktadır. Siyah sayfaların haricinde 70 yaprağa yakın çizgili sayfa alanı bulunmaktadır. Siyah tasarıma sahip sayfalarda defterin kullanım metni bulunmaktadır. 21×15 cm’lik defterin siyah sayfaları İngilizce ve Japonca yazı karakterlerine sahiptir. Anime konseptine sahip defterin yanında beyaz tüylü kalemde gönderilmektedir. A4 boyutunda olan defter, çizgili ve büyük olması sebebiyle oldukça kullanışlı bir üründür.

Death Note Tüy Kalemli Defter Kaliteli midir?

Death Note tüy kalemli sert kapak defter, oldukça kaliteli bir üründür. Sentetik deriden yapılmış olan defter kapağı deformelere karşı oldukça dayanıklıdır. Sentetik deriden tasarlanmış olan ürün suni özelliği ile vegan bir üründür. Defterin deri yüzeyinin lekelenmesi durumunda ıslak bir bez yardımıyla kolayca temizlenir. Lekelere karşı dayanıklı olan kapağı suya karşı da oldukça dirençlidir. Suni deri olması sebebiyle suyu daha az emerek defterin iç yapraklarına zarar vermez. Kesilme ve çizilmelere de dirençli yapısı sayesinde kolay bir kullanım sağlar. Sert kapak olan Death Note defteri orta kalınlığa sahip defter yaprakları ile yazmayı ve silmeyi kolaylaştırır. Pratik ve keyifli bir kullanım sunan defteri gönül rahatlığıyla tercih edip kullanabilirsiniz. Death Note tüy kalemli defter fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir.

Death Note Tüy Kalemli Defter Kimlere Hitap Eder?

Death Note tüy kalemli defter, ortaokul ve lise çağındaki öğrencilere hitap eder. Her çağdan öğrencilerin kullanabileceği gibi kişisel olarak da tercih edilebilir bir üründür. Death Note animesine ilgi duyan ve izlemeye seven herkes tarafından kullanılabilir. Defter, Kira karakterine sempati duyanlara hitap eder. Death Note animesini izlemenin yanında koleksiyon yapmak isteyen kişiler tarafından da tercih edilebilir. Genel olarak anime izlemekten hoşlananların severek kullanabileceği bir üründür. Death Note tüy kalemli sert kapak defter, manga okumayı seven ve koleksiyon yapanlara hitap eden bir üründür. Kurgusal evrenlere ilgi duyan ve hayal dünyasını anime/manga ile zenginleştirmek isteyen herkes tarafından tercih edilip keyifle kullanılabilir. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Death Note tüy kalemli defter yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu defteri Trendyol’un web adresi üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın almanız mümkündür.