Porçöz Premıum Leke Çıkarıcı 1lt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
185 TL180 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
121,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Porçöz Premıum Leke Çıkarıcı 1lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İDİLSU MARKET Satıcı Ünvanı: İDİL-SU TEKSTİL TURİZM İNŞAAT TAAHHÜT DEMİR PRESE İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470058625700015 Vergi Kimlik Numarası: 4700586257
    Bu ürün İDİLSU MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porçöz Premıum Leke Çıkarıcı 1Lt

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Form Sıvı
  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Porçöz Premium Leke Çıkarıcı 1 lt

Temizlik yaparken bazen inatçı ve çıkmayan lekeler ile karşılaşılabilir. Porçöz Premium leke çıkarıcı 1 lt bu zor lekeleri çıkaran özel bir formül ile üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Ürün, ağırlığı 1 litredir. Sıvı bir forma sahiptir. Yüksek kalitede bir leke çıkarıcı özelliği bulunur. Kıyafet, koltuk ve halılardaki leke ve kirler ile savaşır. Kıyafetlerinizi yıkamak için de kullanabilirsiniz. İsteğe göre çamaşır makinesinde ya da elde yıkama için kullanılabilir. Kullanıldığı yüzeyde renklerin canlılığını koruyarak solmasını önler. Soğuk suda bile leke çıkarıcı özelliğini kaybetmez. Halılarınız, koltuk kumaşlarınız ve kıyafetleriniz ilk günkü gibi yeni ve temiz bir görünüme kavuşur. Güçlü enzim özelliğine sahip bir temizlik ürünüdür. Bu ürünü temizlik rutininize gönül rahatlığı ile dahil edebilirsiniz.

  • Yüksek kalitede leke çıkarma gücü
  • Geniş kullanım alanı
  • Renkleri soldurmadan temizleme

Porçöz Leke Çıkarıcı Avantajları

Porçöz Leke Çıkarıcı Avantajları

Porçöz leke çıkarıcı temizlik malzemesi müşterinin hayatını kolaylaştıracak birçok kullanışlı avantaja sahiptir. Ürünü pamuklu ve yünlü sentetik kumaşlar, renkli ve beyaz çamaşırlar, halı, kilim, tül, perde, koltuk ve kanepe temizliğinde leke ve kirleri çıkarması için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Sürüldüğü herhangi bir kumaşı ve yüzeyi soldurmaz. Kullanıldığı kumaş ve yüzeylerin renkleri canlı bir şekilde kalır. Bu temizlik malzemesi jel, sıvı bir forma sahiptir. Soğuk veya sıcak suya ekleyerek kolayca kullanabilirsiniz. Beyaz tişörtlerdeki sararmış lekeleri de çıkarmada oldukça etkilidir. Özel tırtıklı yapıdaki kapağı, inatçı ve kurumuş lekeleri ovalayarak kolayca çıkarmanıza yardımcı olur. Güçlü enzim özelliği ile her türlü leke ve kiri kıyafet, perde ve koltuklardan arındırır. Yüksek kaliteye sahip ve kullanışlı bir üründür. Temizlikle geçirdiğiniz sürenin azalmasını ve hayatınızın kolaylaşmasını sağlar.

İdeal Boyutuyla Porçöz Premium Leke Çıkarıcı

İdeal Boyutuyla Porçöz Premium Leke Çıkarıcı

Porçöz Premium leke çıkarıcı temizlik ürününün kullanım alanı oldukça geniştir. Gözle görülür ve yüksek kalitede bir temizlik olanağı sağlar. Özel jel formuyla inatçı leke ve kirlerle savaşması için özenle üretilir. Soğuk suda dahi etkisini kaybetmeyen kaliteli ve zenginleştirilmiş bir formüle sahiptir. Evinizde ve çamaşırlarınızda hoş bir koku bırakır. Koltuk, halı, perde ve çamaşırlarınızı pratik bir şekilde kolayca temizlenmesini sağlar. Bir litrelik şişesiyle ekonomik açıdan ideal bir üründür. Uzun süreli kullanım sunar. Güçlü enzimlerle zenginleştirilmiş içeriği ve tırtıklı kapağı sayesinde zorlu kirleri dakikalar içinde çözer. Çitileme, uzun uzun fırlama yapmanız gerekmez. Güç harcayıp yorulmadan hijyenik sonuçlar almanızı sağlar. Temizlik ile geçirdiğiniz vakti sevdiklerinize ya da kendinize ayırmanıza imkan tanır. Porçöz Premium, aradığınız hijyeni sunar. Kısa sürede farklı alanlarda etkili sonuçlar verir.

Uygun Fiyat Seçenekleriyle Porçöz Leke Çıkarıcı

Uygun Fiyat Seçenekleriyle Porçöz Leke Çıkarıcı

Temizlik malzemesi seçiminde ürünün kullanışlı olması ve leke çıkarıcı özelliği büyük bir önem taşır. Porçöz premium leke çıkarıcı 1 lt fiyatı belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurulur. Kaç litrelik olduğu, içeriği, ambalajı, kullanım alanları gibi faktörler, fiyat üzerinde etkilidir. Porçöz her türlü yüzey ve kumaşlar için kullanılabilir. Çamaşır makinesi ya da elde yıkama için uygundur. Renklerin solmasını önleyerek yeni alınmış gibi canlı görünmelerini sağlar. Pamuklu ve yünlü sentetik kumaşlar için de kullanıma uygun bir üründür. Pratik bir kullanım sunan tırtıklı yapıdaki kapağı temizlik esnasında kolaylık sunar. Ürün hakkında değerlendirmeler mevcuttur. Porçöz premium leke çıkarıcı 1 lt yorumları bölümünde ürünü kullanan ve deneyimlerini paylaşmak isteyen kişilerin yazıları yer alır. Bu yazıları inceleyip pratik temizlik sunan bu ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.