Porland Botanical Tabaklı Çay Fincanı 200cc

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Porland Botanical Tabaklı Çay Fincanı 200cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECA HOME Satıcı Ünvanı: CAFER ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0671443536
    Bu ürün ECA HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Botanical Tabaklı Çay Fincanı 200cc

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Porland Botanical Tabaklı Çay Fincanı 200 cc

Porselen bardaklarda çay içmek sağlıklı malzemeleri ve hoş görüntüsü sebebiyle tercih edilir. Porland markası tarafından satışa sunulan Botanical çay fincanı özel tabağa sahiptir. Böylece sunum yaparken şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Gelen misafirlere hazırladığınız sunumlarınızı tabağın yanına küçük ikramlık şeklinde koyabilirsiniz. Bununla birlikte şık tasarımı sayesinde dekoratif bir görünüm imkanı elde edebilirsiniz. Dilerseniz kahve sunumlarınızı da bu fincan ile yaparak çok amaçlı kullanıma sahip olabilirsiniz. Porselen yapısından faydalanarak çay ve kahvelerinizi sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz. 200 cc iç haznesi ile birlikte çay ihtiyacınızı yeterli bir şekilde karşılayabilirsiniz. Siz de kaliteli malzemelerden üretilen Porland Botanical tabaklı çay fincanı 200 cc modelini satın alabilir ve güvenli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

  • Dekoratif görünüm
  • Sağlıklı malzemeler
  • Kaliteli kullanım imkanı

Şık Tasarımlı Porland Botanical Tabaklı Çay Fincanı

Şık Tasarımlı Porland Botanical Tabaklı Çay Fincanı

Şık tasarımlara sahip olan çay fincanları sunumlarınızın dekoratif bir görünüm kazanabilmesine yardımcı olur. Bu sayede müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Porland Botanical çay fincanı alt tabağı ile birlikte satışa sunulur. 200 cc kapasiteye sahip olan fincan sayesinde ihtiyacınıza uygun çay ve kahve tüketebilirsiniz. Dilerseniz günlük kullanabilir dilerseniz de çeyiz takımlarınızı tamamlayabilirsiniz. Kaliteli porselen malzemelerle üretilen özel yapısı ile sunumlarınıza şıklık katabilirsiniz. Çizilmeyen dayanıklı yüzeyinden faydalanarak uzun süre konforlu bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Porland Botanical tabaklı çay fincanı 200 cc kullananlar şık tasarımından ve dekoratif görünümünden oldukça memnundur. Gelen dostlarına çay ve kahve servislerini özel bir şekilde hazırlarlar. Bununla birlikte zevklerini şık bir şekilde yansıtırlar. Siz de bu ürünü tercih ederek kaliteli ve şık sunumlar yapabilir, sofralarınızda uyumu yakalayabilirsiniz.

Sağlıklı Kullanım Sunan Porland Botanical Çay Fincanı

Sağlıklı Kullanım Sunan Porland Botanical Çay Fincanı

Sağlıklı malzemelerden üretilen çay fincanları güvenli bir kullanım imkanı sunar. Geniş kapasiteye sahip olan bu modeller müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Porland tarafından satışa sunulan Botanical tabaklı çay fincanı 200 cc iç hacme sahiptir. Bu sayede çay ve kahve tüketirken tek seferde ihtiyacınız olan miktarı karşılayabilmenize yardımcı olur. Bununla birlikte parlak dış yüzeyi ile dekoratif bir sunum imkanı sağlar. Kolay temizlenebilen yapısı ile birlikte güvenli kullanım elde edebilirsiniz. Elinizde yıkayarak dış yapısını koruyabilir ve içecek kalıntılarından arındırabilirsiniz. Hem kolay temizlenebilen hem de şık duruş sergileyen bu ürüne sahip olabilirsiniz. Siz de sağlıklı malzemelerden üretilen Porland Botanical tabaklı çay fincanı 200 cc 04ALM005073 modelini satın alabilir, kaliteli dış yapısı ile sunumlarınızda dekoratif görünüm oluşturabilirsiniz. Bu sayede uzun süre dayanıklı ve konforlu kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Porland Tabaklı Çay Fincanı

Uygun Fiyatlarla Porland Tabaklı Çay Fincanı

Porland tarafından üretilen Botanical çay fincanı alt tabağı ile birlikte satışa sunularak kolay bir kullanım imkanı sağlar. Yaptığınız küçük ikramlıklarınızı bu tabağa koyarak sunum yapabilirsiniz. Kullanışlı ve şık tasarımından yararlanabilirsiniz. 200 cc kapasiteye sahip olan Botanical ile dostlarınızla tükettiğiniz içecekleri kaliteli hale getirebilirsiniz. Ayrıca uygun fiyatıyla müşterilerin beğenisine sunulduğundan bütçenizi sarsmadan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Trendyol sayesinde Porland Botanical tabaklı çay fincanı 200 cc fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Bütçenize uygun fiyatı sayesinde siz de kolaylıkla satın alabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilmek için alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Porland Botanical tabaklı çay fincanı 200 cc yorumları ile ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bu sayede hem uygun fiyatlı hem de güvenli alışveriş sürecine sahip olabilirsiniz.