Porland Liny Yemek Takımı 24 Parça

2.749 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.749 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.749 TL

Ürün Bilgileri

Porland Liny Yemek Takımı 24 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MF HOME Satıcı Ünvanı: POR SELEN HOME DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732159828000001 Vergi Kimlik Numarası: 7321598280
    Bu ürün MF HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porland Lİny 24 Parça Günlük Yemek Seti 24 cm düz tabak 6 adet 20 cm düz tabak 6 adet 21 cm çukur tabak 6 adet 15 cm kase 6 adet

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Renk Mavi
  • Parça Sayısı 0-50
Geri Bildirim Ver

Porland Liny 24 Parça Yemek Takımı

Geçmişten günümüze yemek yeme, yemek yapma işlemleri ve sunumları oldukça değişir ve gelişir. Yemeklerde kullanılan malzemelerden, yemeklerin sunulduğu tabaklara kadar tüm ürünler yıllar içinde çeşitlilik gösterir. Tabaklar ve kâseler geçmişten günümüze değin herkesin kullandığı en önemli mutfak araçlarındandır. Her gün rengârenk ve desen desen yemek takımları sofralarınızı süsler. Kalabalık sofralara keyif ve güzellik katmak için, şık ve modern tasarımlı yemek takımları kullanıcıların beğenisine sunulur. Bu alanda en beğenilen ürünler arasında Porland Liny yemek takımı yer alır. Hem desen hem de tasarım olarak son derece şık ve modern bir üründür. Her akşam sofralarınızı bu takım ve birbirinden lezzetli yemekler ile donatabilirsiniz.

  • 24 parçadan oluşur.
  • Desenleri ömür boyu kalır.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Porland Liny Yemek Takımı İçeriği Nedir?

Porland Liny Yemek Takımı İçeriği Nedir?

Evde en çok vakit geçirdiğiniz yerlerden biri mutfaktır. Ailenize veya misafirlerinize yemek yapıp, yemeği güzel bir şekilde sunmak istersiniz. Bu noktada eşsiz güzellikteki yemek takımları devreye girer. Porland yemek takımı 24 parçadan oluşur. 6 kişilik sofralar için idealdir. Altışar adet 24 ve 20 cm’lik düz tabağı vardır. Aynı zamanda altışar adet 21 cm çukur tabak ve 15 cm kase bulunur. Sofranızı süsleyecek olan bu takım farklı desenlerde ve mavi renktedir. Boy boy tasarlanmış bu ürünleri ihtiyacınız doğrultusunda istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Porland kalitesi her tabakta kendini gösterir. Özgün ve değişik desenleri ile misafirlerinizin beğenisini kazanabilirsiniz. 24 parça Porland yemek takımı her akşam sofralarınızı süslemeye hazırdır. Farklı desenlerden oluşan bu takım hem kalitesi hem de uygun fiyatıyla siz kullanıcıların beğenisine sunulur.

Porland Liny Yemek Takımı Üretim Materyali Nedir?

Porland Liny Yemek Takımı Üretim Materyali Nedir?

Porland Liny 24 parça yemek takımı porselenden üretilir. Porselen ürünler yüksek ısıda fırınlanır. Parlak camsı yüzeyi sayesinde desenler tabaklara gömülür. Böylece sır altında kalan desenler ömür boyu çıkmaz. Porland kalitesi ile porselen ürünler son derece kaliteli ve kullanışlıdır. Günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünleri akşam şık sofralarınızda da tercih edebilirsiniz. Parlak ve canlı rengi ile misafirlerinizin ilgi odağı olacak olan Porland Liny yemek takımı yemeklerinize lezzet katar. Yuvarlak, desenli ve renkli Porland Liny yemek takımı kalitesi ve şıklığıyla göz kamaştırır. Her detayı özenle tasarlanan bu ürün sofralarınızda yerini almaya hazır. Birinci sınıf porseleni ile herkesin beğenisini kazanan Porland Liny yemek takımı oldukça kullanışlı ve şıktır.

Porland Liny Yemek Takımı Bulaşık Makinesinde Yıkanır mı?

Porland Liny Yemek Takımı Bulaşık Makinesinde Yıkanır mı?

Porland Liny yemek takımı ömür boyu çıkmaz deseni sayesinde bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. Yüksek ısıda fırınlanan porselen yemek takımı bulaşık makinesinde çizilmez veya kırılmaz. Gönül rahatlığıyla makinede ve istediğiniz programda yıkayabilirsiniz. Porland Liny yemek takımını Trendyol’dan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Trendyol kullanıcılarının yaptığı Porland Liny yemek takımı 24 parça yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylece kullanıcıların üründen ne kadar memnun kaldığını görebilirsiniz. Ürün siparişini oluşturduktan sonra kargo takip numaranız size e-posta ile iletilir. Bu numara ile kargonuzu Trendyol’un internet sitesinden ya da uygulamasından takip edebilirsiniz. Kısa süre içerisinde takımınız adresinize ulaştırılır. Porland Liny yemek takımı ürününden memnun kalmadığınız takdirde Trendyol’un değişim ve iade fırsatlarından faydalanabilirsiniz.