Porland Morocco Moon Kase 23cm

333 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
410,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Porland Morocco Moon Kase 23cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PORSELAND Satıcı Ünvanı: SİMER YÖNETİM DANIŞMANLIĞI İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770119236600001 Vergi Kimlik Numarası: 7701192366
    Bu ürün PORSELAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Porland Moon Kase 23 Cm Sır Üstü Altın/Platin Yaldızlı Tekniği İle Üretilen Ürünlerimiz, Dünyanın en gelişmiş sır üstü teknolojileri ile üretilen altın ve platin desenli ürünlerimiz, parlaklığını verebilmesi için camsı yüzey üstüne dekorlanır. Porland'ın dünya çapında kendini kanıtlamış fabrikası ve gelişmiş AR-GE'si, aslında hassas ve makine dayanımı zayıf olan bu ürünlerin, doğru kullanım koşullarıyla makinede dahi yıkanabilmesini sağlar. Daha da uzun ömürlü olması için elde yıkayabilirsiniz. Üretiminde yüzde yüz gerçek altın ve platin kullanılmış olan tüm Porland ürünleri, bu nedenle mikrodalga fırınlarda kullanıma uygun değildir. Bulaşık Makinesi Kullanım Koşulları Tavsiyeleri
  • - Porselen ürünlerinizi bulaşık makinesine yerleştirmeden önce
  • makinenin santrifüj etkisinden dolayı yemek partikülleri yaldızlı ürünlere zarar verebileceğinden mutlaka yemek artıklarından arındırılmalıdır. - Porselen ürünlerinizi bulaşık makinesine yerleştirilirken, boşaltırken veya kullanım esnasında istiflerken bir birine sürtünerek temas etmemelerine dikkat edilmelidir. - Bulaşık makinesi ve deterjan üreticilerinin porselen için tavsiye ettikleri deterjanları ve makine programlarını kullanmalı ve ilgili uyarıları dikkate alınmalıdır. . - Porland olarak sıvı deterjan kullanmanızı tavsiye ederiz. - Bulaşık makinesinin ekonomi döngü (50 oC) programını kullanarak yıkayınız.teşekkür ederiz... - Bulaşık makinesinden çıkarılmadan önce oda sıcaklığında soğumasına izin verilmelidir. Alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Panayır Home

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
  • Hacim 100 - 249 cc
  • Boyut/Ebat 14 x 14
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Porland Moon Cam Kase 23 cm

Kaseler yemek sunumlarında şıklık yaratan unsurların başında gelir. Yaygın olarak salata ikramında tercih edilir. Aynı zamanda ev dekorasyonunun bir parçası olan kaseler hem sofralarda kullanışlı bir ürün olarak yer alırken hem de masalara görsel zenginlik katar. Porland Moon kase 23 cm, tasarımı ve işlevsel yapısıyla beğeni kazanır. Sofralarınızda bulundurmak için idealdir. Paylaşımcı yönünüzü gösterir, misafirlerinize bol ikramlarda bulunmanızı sağlar. Sofra takımının tamamlayıcı bir elemanı olmasının yanısıra kaliteli ve dayanıklı bir üründür. Sade tasarımı sayesinde diğer sofra ürünlerinizle uyum sağlar. Zarif bir yapısı vardır, masaya pozitif hava katar. Sofra takımına sağladığı uyum sebebiyle sıklıkla sunum amacıyla kullanılır. İkram için kullandığı malzemeyi ve şıklığı bir araya getirerek sizi ve misafirlerinizi mutlu eder.

  • Ağız kısmında altın bant
  • Morocco koleksiyonunun parçası
  • 23 cm çap

Moon Kase 23 cm Özellikleri

Moon Kase 23 cm Özellikleri

Camdan üretilen Porland Moon kase, ağız kısmında bulunan altın bant sebebiyle zarif bir görünüme sahiptir. Sunum tabağı olarak kullanılır. Sade ve modern görüntüsüyle öne çıkar. 604 gram ağırlığında olan bu ürünün taşınması son derece kolaydır. Sunumlarınızda kullandığınız bu ürün, estetik zevkinizi yansıtır. Buna ek olarak kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Sofranızdaki yemeği bol miktarda paylaşmanızı sağlar. Morocco koleksiyonunun bir parçası olan bu ürün romantik bir stile sahiptir. Geleneksel görünümüyle dekoratif açıdan ilham kaynağıdır. Mistik ve sade yapısıyla kendini gösterir. 23 cm çapında olan Moon kase, günlük kullanım için uygundur. Klasik bir görüntü sunar. Doğallığı öne çıkarmak isteyen müşterileri memnun eder. Beyaz renkli olması sebebiyle tozu göstermez. Düz bir tasarımı olduğundan gözü yormaz, ayrıca sadeliği yansıtan bir aksesuar olarak kullanabilirsiniz.

Evinize Geleneksel Atmosfer Katacak Sunum Kasesi

Evinize Geleneksel Atmosfer Katacak Sunum Kasesi

Porland Morocco koleksiyonunun bu kıymetli parçası, etnik görüntüsü sayesinde fark yaratır. Bazı eşyalar sıkça temizlenseler bile lekeli görünebilirler. Doğru renk seçimi, tozlu ve lekeli görüntünün önüne geçer. Bu ürünün beyaz renkli olması temiz tutmayı kolaylaştırır. Toz ve kirden arındırmak için elde yıkanması yeterlidir. Bulaşık makinesinde yıkamak için jel deterjan kullanmak ve hassas program tercih etmek uygun alternatiftir. Farklı temizleme yöntemleri için Porland Moon kase 23 cm yorumları ve satıcı önerilerini inceleyebilirsiniz. Evinize alacağınız bu ürün aydınlık bir ortam yaratır. Aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Davet masalarınıza uygundur. Beyaz renkli ürünler karanlıkta ışığı yansıtarak ortamı aydınlatır. Çizikleri ve küçük izleri çok fazla belli etmeyerek sizi mutlu eder. Masalarınızı aydınlık gösterir ve kendi rengini uzun süre bozulmadan korur. Kalitesinden ve temizliğinden uzun süre yararlanabilirsiniz.

Porland Moon Kase 23 cm Fiyatı

Porland Moon Kase 23 cm Fiyatı

Porland Moon kase 23 cm fiyatı satıcı tarafından belirlenir. Dayanıklı ve kullanışlı yapısıyla ilgi çeken bir üründür. Hem sunum kasesi hem de dekorasyon ürünü olarak kullanılabilir. Böylece farklı amaçlara hizmet eden işlevsel yönünü ortaya koyar. Bu üründen istediğiniz yerde ve şekilde faydalanabilirsiniz. Ürünün kullanım tercihleri müşterilere has bir nitelik taşır. Kullanışlı yapısı, dayanıklı formu ve temiz görüntüsü fiyatının belirlenmesinde önemli kriterlerin başında gelir. Geleneksel görünümü modern kaliteyle buluşturan bu ürün, boyutu ve hafif yapısıyla zahmetsiz kullanım sağlar. Bir yanıyla geçmişe götürür ve nostaljik yönünüze hitap eder. Bir yanıyla da çağa ayak uydurur, evinize modern bir hava katmanıza yardımcı olur. Görsel zevkinizi ve duygularınızı ifade eder, bu değerleri bir arada sunar. Bu ürüne Trendyol aracılığıyla ve uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.