Porland Wild Life Monkey Düz Tabak 20cm

299 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
344,38 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Porland Wild Life Monkey Düz Tabak 20cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Muratoglu Home Satıcı Ünvanı: MURATOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM ELEKTRONİK EV ALETLERİ TİCARET PAZARLAMA TURİZM İLETİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624030299500011 Vergi Kimlik Numarası: 6240302995
    Bu ürün Muratoglu Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pop-Art Dokunuşlar WILD LIFE Koleksiyonu'nda yer alan Zürafa, Fil, Maymun ve Zebra desenleri
  • pop-art tarzıyla yaşam alanlarınızda çarpıcı etkiler yaratıyor. Birbirinden farklı tasarımlarda beğenilerinize sunulan koleksiyondaki renkli desenler ve hayvan motifleri doğal yaşamın ritmini sunumlarınıza yansıtırken,. altın zarafetinin yer aldığı siyah hayvan motifleri ile tasarlanmış modellerde sadelik ve şıklık ön plana çıkıyor.Vahşi yaşamın kapılarının aralandığı koleksiyonda göze çarpan renkler
  • kırmızı, mavi, yeşil, pembe, turuncu ve sarı gibi dikkat çeken tonlar. Porland'ın özgün reçetesi Alumilite Porselenden üretilen bu keyifli koleksiyonda bulunan günlük yemek servisleri, kahvaltı ve ikram ürünleri ile sofralarınıza pop-art dokunuşlar katın.Kullanım Talimatı
  • Bulaşık makinesinde yıkanması tavsiye edilmez, elde yıkanmalıdır. Fırında kullanılabilir, mikrodalga fırın kullanımına uygun değildir.Ürün ölçüsü:21 cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Porland Wild Life Monkey Düz Tabak 20 cm

Tabaklar, kahvaltıların ve yemeklerin olmazsa olmaz ürünleri arasında yer alır. Bu yüzden de her evde, ofiste veya işletmede bulunan gereçlerden biridir. Hayvan figürüne sahip olan çeşitler dekoratif bir servis imkanı sunar. Porland WildLife tabak ürünü hem tekli hem de set olarak satışa sunulur. Bu sayede kalabalık gelen misafirleri kolay bir şekilde ağırlayabilirsiniz. Geniş iç yüzeye sahip olan modeli kullanarak çoklu ikramlıkları tek tabakta sunabilirsiniz. Kaliteli yapısı sayesinde renkleri solmayan model, çatal ya da bıçak kullanımında çizilmez ve uzun süre dayanıklılığını korur. Parlak dış yüzeye sahip olan bu model sayesinde dekoratif bir görünüm elde edebilir, sunumlarınızı kaliteli bir şekilde yapabilirsiniz. Formunu yıllarca koruyan bu ürünü satın alarak uzun süre kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

  • Dekoratif tasarım
  • Sağlıklı materyal
  • İdeal boyut

Poland Wild Life Monkey 20 cm Düz Tabak Özellikleri

Poland Wild Life Monkey 20 cm Düz Tabak Özellikleri

Kolay kullanım imkanı sunan düz tabak modelleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Günlük kullanıma uygun olan tasarımlar ise mutfakların vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Bununla birlikte geniş ebatlara sahip olan çeşitler, ikramlıkları rahat servis etmenizi sağladığı için kolay bir şekilde kullanılabilir. Porland Wild Life Monkey düz tabak 20 cm ebatlara sahip olarak ideal ölçülerdedir. Ürünün hem sıcak hem de soğuk yemeklerden etkilenmeyen motif baskısı kahvaltıdan akşam yemeklerine kadar her öğün kullanılabilmesini sağlar. Doğal yaşamın dinamiklerini canlı renklerle yansıtan bu model Pop Art sanatı ile dekore edilir. Tabağın üzerindeki maymun figürünün gözleri kolaj tekniği ile eğlenceli bir tasarım olarak sunulur. Yaldız bordürlerle tamamlanan ürünün tamamı sır kaplama yapılır. Siz de uzun süre dayanıklılık vadeden bu modeli satın alabilir, ikramlıklarınızı keyifle sunabilirsiniz.

Sağlıklı Yapısı ile Porland Wild Life Monkey Düz Tabak

Sağlıklı Yapısı ile Porland Wild Life Monkey Düz Tabak

Sağlıklı yapıya sahip olan düz tabak modelleri güvenli bir kullanım imkanı sunar. Bu çeşitler müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Zararsız materyalle imal edilen ürün Porland Wild Life Monkey düz tabak 20 cm 04ALM005126 kodu ile satışa sunulur. Bu sayede kolay bir şekilde aratarak ürüne sahip olabilirsiniz. Kolay temizlenebilen özelliği ile dilerseniz bulaşık makinesinde dilerseniz de elinizde yıkayabilirsiniz. Böylelikle hijyenik bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Toz tutmayan özelliğinden faydalanarak antialerjik bir modele sahip olabilirsiniz. Porland Wild Life Monkey düz tabak 20 cm kullananlar sağlıklı yapısından ve modern görünümünden memnun olduklarını belirtir. Günlük kullanımda ve özel davetlerde modeli takım halinde kullanmayı tercih ederek dekoratif sunumlar yapabilir ve göz doldurabilirsiniz. Siz de bu ürünü satın alarak sağlıklı yapısından ve şık görünümünden faydalanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarıyla Porland Wild Life Monkey Düz Tabak

Bütçe Dostu Fiyatlarıyla Porland Wild Life Monkey Düz Tabak

Porland tarafından satışa sunulan Wild Life koleksiyonu kaliteli ve sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte parlak yüzeye sahip olan bu model, dekoratif bir görünüme sahip olduğu için müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ayrıca avantajlı fiyat kategorisinde satışa sunularak her bütçeye uyum sağlar. Siz de Porland Wild Life Monkey düz tabak 20 cm fiyatları ve yorumlarını inceleyebilir, avantajlı kampanya fırsatlarıyla satın alabilirsiniz. Bu sayede ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Trendyol’da ürünün özelliklerine ve müşteriler tarafından yapılan puanlama değerlendirmelerine ulaşarak detaylı bilgi edinmeniz mümkündür. Dilerseniz alt kısmında bulunan Porland Wild Life Monkey düz tabak 20 cm yorumları kısmından faydalanarak ürünü satın alan müşterilerin deneyimlerini de öğrenebilirsiniz. Aklınıza takılan sorulara da bu yorumlar doğrultusunda yanıt bulabilir, güvenli alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.