Porland Woods 6 Kişilik Yemek Takımı 32 Parça

3.640 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.669 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.893 TL

Ürün Bilgileri

Porland Woods 6 Kişilik Yemek Takımı 32 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: chefreyon Satıcı Ünvanı: HA YALÇINOĞLU E-TİCARET ZÜCCACİYE VE PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454172719200001 Vergi Kimlik Numarası: 4541727192
    Bu ürün chefreyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sır Altı Tekniği İle Üretilen Ürünlerimiz Ömür Boyu Desen Çıkmama Garantisi'ne sahip sır altı tekniği ile üretilen ürünlerimizin desenleri
  • 1992 yılından beri en güncel teknolojiler kullanılarak uygulanır. Yüksek ısıda fırınlanan bu özel ürünlerin desenleri, porselene parlaklığını veren camsı yüzeyin yani sırın tamamen altına gömülür ve bu yüzden ömür boyu desenlerimizin çıkması mümkün olmaz. Porland geleneği olan bu üstün sır ve desen dayanımlı ürünlerimizi, gönül rahatlığı ile bulaşık makinesi, fırın ve mikrodalga fırınlarında kullanabilirsiniz Porland'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.. Porland Woods Kase 15cm - 6 adet Porland Woods Çukur Tabak 21cm - 6 adet
  • Porland Woods Düz Tabak 24cm - 6 adet
  • Porland Woods Düz Tabak 20cm - 6 adet
  • Porland Woods Düz Tabak 20cm - 6 adet
  • Porland Woods Kayık Tabak 24cm - 2 adet

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Parça Sayısı 25-36
  • Renk Gri
  • Özellik Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir
  • Tema / Stil Doğa
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Porland Woods 6 Kişilik Yemek Takımı 32 Parça

6 kişilik Porland yemek takımı, 32 parçadan oluşan bir settir. Yemek takımı 25 cm boyutunda 6 adet servis tabağı, 13 cm boyutunda 6 adet çorba kasesi, 21 cm boyutunda 6 adet çukur yemek tabağı, 20 cm boyutunda 6 adet pasta tabağı, 16 cm boyutunda 6 adet tatlı tabağı ve 24 cm boyutunda 2 adet kayık tabaktan oluşur. Gri beyaz renkli takımının materyali A kalite porselendir. Porselen yapısı sayesinde sıcak yemekleri rahatlıkla servis edebilirsiniz. 32 parçadan oluşan takım, 6 kişilik kullanım için idealdir. Porland Woods 6 kişilik yemek takımı 32 parça set, özel davetler ve misafir sofraları için kullanılabilir. Ürün klasik bir görünüme sahiptir. Bu sayede şık tasarımı ile yemek masalarınızın havasını değiştirebilirsiniz.

  • Porselen materyal
  • Estetik tasarım
  • Çoklu kullanım özelliği

6 Kişilik Porland Yemek Takımı Özellikleri ve Avantajları

6 Kişilik Porland Yemek Takımı Özellikleri ve Avantajları

Porland Woods 6 kişilik yemek takımı 32 Parça 04POR033062, porselen materyali sayesinde dayanıklı bir üründür. Isıyı geçirmeyen porselen, sıcak yemekler ve çorbalar için tercih edilebilir. Gri rengi ve estetik tasarımı ile özel misafirlerinizi ağırlamak için ideal bir modeldir. 6 kişilik kullanıma uygun olan ürün, her ihtiyacınıza karşılık verir. Manzara üzerine tavus kuşu detayıyla süslenen takım yemek, salata ve tatlı sunumlarında estetik masalar hazırlamanıza yardımcı olur. Gri rengi ve klasik tasarımı ile çeyiz hazırlıkları için de tercih edilebilir bir modeldir. Woods 6 kişilik yemek takımı 32 parça ürünün tamamı desenlidir. Modelin üzerindeki motifler eski İngiliz tabaklarından esinlenerek tasarlanır. Porselen takımının desenleri ömür boyu çıkmayacak şekilde üretilir. Dayanıklı desenleri sayesinde tabakları rahatlıkla bulaşık makinesinde yıkayabilir, fırın ve mikrodalga fırınlarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Woods 32 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Müşteri Yorumları

Woods 32 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Müşteri Yorumları

Woods 32 parça 6 kişilik yemek takımı, çoklu kullanım özelliğine sahiptir. Tabaklar 6 kişiye kadar kullanıma uygundur. Modern ve minimalist bir stile sahip olan ürün dekoratif tasarımı ile yemek masalarında göz doldurur. 32 parça porselen takımını davet ve misafir sofralarında tercih edebilirsiniz. Servis ve kayık tabaklarıyla sunumlarınızı yaparken yemeklerinizi tüketebilir, pasta tabaklarıyla çay ve kahve yanında lezzetli tatlılar yiyebilirsiniz. Ürünün dayanıklı porselen yapısı, uzun süreli kullanıma uygundur. Ürünü kullandıkça gri desenlerinin silinmediğini fark edebilirsiniz. Sofralarında Porland Woods 6 kişilik yemek takımı 32 parça kullananlar, modeli nadide tasarımı ve kolay temizlenebilir özelliği ile tavsiye ederler. Porselenin üzerindeki lekeleri çıkarmak kolaydır. İster elinizde ister bulaşık makinesinde yıkamayı tercih edebilirsiniz. Estetik deseni ve renkleriyle öne çıkan bu modeli yakınlarınıza hediye alternatifi olarak değerlendirebilirsiniz.

Porland Woods 6 Kişilik Yemek Takımı 32 Parça Fiyatları

Porland Woods 6 Kişilik Yemek Takımı 32 Parça Fiyatları

Porland Woods 6 kişilik yemek takımı 32 parça fiyatları, ürünün bütün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. 6 kişilik 32 parça porselen tabak takımı, tasarımı ile dikkat çeker. İngiliz tabaklarından ilham alınan ürün doğa ve kır motifleri ile süslüdür. Takım tüm tabakları tavus kuşu desenlidir. Porselen takımın ömür boyu çıkmayan desenleri uzun süreli ve sağlıklı bir kullanım fırsatı sunar. 6 kişiye kadar olan misafir sofralarınız ve özel yemekleriniz için rahatlıkla tercih edebileceğiniz ürünü günlük de kullanabilirsiniz. Servis tabakları ve tatlı tabakları ile sofra sunumunuzu kolaylıkla yapabilirsiniz. Porland Woods 6 kişilik yemek takımı 32 parça yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Siz de 32 parça tabak takımını uygun ve avantajlı fiyatları ile Trendyol üzerinden sipariş vererek güvenli şekilde satın alabilirsiniz.