postifull Anime Duvar Poster Seti - Manga Poster Kolaj Seti - 60 Adet - Arkası Yapışkanlı - Kutulu Set

124 TL
(2,07 TL / adet)
Boyut/Ebat: 10 x 15
10 x 15
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

postifull Anime Duvar Poster Seti - Manga Poster Kolaj Seti - 60 Adet - Arkası Yapışkanlı - Kutulu Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Postifull Satıcı Ünvanı: YMT BASIM HİZMETLERİ VE ULUSLARARASI TİCARET DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0981149918800001 Vergi Kimlik Numarası: 9811499188
    Bu ürün Postifull tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sanat severler için POSTİFULL tarafından dizayn edilmiş estetik tasarımları artık duvar dekorlarınızda kullanabilirsiniz.
  • Stilinizi yansıtan binlerce eser ile evinizi kişiselleştirebilirsiniz.
  • Estetik ve modern dizaynlara sahip kataloğumuzdaki posterleri istenildiği şekilde farklı ortamlarda kullanabilirsiniz.Kolaylıkla yapıştırabilir, asabilir veya çerçeveleyebilirsiniz. Evde mevcut bir çerçeveniz varsa, posterleri değiştirebilirsiniz. Posterlerde çerçeve bulunmamaktadır.
  • İstenildiği şekilde farklı yerlerde kullanılabilir böylece odanızı yenilemek ve çeşitliliği arttırmak için kolay bir çözüm yaratabilirsiniz.
  • Teknik Bilgiler
  • Posterlerimizde 220gr fotoğraf kağıdına doğa dostu dijital baskı yöntemi kullanılmıştır.
  • 11 renk kartuş kullanan Epson endüstriyel baskı farkıyla üst düzeyde görsel ve renk kalitesi vardır.
  • Kalınlığı sayesinde yırtılmaz ve renk solması yapmaz.
  • Zaman içerisinde deforme olmaz.
  • Posterlerde çerçeve bulunmamaktadır.
  • Kutulu ve sağlam paketleme ile kargolanır. Hasarlı gelen tüm ürünlere tekrar gönderim firmamız tarafından yapılır.
  • Baskı sistemleri ve renk gamlarının doğası gereği ekranda gördüğünüz renk ile baskıda gelen renkte ufak farklılıklar olabilir.
  • Tüm Dizaynlar POSTİFULL markası tescillidir, çoğaltılamaz ve izinsiz satılamaz. Diğer modellerimizi mağazamızdan satın alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kağıt
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Postifull Kolaj46animefilm60 60 Adet Kalın Kuşe Kağıt 10 cm x 14 cm Anime Duvar Poster Seti

Anime tutkunlarının favorisi olan posterler, eğlenceli ve ilgi çekici bir duvar dekorasyonu oluşturmaya imkân verir. Postifull 10x14 cm 60 adet anime duvar poster seti, çok sayıda eğlenceli yapımı bir araya getirir. 60 farklı anime dizisinden meydana gelir ve eğlence, gerilim, aşk, savaş, kurgu, doğaüstü yaratıklar ve daha birçok temaya sahip posteri tek seferde kullanıcıya sunar. Ayrı ayrı veya birlikte kullanılabilen bu parçalar, kişiye özgü kombinler yapmaya imkân verir. Kaliteli ve yüksek çözünürlüklü baskıları sayesinde dekorasyonda gerçekçi etki yaratır. Kutulu tasarımı ile her türlü çevresel riske karşı güvenle saklanabilir.

  • 10x14 cm ölçü
  • Kalın kuşe kâğıda baskı
  • Yan yana 70x100 cm alan

Postifull Anime Duvar Poster Setinin Özellikleri

Postifull Anime Duvar Poster Setinin Özellikleri

Postifull 10x14 cm 60 adet anime duvar poster kutulu set, şık ve eğlenceli dekorasyon ürünlerinden biri olur. Özellikle animelerden keyif alanlar için oldukça ilgi çekici olan parça, farklı türleri bir araya getirdiği için kadın erkek herkese hitap etmeyi başarır. Postifull 10×14 cm 60 adet anime duvar posteri seti, kaliteli materyalleriyle uzun yıllar boyunca dekorasyonu canlandırır. Yüksek kaliteli baskı cihazları kullanılarak kuşe kâğıda basılan parçalar, kalın ve dayanıklı yapısıyla öne çıkar. 10 cm genişliğe ve 14 cm yüksekliğe sahip olan ürünler, küçük boyutuna rağmen yüksek çözünürlüklü baskısıyla oldukça şık durur. Genellikle duvar dekorasyonu olarak tercih edilse de kaplama olarak da kullanılabilir. Bu 60 adet poster, yapıştırmadan çerçevelemeye kadar farklı şekillerde kullanıma uygun üretilir.

Postifull Anime Duvar Poster Setini Kimler Tercih Eder?

Postifull Anime Duvar Poster Setini Kimler Tercih Eder?

Postifull 10×14 cm 60 adet anime duvar posteri kutulu set, Japon yapımı animasyonlardan hoşlanan herkese hitap eder. Özellikle gençlerin ve yetişkinlerin ilgisini çeken animeler, posterler sayesinde dekorasyona dâhil olur. Minimal boyutlarıyla bir araya getirilerek veya tek başına asılarak yaşam alanlarını canlandırır. Yatak odasında veya ofiste kendine özel bir alan yaratmak isteyenler, anime posterleri satın alır. Postifull 10x14 cm 60 adet anime duvar poster kutulu set kolaj46animefilm60, özel günlerde de oldukça ilgi görür. Anime hayranı sevdiklerini mutlu etmek isteyenler, poster setini hediye olarak satın alabilir. Poster seti, karton kutulu tasarımıyla pratik bir tercih olur. Kutusu sayesinde güvenli ve uzun ömürlü şekilde saklanabilir. Ayrıca kutuyla çevresel koşullara karşı korunurken kaybolma riski ortadan kalkar.

Postifull Anime Duvar Poster Seti Dayanıklı mı?

Postifull 10×14 cm 60 adet anime duvar posteri kutulu set, oldukça dayanıklı tasarıma sahiptir. Hem materyalleri hem de baskı kalitesiyle uzun yıllar boyunca ilk günkü formunu korur. Yüksek kaliteli baskı teknolojileri kullanılarak üretilir. Birinci sınıf kalın kuşe kâğıt üzerinde canlı ve net pikseller ile basılır. Kalın ve pürüzsüz kâğıdı sayesinde yırtılma ve aşınmaya karşı direnç gösterir. Ancak yine de ilk günkü kalitesini koruması için düz bir şekilde saklanması önerilir. Kullanılmayan posterler, kaliteli karton kutusu içinde muhafaza edilebilir. Zamanla kendiliğinden solma, yırtılma, çizgilenme, aşınma, soyulma gibi dezavantajlar ortaya çıkmaz. Aynı zamanda oldukça kolay bir şekilde asılan parçalar, çift taraflı bantla veya hamur yapıştırıcılar ile kolayca tutturulur. Postifull 10x14 cm 60 adet anime duvar poster kutulu set yorumları ürünün baskı ve materyal kalitesini kanıtlar. Siz de kendiniz veya sevdikleriniz için anime poster setini Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.